![]() |
SUPER sie grało kiedy nastepny raz??
|
przypominam że za 10 minut gramy
|
Dzisiaj będę :)
A jutro moge grać w południe np. o 12.00 a wieczorem o 20.30 :D |
postaram sie byc o 20.30
|
20 30 ta godzina mnie prześladuje :) nie wiem czy będę raczej nie bardzo a jutro ktoś z rana? lub w nocy?
|
postawilem na firebutton to lepiej na ten bo tak to mi sie zmarnuje. A mozna tylko 2 na tydzien załozyć
|
To wkońcu na który serwer mamy wejść ???
|
dzisiaj o 20:30 jeszcze przyjdzie mój kumpel (newbie)
|
postawilem serwer na ET wchodzcie na 192.246.40.60:27950 haslo to CDRinfo
|
Postaram się być :)
|
hmmm to jest IP na wolfa ET ???
jesli tak to przyjde ;p |
jakby co to zakładam serwer na 20:30
212.67.120.237:26010 Password: CDRinfo.pl |
Przyjsc przyjde, ale nie wiem czy nie przyjdzie ze mna ping 800
|
Możemy zagrać o 20.30 :D
Tylko zeby więcej ludzi przyszło :) |
gramy jeszcze o 20:30?
|
nawet fajnie sie grało :)
|
Zawsze trzeba podować adres IP taki jak dostajecie w mailu :taktak:
Na stronce Firebutton.co.uk jest zawsze inny port i przez to nie możecie wejść :nie: |
Hinks widze że nie jestem sam zróbcie jeszcze raz server na 12 45
|
port sie zmienil powinno byc 26020!
|
Cytat:
Sprawdz dane bo mi nie wchodzi |
Chyba coś nie tak jest z tym serwerem...
Nie moge wejść...:( |
Ja również
gra ktoś bo jakoś nie moge wejść?? |
Również postaram się być :)
|
ok, bede napewno
|
Date Start: 30/06/2005 11:30:00 -> czyli 12.30
Duration: 90 Minutes Game: Wolfenstein: Enemy Territory Server: FireButton 1 IP Address: 212.67.120.237:26050 Config Options: Player Limit: 18 Team Player Limit: 10 Allow Voting: 1 Pure Server: 1 Friendly Fire: 1 Auto Balance Teams: 1 Allow Team Switching: 1 Warmup Damage: 0 Punk Buster: ENABLED Haslo: CDRinfo.pl |
Mi poludnie swietnie pasuje. Nawet +/- 3h (teraz to juz tylko + :) )
|
ja moge grac. Jak ustalicie godzine to zaloze serwer
|
mi teraz pasuje
|
no to moze w samo poludnie? komu jaka godzina pasuje? to sie usredni :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja gralem i gram tylko w Swat'a 4 , no i podoba mi sie ta gierka. Jest taka...taktyczna :) |
no to co panowie - jutro tez gramy? :)
|
Chyba tylko ja miałem ping ok 50
|
przyznam ze gra w ET w malo osob to lpina zabawa:( jeszcze mi cos neo nawalalo:( zawsze gram na mapach niestandardowych i tam dopiero jest zabawa:) musimy pograc w cos innego (a ja musze zgonic siostre z 2kompa zeby mi kb/s nie zabierala)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No... super :)
|
Cytat:
|
chyba google na 'wolfenstein enemy territory' dobrze zareaguje.
http://enemy-territory.4players.de:1...how_dlfile=301 |
Cytat:
maja MP? pozdro ;) |
niech mi ktos holera da dzialajacego linka do ET.... ;(
|
a gra ktoś w SWAT 4 ? :P
|
No ludzie za kilka minut ruszy serwerek
|
nie tak sie pytam:) i za kilka minut dolacze sie do gry...
|
Cytat:
|
moge z Wami pograc o 20.30 (oczywiscie jak bede przy kompie)??
|
@kizio założył dobrze, a @gallus pomylił godziny :taktak:
@gallus chcąc grac o 21.30 trzeba wybrac 20.30, a i slotów trochę mało, a nawet bardzo mało :| |
I 5 slotow na wolfa to tak troche malawo ...
