![]() |
Cytat:
|
no ja moge grac:) jesli mo zezwolicie:)na dostep do srwera:) popieram cs 1.6
|
Cytat:
Mam ale CS:CZ i CS:S :D |
CS:CZ to "prawie" CS 1.6 - mam obydwie:) CZ ma dodatkowy tryb rozgrywki single. Jesli masz konto steam to masz w nim CS:CZ i CS 1.6
|
ja też nie mam oryginalnego a da sie to jakoś obejśc?? :cool: :cool: :cool: :cool:
|
jest takie cos jak steamdown czy jakos tak.. cos w postaci cukierka do stema podobno dziala - ja mam oryginala wiec nie sprawdzalem kupilem gierke(CS:CZ) na allegro za 15zl nowka sztuka:) za malo kase a mozna sobie pograc:)
|
Cytat:
|
Steam Down - działa(ł), działa na scrackowanych serwerach, których jest niestety mało i mają strasznego laga, a działał kiedyś na oryginalnych serwerach :|
|
co do linkow... chyba w sklepie emule
|
nonsteam.xp.pl
|
wielkie dzięki!!
|
o Godzinie 13.00 na tą godzine bedzie serv zrobiony jak chcesz to wpadnij
Server do: ET IP i Port : 212.67.120.238:26020 Serwer Startuje o 29/06/2005 13:00:00 Przyjdz o 13:02:00 Taki mały tren :P |
a moze trochę później co?? tak o 16 ewentualnie lub w nocy o 1
|
wejdz teraz juz dziala serv ale tylko na 90 minut
|
spróbuje :)
|
Cytat:
http://www.firebutton.co.uk/ |
nie wiem czy ja niezauważyłem czy kolega nie podał hasła bo CDRinfo.pl nie pasuje :blee: :blee: :blee: :blee:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
Dzieki stronce http://www.firebutton.co.uk/ mozemy zalozyc swoj wlasny server do roznych gier MP, np. css lub cs16. Nasz server bedzie dzialal ok. 90 minut. Bardzo przydatne, info podal mauser1990. Grac na servie moga tylko osoby z oryginalnym css cs16 itp. To nie sa pirackie servery! Ponizej info jak zalozyc server: 1# Wchodzimy na strone http://www.firebutton.co.uk/ i rejestrujemy sie. 2# Po rejestracji wybieramy z zakladki gaming opcje "bookable servers". 3# Wybieramy sobie gre, np. css i klikamy po prawej stronie Book Server 4# Wybieramy Server oraz slot. Nie limit graczy na servie, to sie ustawia potem. Server 3 jest tylko dla premium userow. 5# Rezerwujemy sobie godzine na ktora ma byc server. Musimy wybrac godzine wczesniej poniewaz jest to serwis UK. Czyli jak chcemy grac o godzinie 19 to wybieramy godzine 18 na stronce. 6# Ustawiamy dane naszego servera, takie jak nazwa, pass itp. i co wazne, czas trwania servera. 7# Klikamy book server i pokazuje nam sie info na temat servera czyli kiedy wystartuje i jaki bedzie mial adres ip. Dodatkowo takie same info przyjdzie nam na mail 8# Czekamy na nasz server i gramy UWAGA! Jest limit stawiania serverow, mozna stawic 2 servery na tydzien! Oto lista gier do ktorych mozemy zalozyc server: -Call of Duty (max. 15 slotow) -Counter-Strike (max. 15 slotow) -Counter-Strike Source (max. 15 slotow) -Enemy Territory Fortress (max. 15 slotow) -Enemy Territory Pr0 (max. 15 slotow) -Half-Life (max. 15 slotow) -Halo (max. 15 slotow) -Multi Theft Auto (max. 15 slotow) -Soldier of Fortune 2 (max. 15 slotow) -Steam Deathmatch Classic (max. 15 slotow) -Team Fortress Classic (max. 15 slotow) -Wolfenstein: Enemy Territory (max. 15 slotow). |
... juz ten serwer do ET nie dziala :P
|
tak bo tylko 90 minut a na następny raz mógłbyś podawać hasło !!!!!!!!!! (( (( (( ((
a czy ty przypadkiem nei jesteś ten który z nami grał ostatnio i zabijał swoich ??? |
