![]() |
Gramy dziś!!! Ale jeden z tych serwów mi nie działa :(
Może tu 213.25.136.66:27960 tylko nie wiem czy pb jest. Nie patrzyłem. |
To za chwilę gramy !!!
|
Ale gdzie? Podać ip?
|
a kto ma dobrego cd-keya ??? bo ja np nie mam :(
|
Turboni to na, którym serwerku gramy?
|
A może tu 212.191.162.8:27960 ?? Organizacja faster...
EDIT Ten serw jednak do dupy jest moze inny? |
Cytat:
Miłej strzelanki ... i Niech BFG-10K będzie z Wami ;p |
82.131.3.95:27960 jak sie znudzi to zmieniamy :D
|
Cytat:
|
ja juz wchodze :D
do zobaczenia w q3 |
Cytat:
|
Mi tez nie :smutny:
|
mi tez nie to moze 81.169.179.213:27000
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to szukamy jakiegos i max za 5 minut piszemy ktore serwery sa ok i wchodzimy :D na jeden
|
Wpisuje cdkeya zobaczymy czy pójdzie :idea:
|
ja wpisalem z slodzika ale niestety nie chodzi na nim. co slodkie nie znaczy ze jest dobre :(
|
Ten działa 207.81.76.178:27960 :jupi:
|
213.133.97.69:27960 niemiecki serw, wymagane osp :D
|
na ten co bartek podal :D
|
Ja już się zalogowuje :taktak:
Niech moc będzie z wami :) :piwo: |
No to se nie pogram. Ten wasz serw mi nie działa, Pisze protocol 47 :(
A ja mam wszystkie updaty q3 :( |
znalazlem fajny serwer i jest jeden kolo 217.160.202.74:27963
|
Cytat:
Dalej mam to samo: server uses protocol 47 :( A zobacz ten mój, co wyzej podałem. |
Turboni to na, którym gramy wkońcu???
|
Cytat:
|
powiem tak taka zabawa jak nie ktorym nie chodzi nie ma zabardzo sensu wiec moze ktos ma zewnetrzne ip i zrobi server to wtedy mozna fajnie pograc ja poszukam jeszcze jakiegos pustego serwera zeby nikogo nie bylo :D
|
Cytat:
|
Czekamy :taktak:
P.S. Mój adres IP to: 83.27.139.60, więc nie da rady abym postawił serwer :nie: :smutny: |
Cytat:
|
Znazłem taki pusty gramy: 195.166.65.38:27985
|
Zagralbym z wami tylko nie mam Quake'a i nie chce mi sie sciagac bo mam p2p przyblokowane :smutny:
|
Proponuje Wam odłożyc potyczke na next weekend (piątek) ... wtedy ktoś na zev. IP założy server i wyłączy PB ... bo to co tu jest niema sensu, ktoś znajduje server i o dziwo przy pewnie włączonym na serwrze PB wchodzi na niego i gra ale jak już wejdzie druga osoba z takim samy CD-KEYem to PB wywala obu daje bana i niema grania...
|
Jest serwer forum.cdrinfo.pl gramy czekam na was
|
Cytat:
Dobra ja rezygnuje :( Będą nici. Ciągle ten sam błąd. Protocol 47 :P Może następnym razem... Have fun & good luck :/ |
Cytat:
|
ten serwer co podales 195.166.65.38:27985 jest ok mozna grac :D
tylko musze isc z psem i za 10 minut na niego wchodze :D |
Turboni to gramy ja już się podłączam
|
Już dzisiaj nie gramy.
Zróbmy tak, ze umówimy się na wybrany dzien i gramy na serwerku pod tym adresem: 195.166.65.38:27985 Chyba w środe będzie mógł grac MacGyver i Patrix :taktak: |
Cytat:
Niech wszyscy co chcą grać sciągną sobie Poit Release 1.32 (28 MB) dostępny np. TU ... i go zainstalują na czystym Q3A ... wczesniej go odinstalujcie. Nie będziemy się bawic OSP-kiem bo za dużo namotamy i większośc nie zrozumie. Potrzebne mi bedą dwie osoby do ewentualnych testów serwera... A na czas rozgrywki (ok. piątku) ktoś kto ma zew. IP (w miarę szybkie od mojego, bo niewiem czy moje SDI obsłuży taką liczbę żądań). |
Cytat:
|
bartek ten co mowil ze gral w q3 tylko 30 minut :D
:piwo: |
hm... chętnie bym potestował czy jestem w stanie postawić serw dla Q3 (wewn. IP ale przekierowny port ;) )
Mac/Turboni/Bartek15, jak ktoś che mi pomóc to odezwijcie się na PW/GG, dam wam IP i zobaczycie czy będziecie mogli się dołączyć ;) |
Cytat:
Ja tak ogólnie to gram w strzelanki więc przesiadka na Q3 to nie problem dla mnie :nie: :D Przeważnie gram w UT2003/2004 :) |
i jak ci sie widzi :D
|
Cytat:
|
no wlasnie tu chodzi zeby zabic i to jak najszybciej :D a i grafa jest ok :D
|
To zorganizujmy tak aby grał Mac/Patrix/kodziu/rosol/ty i ja :taktak:
|
ale najlepiej jak ktos postawi serwer to wtedy bedziemy sami :D
|
to chyba ślepi, bo coś pisałem kilka min temu
|
Cytat:
P.S. Ja bym mógł postawic serwer ale mam firewall'a w routerze, którego nie moge wyłączyc bo nie mam hasła :smutny: |
wlasnie patrzymy z yankesem jest git tylko musi byc bez cd-keya :D
|
Cytat:
|
wywala ze mam zly cd-key i nie polaczy sie z serwerem co yankee postawil :(
|
Cytat:
|
Ja mam zew IP i moglbym tez pograc. Mi pasuje ok. 23 kazdego dnia. U mnie jest tak sprawa z kompem ze jak mama zacznie rysowac w autocadzie to predko nie zejdzie, a o 23 juz jestem sam. Ewentualnie jak bede wiedzial wczesniej ze po poludniu (ewentualnie w godzinach poluniowych) bede mial wolnego kompa to moge dac znac.
