![]() |
przeciez ta gra chodzi na silniku qfaka, więc musi tak wyglądać :)
a poza tym, to niebo a ziemia. lubię pykać engiem. ustawiam działko, fraguje, modyfikuje je a potem jazda na całego :) |
Ale numer - miałem 1000 post w tym topicu :D
I co? Wszyscy się już przesiedli na tego nowego moda??? |
ja sie pewnie dlugo nie przesiade z braku czasu (hej sesyjka hej)
a swoja droga to ciekawe rozwiazanie robic moda do moda gry na enginie q3 :D |
Tak sobie pomyslalem, ze tez bym z wami chetnie pogral ;)
skad mozna najszybciej sciagnac ET? |
Cytat:
poszukaj tez patcha 1.02 np. stad http://returntocastlewolfenstein.fil..._Windows;18627 |
Cytat:
|
Cytat:
puzniej to lag laga lagiem pogania :) |
Cytat:
Jak nie bedzie problemow :/ |
Ale w 3 osoby w wolfa to sie kiepsko gra :)
|
Cytat:
Ja stawiam serverek MOHA na 3os jak z typami z klanu robimy sobie trening |
ja mogę grać :D
|
No w ET to ja zawsze w miarę możliwości jestem chętny :D Mam już słuchaweczki więc mogę nawet z tym Teamspeakiem popróbować :P
@Bartek15 - widzę, że już jesteś oficjalnym medykiem z podpisem :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja ostatnio gram z kumplem na tych serwerach :D 213.25.23.241:23100 i 84.244.130.33:27960 Są naprawdę dobre :taktak: @Pagerus a jak tam te słuchawki? W komputroniku będą mieli dostawę w poniedziałek i nie wiem czy brać??? |
Cytat:
niezla oferte dorwalem na allegro :) |
Cytat:
Za ile je kupiłeś? Bo w komputroniku są po 54zł :D |
Cytat:
ja kupilem akurat Labtec'ka za 25zl :) |
Cytat:
Ale poza tym są bardzo fajne - mikrofon też dobrze się sprawuje :) Ogólnie to polecam - ale nie każdemu muszą się podogać - bo przecież o gustach się nie dyskutuje... nie patrzę na to czy słychać na nich tak rewelacyjnie jak na sprzęcie z wyższej półki - od tego mam głośniki Creative'a :) |
Cytat:
Lepiej miec troszke gorszy dzwiek niz zastanawiac sie czy uszy jezcze nie odpadly |
Cytat:
EDIT: jakbyście planowali na dzisiaj na około 21 grę - to dajcie znać :D |
nom, ja tez dzisiaj moge :)
pozdro ;) |
No widzę, że jak zwykle kiszka :P Pewnie znowu nie ma nikogo kto by mógł serwer postawić... :ysz:
|
no ja jestem ale raczej nie na serwer :( chyba ze mi ktos pomoze z fiza i analiza na poniedzialek :(
|
Cytat:
to ja mam jutro egzamy z socjologi i psychologi ogolnej, a w niedziele z histori mysli socjoligicznej i zastanawiam sie gdzie tu pograc albo gdzie na piwo wyskoczyc ;) |
Cytat:
|
pagerus - dobry pomysl... bys predi postawil dla dobra innych, a nie tylko o sobie myslisz! :P
pozdro ;) |
Cytat:
a co serwa i nie grania... hm w sumie.... pomysle i sproboje jutro tak zrobic ok? wieczorem dzisiaj juz pozno a nie mam et przygotowanego edit: na 90% postawie jutro miedzy 19 a 22 (23?) |
Cytat:
|
Sesja, sesja - nie przesadzajcie. Prawdziwa sesja to jest w marcu ||
|
A ja mam ferie :jezyk:
Moge grac codziennie :jezyk: |
Cytat:
a tak serio, to uczylem sie tylko na cwiczenia na wejsciowki |
Już po imprezce, mogę grać :D
|
Podczas serfowania po necie znalazłem coś całkiem fajnego - co mogłoby stanowić rozwiązanie naszych problemów z serwerem do ET :D Jeszcze nie wczytywałem się w regulamin - ale wygląda to dość ciekawie :)
Oto adres strony --> http://www.gamesnet.pl/?mod=main&p=phome |
Cytat:
