![]() |
Cytat:
za "cukierki" do nich, to inna bajka ;) dobranoc:) |
Cytat:
Cytat:
DOBRANOC @ll :spie: |
Cytat:
sciagnij patch 1.11, jak nie znajdziesz "cukierka" w necie to popytam kolegow z klanu, napewno ktorys ma do AA - bo gramy w spearheada |
Ilość załączników: 1
ludzie czy wy nieznacie takiego czegos jak PW albo GG ???
a wracajac do tematu to skoro tyle osob sie pisze na neo to moza by ktoregos z "640kilobitowcow" poprosic o postawienie serwera zeby tych paru "128kilobitowcow" sie podlaczylo i pogralo ;) a i ja sie pisze na UT, UT2004 AvP2 i pare innych starych gierek (jakby ktos byl chetny ;)) |
@mr_spock - chodzilo mi o zalozenie serwera
To jak bedzie w co w koncu? Jak z numerami seryjnymi? |
Jak chcecie zeby ktos z neo postawil server, przeciez musi byc stale IP...
Jest full pustych publicznych serverow Z serialem nie ma problemu... przynajmniej ja nie mam. 2lata temu kupilem (czytaj - wygenerowalem) sobie jakis jeden i siegle go uzywam... niegdy nie bylo problemu |
Cytat:
|
Ja mam NEO 640... Ale nie mam MOHAA
|
Tak jak pisałem wcześniej nic z tego nie wyjdzie :blee:
chętni do gry są, ale brak kogoś co postawi serwer jedyna szansa że zalogujemy się na jakiś pusty ;) |
serwy jakieś są, ale niestety zadnego pustego :zly:
|
Cytat:
niemieckich jest najwiecej chyba... pingi mniej wiecej takie jak w polsce |
hmm a czy wie ktoś, dlaczego kiedy próbuje połączyć się z dowolnym servwerem, zawsze mam connction time out??
-edit- przepraszam, że wprowadziłem w błąd ale w Polsce równiez znajda sie puste servy, poprostu źle użyłem skanera serverów ;) |
hmm a może zorganizujemy jakiś turniej w FIFE 2004 lub Uefa Euro 2004??
Ja jeszcze nigdy w te gierki przez neta nie grałem więc nie wiem czy wymagany jest oryginalny cdkey??? |
Co do gier to może ktoś się skusi na Worms Armageddon lub Worms Party. :)
|
O widzisz też ciekawa propozycja, tylko szkoda że tego nie mam na HDD ale spróbuje poszukac ;)
|
jak siedzimy przy tego typu gierkach to może Worms 3D ? :D
ja bym sobie pograł :D |
wszyscy CS, CS i CS juz mi sie chce rzygać od CS. Sam kiedys w CS gralem (byla to moja pierwsza gra online) gralem w to po 25h dziennie i mi .... przeszlo, powiedzialem wtedy (jakies 6 miesiecy temu) ze w CS zagram dopiero jak pokaze sie CS2 ito prawdziwy CS2 a nie CS: Source.
|
Cytat:
|
wracając do MoH:AA. Chętni do założenia serwera są (ja) ale tylu ludzi chce grac w MoH:AA że nawet jeżeli odłącze 2 komp od routera to łącze nie pociągnie. A pozatym zmienne IP :/. I nie mam oryginału :)
--EDIT-- A może zagramy na serwerze neostrady? MoH:AA 193.110.122.199 CS 193.110.122.197 |
Wo wormsy był bym chętny. Najlepiej World Party. Do nich chyba nie trzeba mieć aż tak szybkiego łącza. To kto jest jescze chętny....
Pozdro |
proponowalbym Quake III Arena
|
Cytat:
Pozdro |
A nie chcial by ktos zagrac w Twierdze jestem prawie codziennie na GameSpy Arcade ale nie ma tam nikogo z Polski co staje sie juz nudne . Jakby ktos mial chec to umowimy sie na GG.
|
Hey! Szukam chętnych to pogrania w Call of Duty, mogę założyc serwerek tylko nie wiem jak ale jak mi powiecie to nie ma problemu. Przepustowość łacza mam 100Mb/s. No i jestem wolny dopiero po 23 każdego dnia.
Pozdro |
Cytat:
ps. jako nazwe serwera wpisz np. cdrinfo co by bylo latwo ci znalesc jak co to o 23 na gg |
Oki, ale dopiero jutro.