|
Cytat:
Racja... założyłem poprawny: Server IP Address: 212.67.120.238:26040 Server will start at: 29/06/2005 19:30:00 (20:30:00 Czasu polskiego) Server Name: CDRinfo.pl ET Server Game Password: CDRinfo.pl Player Limit: 18 Team Player Limit: 10 Allow Voting: ON Pure Server: ON Friendly Fire: OFF Auto Balance Teams: ON Allow Team Switching: ON Warmup Damage: OFF Punk Buster: ON |
Cytat:
|
założyłem wam serwerek Wolf:ET
Booking ID: 1461 Server: Firebutton 2 Slot: 5 Server IP Address: 212.67.120.238:26050 Server Start Time: 29/06/2005 21:30:00 - czyli 20.30 Pass: CDRinfo.pl Jeżeli chce ktoś chce pass do RCON'a to na priv :) bo ja nie będe w to z Wami gral :P |
20.30 ?? zobacze a później też ktos zagra ?? później tzn 1 ??
|
Cytat:
jak mi sie uda to założe :) Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
wolfET 20.30?
Ok tylko kto założy serwer? Ja przekroczyłem już limit :( |
ja moge w wolfaET i csa1.6 (wole go niz wolfa) a no i jeszcze guild wars :)
|
ja moge grac w MoH:AA, MoH:AA Sperhead, MoH:AA Breaktrough, Wolfenstein ET, CS 1.6
|
Ja bym dzisiaj pogral w wolfa tak od 20.30
|
do mohaa tez nie potrzeba zadnych steamow :P
ludzie! niech ktos zainstaluje medalca :P lepszy niz CoD.. |
Cytat:
eeeeeeee szkoda że nie jestem adminem albo nie grał z nami jakiś admin eeee dostałby chyba 50 banów (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( gramy teraz w ET???ja mam czas do 6 |
Cytat:
Jeszcze w to nie grałem przez neta... Możemy kiedyś spróbować :D |
Cytat:
|
ej chlopaki:) a moze pogramy Soldier of Fortune ?? nie ma zadnych steamow:) tylko odpalamy i gramy:)
|
tak bo tylko 90 minut a na następny raz mógłbyś podawać hasło !!!!!!!!!! (( (( (( ((
a czy ty przypadkiem nei jesteś ten który z nami grał ostatnio i zabijał swoich ??? |
... juz ten serwer do ET nie dziala :P
|
Cytat:
Dzieki stronce http://www.firebutton.co.uk/ mozemy zalozyc swoj wlasny server do roznych gier MP, np. css lub cs16. Nasz server bedzie dzialal ok. 90 minut. Bardzo przydatne, info podal mauser1990. Grac na servie moga tylko osoby z oryginalnym css cs16 itp. To nie sa pirackie servery! Ponizej info jak zalozyc server: 1# Wchodzimy na strone http://www.firebutton.co.uk/ i rejestrujemy sie. 2# Po rejestracji wybieramy z zakladki gaming opcje "bookable servers". 3# Wybieramy sobie gre, np. css i klikamy po prawej stronie Book Server 4# Wybieramy Server oraz slot. Nie limit graczy na servie, to sie ustawia potem. Server 3 jest tylko dla premium userow. 5# Rezerwujemy sobie godzine na ktora ma byc server. Musimy wybrac godzine wczesniej poniewaz jest to serwis UK. Czyli jak chcemy grac o godzinie 19 to wybieramy godzine 18 na stronce. 6# Ustawiamy dane naszego servera, takie jak nazwa, pass itp. i co wazne, czas trwania servera. 7# Klikamy book server i pokazuje nam sie info na temat servera czyli kiedy wystartuje i jaki bedzie mial adres ip. Dodatkowo takie same info przyjdzie nam na mail 8# Czekamy na nasz server i gramy UWAGA! Jest limit stawiania serverow, mozna stawic 2 servery na tydzien! Oto lista gier do ktorych mozemy zalozyc server: -Call of Duty (max. 15 slotow) -Counter-Strike (max. 15 slotow) -Counter-Strike Source (max. 15 slotow) -Enemy Territory Fortress (max. 15 slotow) -Enemy Territory Pr0 (max. 15 slotow) -Half-Life (max. 15 slotow) -Halo (max. 15 slotow) -Multi Theft Auto (max. 15 slotow) -Soldier of Fortune 2 (max. 15 slotow) -Steam Deathmatch Classic (max. 15 slotow) -Team Fortress Classic (max. 15 slotow) -Wolfenstein: Enemy Territory (max. 15 slotow). |
Cytat:
pozdro ;) |
nie wiem czy ja niezauważyłem czy kolega nie podał hasła bo CDRinfo.pl nie pasuje :blee: :blee: :blee: :blee:
|
Cytat:
http://www.firebutton.co.uk/ |
spróbuje :)
|
wejdz teraz juz dziala serv ale tylko na 90 minut
|
a moze trochę później co?? tak o 16 ewentualnie lub w nocy o 1
|
o Godzinie 13.00 na tą godzine bedzie serv zrobiony jak chcesz to wpadnij
Server do: ET IP i Port : 212.67.120.238:26020 Serwer Startuje o 29/06/2005 13:00:00 Przyjdz o 13:02:00 Taki mały tren :P |
wielkie dzięki!!