PS. Proponuje grac na wersji 1.31 gdzie sprawa z cdkejami rzadko wystepuje. |
no to mamy serwer - jak milo :)
musze zobaczyc jaka mam wersje albo znalezc orginalny cd-key:D |
Dla leniwych daje linka i jest tam cos co umozliwia rotacje miedzy wersjami. Proponuje poczytac przed uzyciem plik txt.
http://zabrze.net.pl/franciszkanska/...acz117-132.zip |
Turboni i Bartek sprawdzcie czy da sie grać na trzy osoby ... kiedyś grałem tak z Patrixs'em ale trzecia osoba już nie mogła się dołączyć ...
Napiszcie co każdy ma jeszcze dodatkowo doinstalować... |
Wczoraj zacząłem grać w Warhammera 40000 Dawn of war. Wspaniały RTS, sama esencja Warcrafta 3 czyli walka i budowanie broni i żolnierzy. W trybie Multiplayer gra w pełni rozwija skrzydła (jeszcze nie grałem bo nie mam z kim). Może by się ktos pisał??
|
@Air, mnie jakoś strategie na Multipalyerze nudzą ...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nic nie musiałem doinstalowywać :nie: :D |
moze ktos w mohaa gra z forumowiczow:D s tego co wiem to tak:D mozna by zagrac :)
|
Cytat:
THX :D |
Wszyscy chętni gramy dzisiaj w Q3 o 21.30 na serwerku: 195.166.65.38:27985??? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja od jutra nie mam RAM'u do czwartku, więc mogę tylko dzisiaj i w piątek :taktak: |
Cytat:
Zresztą słaby ze mnie gracz w Q3A ;) |
Cytat:
|
mac zainstalowalem ten patch co podales ale teraz to juz sie na servery nie bardzo noge wbic brak dobrego s/n :(
|
Cytat:
Dlatego lepiej grać na "własnych" serwerach gdzie sobie go wyłaczamy... albo bez PR ale na publicznych serwerach raczej wymagany jest nainwoszy PointR... |
wiem i musze sobie skolowac orginal s/n :D moze jutro go bede mial :D
|
Tu jest dobra stronka na temat gry w sieci w Q3A (mody, pb, pr, osp .... itd itp)
http://q3arena.gry.wp.pl/rvgzone/ |
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam juz Quake'a to pogrm z wami przy najblizszej okazji :)
A, i sciagac tego Point Release 1.32? |
Cytat:
Jak ściagnąłeś ta wersję co ci podałem to nie musisz nic instalować :nie: :D |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Mam takie coś: version\Q3 1.11 win-x86 Nov 24 1999\ |
Pytam bo napisałeś coś o wersji Quake'a ... są jakieś oprocz klasycznej (bez point releas'ów) ???
|
Cytat:
Tylko zainstalowałem i wpisałem cdkey i śmiga na prawie każdym serwerku :D |
Ja nawet nie zwaracałem uwagi jaka jest wersja u mnie ;p
|
ja tez :D bo po co wazne ze jest
|
To co z tym jutrzejszym turniejem - dalej aktualny??? Kto się pisze??? Jak sprawy z serverem na czas gry???
Dzis zainstalowałem Quake'a... |
ja sie pisze ale czy gramy na czystej kopi q3 czy instalujemy latke i wlasnie ktos stawia serwer :D
|
Ja tez jestem chetny do gry :)
|
ja moge teraz serw postawić (jutro mnie nie ma)
max to jakieś 10-12 osób gry do wyboru: Half-Life Day of Defeat Counter-Strike 1.6 Counter Strike: Source Quake III Painkiller (naprawili już ten kod sieciowy?) Ghost Recon (+dodatki) hmm... to chyba tyle ;) |
no oki to co q3 :D tylko nie wiem czy mi pojdzie ale zawsze jest szansa :D
moze bez dodatku bede mogl sie podlaczyc do ciebie ?? |
No to gramy teraz bez dodatku na serverze by Y@nkee...
Dorwałem ostatnio SWAT3: Elite Edition i też można grać w sieci (tylko cosik mi sie wydaje ze jakies koto trzeba tworzyc :ysz:) |
Jestem za Quakiem 3 albo CS Source
To o ktorej? :d i Quake podstawowa wersje, oki? No to dajcie adres :) |
no to co... Q3?
tylko mam jedno pytanie, jak założyć hasło na serwer ? bo jak tylko utworze gierke to kilka sekund i już jakieś amerykańce się wbijają (( -edit- chętnych do gry na GG zapraszam |
Podstawowa wersja Q3A ... czekamy na Y@nkiego...
|
q3 :D
wlasnie instaluje czysta kopie a co do hasla na serwer to :( tylko pytanie q3 z cd-keyem czy bez ??? |
Raczej bez CDkeya
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:12. |