EDIT: NIe bedzie żadnych problemów jak mam wersję legalną inaczej?? POzdro |
a może ktoś chce pograć w Soldiers?
tylko, że ja nie moge stawiać serwera jeśli co :( |
Mo jak już to mógłbym grac w Call Of Duty, o ile się da grac na beckupie ;) i keyu wiadomo skąd...
|
Cytat:
No coż jutro spróbujemy. Cytat:
Pozdro |
Tylko ja bym musiał wyskoczyć po ta do qmpla... :)
|
no Panowie chyba nic z tego nie wyjdzie jak macie kluczyki legalne inaczej
Ja wlasnie z tego powodu kupilem orginalna wersje gry bo na serwery dla troszke innych seriali za diabla nie moglem sie dostac zawsze komplet A jak chcialem postawic serwer to caly czas prosil o weryfikacje seriala i tak w nieskonczonosc . No chyba ze macie jakies swoje na to sposoby i moze sie uda :spoko: |
Jest gierka ktora moze miec kazdy za darmo i ma dobry support do grania online. Jest to Wolfenstein Enemy Territory.
|
Cytat:
|
A ja bym se łupnął w UT...
Pozdro ;) |
Taa a ja w dooma 3 :rotfl: :peace:
|
a co powiecie na GTA2 - jak za starych dobrych czasów :D
|
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
|
To moze w Phantasy Star Online - niedawno dostalem cynk jak grac po necie ze free (oryginalny server gry zostal zamkniety wiec zostaje tylko kombinowanie) Na pokladzie 16(chyba) Pioniera2 jest fajny stadion do czegos na ksztalt pilki noznej ;)
|
Kto ma Red Alert 2, Jedi Knight 2 Queka3 Lub Wolfeinstain enemy territory to niech napisze moze pykniemy partyjke ;)
|
czyli jak ma tu byc to proponuje moze dzisiaj o 21:30 lub 22
:D |
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ghlight=bzflag ktoś z zew. IP serwer postawi i już :D a gierka free i każdy pociągnąć może... |
quake III tylko nie prosba nie wpisywac s/n bo bez niego chodzi
:D |
Tylko jeszcze kiedy?
|
dzisiaj o 22 :D tylko ja nie moge serwera postawic wew ip:(
|
JA moge pograć w q3 na clan arenie :D
|
byleby pograc :D bo juz mi sie znudzilo z obcymi grac po necie :D
|
Cytat:
|
szukamy osoby ktora serwer postawi :D kto ma zew ip ???
|
Ja najpierw muszę Q3 ściagnąć :d
Właśnie zasysam :taktak: |
Cytat:
|
nie wiem :(
|
Cytat:
|
Ja moge postawic cos ze zbioru {war3, war3:tft, wolf ET}.
|
no to jak bedzie ktos postawi serwer :D i pogramy
|
Słyszałem, że ostatnio ludzie graja w sieci w Enemy Teritory (ale jeszcze w to niegrałem; pełna wersja jest na załączonej płycie do wydania Chip Special: Sieci blokowe i Internet).
Co do Quake'a 3 Arena to chętnie bym zagrał ale nie dziś - mam examin w poniedziałek i muszę się podszkolic. |
eee zaraz w taki kombajn grać...kiedy co druga osoba tego nie ma...(albo miała a nie ma) ;)
a mojej propozycji nikt nie rozpatrzył || |
Ja mogę w Enemy Teritory, Q3 i to co podał Patrix ale nie dzisiaj :nie:
|
czyli gramy innym razem :( szkoda
|
hehe tez bym pogral w Q3 Arena bo akurat u mnie desz pada i az niemilo wyjsc na powietrze ani do baru, ale wlasnie mi dysk padl i nie mam gierki ...
|
No i jak zwykle dupa z grania :haha: :haha: :haha:
|
obiecuje ze jak odzyskam dane z dysku to zagramy w jakiegos Q3 Arena albo w cos innego ...
|
Cytat:
|
Umówmy się, że gramy w Q3 pod koniec przyszłego tygodnia.