|
nonsteam.xp.pl
|
co do linkow... chyba w sklepie emule
|
Steam Down - działa(ł), działa na scrackowanych serwerach, których jest niestety mało i mają strasznego laga, a działał kiedyś na oryginalnych serwerach :|
|
Cytat:
|
jest takie cos jak steamdown czy jakos tak.. cos w postaci cukierka do stema podobno dziala - ja mam oryginala wiec nie sprawdzalem kupilem gierke(CS:CZ) na allegro za 15zl nowka sztuka:) za malo kase a mozna sobie pograc:)
|
ja też nie mam oryginalnego a da sie to jakoś obejśc?? :cool: :cool: :cool: :cool:
|
CS:CZ to "prawie" CS 1.6 - mam obydwie:) CZ ma dodatkowy tryb rozgrywki single. Jesli masz konto steam to masz w nim CS:CZ i CS 1.6
|
Cytat:
Mam ale CS:CZ i CS:S :D |
no ja moge grac:) jesli mo zezwolicie:)na dostep do srwera:) popieram cs 1.6
|
Cytat:
|
Cytat:
|
CS 1.6 to CS 1.6, a CS:CZ to CS:CZ :P
A ja sobie nie zagram, bo nie mam oryginalnego CS :| |
Ten CS to Condition Zero?
Bo jesli tak to mam go zainstalowanego i mogę grać :D Ale lepszy jest CS:S 8 ) |
no to jest nas dwóch jeszcze tak 4 :)
|
popieram cs'a 1.6
|
niestety odinstlowaęłm a nie mam płytek :( a moze cos innego?? CS 1.6??
|
Przypominam, że dzisiaj gramy W CoD :
Godzina: 20.30 Server: 212.67.120.238:26010 hasło: CDRinfo.pl FF: ON Zapraszam :D |
w co dziś gramy?? jak ktoś ma czas można zagrac jeszcze w PES 4 i NBA
|
niestety nie mam mam 1.6 byś mi wtedy musiał podać link do "sklepu" ale w CS:S ze "sklepu" nie da się grac na necie musi być oryginalny czy da sie to obejsć??
|
Cytat:
|
wybraliście gre w która wogóle nei grałem i przez to mnie "łojiliście" mozę zagramy w L2 stara NBA NHL FIFA CS??? to zobaczycie :>
|
@gallus
"kopi zapasowej" czyli piracie? Tak da się tylko nie możemy mieć tego samego CDKEY'a :D PS.Bartek pomylił się i podał złe ip!! Poprawne to 212.67.120.237:26010 |
Cytat:
|
Przypominam:
wolfET Server IP: 212.67.120.237:26010 Server Name: CDRinfo.pl Game Password: CDRinfo.pl Player Limit: 16 Team Player Limit: 18 Allow Voting: 1 Pure Server: 1 Friendly Fire: 1 Auto Balance Teams: 1 Allow Team Switching: 1 Warmup Damage: 0 Punk Buster: ENABLED Start o 21.30 :) |
Jutro gramy w Call of Duty :D
Godzina: 20.30 Server: 212.67.120.238:26010 hasło: CDRinfo.pl FF: ON Zapraszam :piwo: |
Postarajcie sie być o tej 21.30, bo w 6 osób to trochę mało :(
Wczoraj nawet niespodziankę nam zrobił @Joe, którego dawno nie widziałem :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:54. |