ej chlopaki:) a moze pogramy Soldier of Fortune ?? nie ma zadnych steamow:) tylko odpalamy i gramy:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze w to nie grałem przez neta... Możemy kiedyś spróbować :D |
Cytat:
eeeeeeee szkoda że nie jestem adminem albo nie grał z nami jakiś admin eeee dostałby chyba 50 banów (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( gramy teraz w ET???ja mam czas do 6 |
do mohaa tez nie potrzeba zadnych steamow :P
ludzie! niech ktos zainstaluje medalca :P lepszy niz CoD.. |
Ja bym dzisiaj pogral w wolfa tak od 20.30
|
ja moge grac w MoH:AA, MoH:AA Sperhead, MoH:AA Breaktrough, Wolfenstein ET, CS 1.6
|
ja moge w wolfaET i csa1.6 (wole go niz wolfa) a no i jeszcze guild wars :)
|
wolfET 20.30?
Ok tylko kto założy serwer? Ja przekroczyłem już limit :( |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
jak mi sie uda to założe :) Cytat:
|
20.30 ?? zobacze a później też ktos zagra ?? później tzn 1 ??
|
założyłem wam serwerek Wolf:ET
Booking ID: 1461 Server: Firebutton 2 Slot: 5 Server IP Address: 212.67.120.238:26050 Server Start Time: 29/06/2005 21:30:00 - czyli 20.30 Pass: CDRinfo.pl Jeżeli chce ktoś chce pass do RCON'a to na priv :) bo ja nie będe w to z Wami gral :P |
Cytat:
|
Cytat:
Racja... założyłem poprawny: Server IP Address: 212.67.120.238:26040 Server will start at: 29/06/2005 19:30:00 (20:30:00 Czasu polskiego) Server Name: CDRinfo.pl ET Server Game Password: CDRinfo.pl Player Limit: 18 Team Player Limit: 10 Allow Voting: ON Pure Server: ON Friendly Fire: OFF Auto Balance Teams: ON Allow Team Switching: ON Warmup Damage: OFF Punk Buster: ON |
I 5 slotow na wolfa to tak troche malawo ...
|
@kizio założył dobrze, a @gallus pomylił godziny :taktak:
@gallus chcąc grac o 21.30 trzeba wybrac 20.30, a i slotów trochę mało, a nawet bardzo mało :| |
moge z Wami pograc o 20.30 (oczywiscie jak bede przy kompie)??
|
Cytat:
|
nie tak sie pytam:) i za kilka minut dolacze sie do gry...
|
No ludzie za kilka minut ruszy serwerek
|
a gra ktoś w SWAT 4 ? :P
|
niech mi ktos holera da dzialajacego linka do ET.... ;(
|
Cytat:
maja MP? pozdro ;) |
chyba google na 'wolfenstein enemy territory' dobrze zareaguje.
http://enemy-territory.4players.de:1...how_dlfile=301 |
Cytat:
|
No... super :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
przyznam ze gra w ET w malo osob to lpina zabawa:( jeszcze mi cos neo nawalalo:( zawsze gram na mapach niestandardowych i tam dopiero jest zabawa:) musimy pograc w cos innego (a ja musze zgonic siostre z 2kompa zeby mi kb/s nie zabierala)
|
Chyba tylko ja miałem ping ok 50
|
no to co panowie - jutro tez gramy? :)
|
Cytat:
Ja gralem i gram tylko w Swat'a 4 , no i podoba mi sie ta gierka. Jest taka...taktyczna :) |
Cytat:
|
no to moze w samo poludnie? komu jaka godzina pasuje? to sie usredni :)
|
mi teraz pasuje
|
ja moge grac. Jak ustalicie godzine to zaloze serwer
|
Mi poludnie swietnie pasuje. Nawet +/- 3h (teraz to juz tylko + :) )
|
Date Start: 30/06/2005 11:30:00 -> czyli 12.30
Duration: 90 Minutes Game: Wolfenstein: Enemy Territory Server: FireButton 1 IP Address: 212.67.120.237:26050 Config Options: Player Limit: 18 Team Player Limit: 10 Allow Voting: 1 Pure Server: 1 Friendly Fire: 1 Auto Balance Teams: 1 Allow Team Switching: 1 Warmup Damage: 0 Punk Buster: ENABLED Haslo: CDRinfo.pl |
ok, bede napewno
|
Również postaram się być :)
|
Ja również
gra ktoś bo jakoś nie moge wejść?? |
Chyba coś nie tak jest z tym serwerem...