Każdy niech się do tego czasu przygotuje :taktak: |
no ja chetnie zagralbym nawet dzisiaj ale mam teraz dysk 1.6GB i nic na nim nie mam, ale kolo piatku, soboty w przyszlym tygodniu mysle ze juz bedze mial wszystko.
|
Polecam wszystkim Americia's Army, gra do sciagnięcia za darmoche z tej stronki http://www.americasarmy.com, grafika za***iocha, pełny realizm, nie ma głupiego biegania,skakania i strzelania. Sama przyjemność. Ja niestety już sobie nie pogram bo na modemie to raczej nie zabardzo, ale wszyskim polecam.
Pozdro |
Cytat:
100% zapału a 0% organizacji... |
przepraszam bardzo...:)
Ja mialem chec i organizacje ale nie szlo wtedy cos nam...:/ Moze teraz pojdzie. Ja sie pisze na q3+pro mode albo Mohaa |
Cytat:
Teraz nieamiętam jak to szło ... ale zagramy teraz bez cd-key'ów... |
czemusie tak uparliscie na tego Q3?? moze pogramy w Tribes:Vengeance MP demo - w pelni wartosciowa gra tylko z 4 mapami ale za to mapy sa wielkie :P
|
Cytat:
A w tą grę o której Ty piszesz to chyba większe grono nie grało (bynajmnie ja). Ale przecież tu nieumwaiamy się tylko na Q3A ... jeżeli znajdzie się większa grupka w Tribes: Vengeance MP demo lub jakąkolwiek inną grę to ustalcie tylko konkretny termin i ewentualne sprawy organizacyjne i "lewo, góra, fajer" jakto mówi mój wykładowca :) (+naturalnie widzimy tu raport z rozgrywki ;p ) |
A nie możemy grać w q3 na juz stworzonych serwach. Jest ich naprawde dużo. Jakby co to moge podac ip i zagramy!!
|
A moze Counter Strike Source? ;)
|
Ja jestem za Q3 :taktak:
To kiedy gramy :D |
Chlopaki a wystarczy do tego neostrada 128? Bo nie jestem pewien ...
|
Cytat:
|
Cytat:
Jakbyś miał modem to co chwila wyskakiwała by Ci ikonka braku połączenia z serverem... |
Cytat:
|
E tam nikt ;)
Mam od wczoraj i jakos nie ma jak pograc bo albo ja nie umiem ustawic albo nie ma zadnej opcji na singla A w tescie na stardardowych ustawieniach mi wyciaga 69 FPS!! :p |
no to moze dzisiaj wieczorkiem zagramy w q3
albo ktos zrobi serwer albo znajdziemy jeden serwer i podamy jego ip i wszyscy do niego sie podlaczymy |
Cytat:
|
ja jestem za dzis o 21 :D
tylko ktos stawia server czy wbijamy sie wszyscy na jeden server w necie??? |
Najlepiej wybierzmy jakiś serwer i już :taktak:
|
ok jak nikt nie postawi to wybieramy serwer i wbijamy sie na niego najlepiej zeby nikogo tam nie bylo tylko my z forum :D
|
Fajny byłby taki serwerek np. forum.cdrinfo.pl :taktak:
|
ide poszukac jakis serwerkow i spisze ich ip :D
|
zgadajcie sie ludzie przez gg bo przez forum to to slabo wychodzi [wiem z doswiadczenia]
|
proponuje 2 takie serwerki zero osob jest na razie
YWK SERVER 81.169.179.213:27000 ALL WEAPONS ARENAS 82.131.3.95:27960 :D |
Cytat:
Czyli o 21 :) |
ja juz sobie gram na nich (dokladnie na tym drugim) zeby poznac je lepiej moze ktos sie dolaczy :D
a jak nie to o 21 tylko na ktorym ?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przeglądałem screeny o gra jest :spoko: Reputka dla Ciebie 47 - jak tylko będę mógł :) |
Cytat:
|
a ja o 16:50 tylko 58 mb ale mam tylko lacze 128
|
do Quake`kowców: niestety nie mam czasu, ale potem tak za tydzien jezeli bedziecie mieli checi moge zagrac...powiecie co i jak i bedzie ok
|
@Turboni, a sprawdzałeś czy na tych serverach da się grać z wyłączonym Punkbuster'em (system antycheatingowy) na Point Release??? (większość adminów go włącza).
Jeżeli da się grać na wyłączonym to OK, jeżeli nie to każdy musi mieć prawidłowy CD-KEY do Q3A. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:11. |