Nie moge wejść...:( |
Cytat:
Sprawdz dane bo mi nie wchodzi |
port sie zmienil powinno byc 26020!
|
Hinks widze że nie jestem sam zróbcie jeszcze raz server na 12 45
|
Zawsze trzeba podować adres IP taki jak dostajecie w mailu :taktak:
Na stronce Firebutton.co.uk jest zawsze inny port i przez to nie możecie wejść :nie: |
nawet fajnie sie grało :)
|
gramy jeszcze o 20:30?
|
Możemy zagrać o 20.30 :D
Tylko zeby więcej ludzi przyszło :) |
Przyjsc przyjde, ale nie wiem czy nie przyjdzie ze mna ping 800
|
jakby co to zakładam serwer na 20:30
212.67.120.237:26010 Password: CDRinfo.pl |
hmmm to jest IP na wolfa ET ???
jesli tak to przyjde ;p |
Postaram się być :)
|
postawilem serwer na ET wchodzcie na 192.246.40.60:27950 haslo to CDRinfo
|
dzisiaj o 20:30 jeszcze przyjdzie mój kumpel (newbie)
|
To wkońcu na który serwer mamy wejść ???
|
postawilem na firebutton to lepiej na ten bo tak to mi sie zmarnuje. A mozna tylko 2 na tydzien załozyć
|
20 30 ta godzina mnie prześladuje :) nie wiem czy będę raczej nie bardzo a jutro ktoś z rana? lub w nocy?
|
postaram sie byc o 20.30
|
Dzisiaj będę :)
A jutro moge grać w południe np. o 12.00 a wieczorem o 20.30 :D |
przypominam że za 10 minut gramy
|
SUPER sie grało kiedy nastepny raz??
|
Grało się super :D
Chodziaż nie miałem dobrych stat. Najbardziej mi się podobała akcja na 2 mapie (na plaży).... Wykonanie :spoko: |
Cytat:
Prawda :) |
Cytat:
|
no to co - zaklada ktos dzisiaj serwer? :)
|
ja moge grac ale limit serwerów wyczerpałem :)
|
A może dziś w CSS zagramy...?, bo sie zaopatrzyłem :D
|
Ja moge założyć serwer ET :D
Niestety CS nie mam :( Dajcie znać czy mam założyć... |
Cytat:
|
Prosze nie nabijac sobie postow glupimi pytaniami ||
|
@gallus CS:S mi pasuje :D
O której? |
Cytat:
|
Kurde na pierwszym loginie skończyły mi się już serwery...ale mam drugi :P
Więc: Server name: CDRinfo server Server IP Addres: 212.67.120.238:26010 Server will start at: 01/07/2005 19:00:00 czyli o 20:00 password: CDRinfo.pl FF: ON Zapraszam :piwo: |
Grało się fajnie :)
Chłopaki jak coś to tylko gram medykiem z takim teamem jak dzisiaj :taktak: |
Grało się fajnie tylko nierówne teamy były!!
Gramy jutro ale zmienimy teamy :P |
witam no grało sie fajnie fachowcy ocenić proszę jakiś postęp był czy nie??
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:59. |