jezeli juz platny to raczej bym proponowal na www.enemyterritory.pl tam od razu jest serwer po et (nie wiem jak z cenami) edit: jak chcecie to tez moge platny zalozyc :) z adminem sie dogadam, postawi sie jakiegos zlomka i postawi serwerk 24h/dobe |
Cytat:
A co do serwera - to ten ze stronki ET to chyba jest płatny w EURO z tego co widziałem - i jakoś nie bardzo qmam o czym tam jest mowa ;) Ten o którym mówiłem to wychodzi na prywatnym za 10zł/miesiąc od łebka - to chyba nie tak dużo jak za miejsce na serwerze, na którym można przez bity miesiąc bez bólu grać :) No tylko, że jako to serwer prywatny - to hasło znałaby tylko ekipa, która wykupiła sloty do gry i zapłaciła 10zł za miesiąc gry... - chyba, że chcielibyście płacić w czynie społecznym ;) |
Cytat:
a co do serwa na 19 to sie zobaczy, raczej tak |
dobra wszystko gra :)
serwer: 157.158.181.198 haslo: cdrinfo wszystko co bedziecie chcieli zmienic/zrobic mozna zrobic poprzez system glosowania (esc->vote->costam), aby glosowanie zostalo zakonczone sukcesem 50% glosow musi byc na 'YES' mozna zaglosowac m.inn. o: zmiane mapy, zmiane druzyn, wymieszanie skladow, reset meczu itd w razie jakichkolwiek klopotow (z podlaczeniem, gra itd) do mnie na gg, nie piszcie tutaj bo moge nie przeczytac, to ze jestem spectatorem nie znaczy ze "siedze" na et :) traktujcie mnie jak ducha, aczkolwiek moge zagladnac :D edit: serwer bedzie stal do godz. 23.00 jakby ktos chcial zaplacic to podam konto ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
u mnie kapa - nie łączy się :|
|
u mnie tez
|
niestety mam to samo od 15 minut
"Awaiting connection....................." |
Czyżby Predi'emu komp się zwiesił?
|
raczej net padł
|
podlaczylem sie ale mi podal ze nie mam jakiegos ???complete.pk3
nie wiem co jest zalaczone na servie ale wczesniej normalnie gralem |
A ja weszlem za pierwszym razem ale nikogo nie ma....
|
ja dalej nie moge wjesc
|
zaraz mnie szlag trafi dlaczego to pier** pudlo musi zawodzic wtedy kiedy jest najbardziej potrzebne :( serwer bedzie za 10, 15 min, mam nadzieje ze juz sie nie powtorza klopoty (niby naprawilem )
|
A może się zgadamy i wpadniemy na jakis serwer pograć w CS:S ?? :)
PS Ja strasznie lamie :| |
Cytat:
|
Cytat:
bo ostatnio cos mialem dziwne komunikaty |
serwer stoi
|
Najczęściej grywam na tym: 62.233.197.78:27019, najlepiej mieć oryginała lub EMPORiO z upd [5-9] i dużo szczęścia, że nie będziesz miał ticket errora :D
|
Cytat:
tylko czy 5 czy 9 czy robic update po kolei od 5 do 9 czy jak?? |
Eddie vel Teczek robił nas z Kasztanem jak chciał :haha:
|
No a co z reszta ???
|
Cytat:
|
troche byla z nami rzeznia hehe
bez komentarza |
Cytat:
|
a ktos mi powie, przestaliscie po prostu grac czy serw padl? bo mam et na drugim profilu i boje sie sprawdzac zeby mi znowu komp nie padl ;)
|
Cytat:
EDIT: Serwer działa - ale coś małe zainteresowanie :( |
Cytat:
a moim zdaniem jak na tego typu gre to "troche" za malo |
jutro tez zaloze, o tej samej porze moze bedzie wiecej luda
edit: dzisiaj juz wylaczam jak nikt nie gra.... ogladne sobie meczyk (przynjamniej kawalki) pol-ger dzieki temu ;) |
spoko dzieki za serva
pozdrawiam |
Cytat:
|
Ja jednak obstaje przy Quaku, gry typu CS ,UT, ET sa dla mnie za wolne.
|
Ilość załączników: 1
co ty mine tak pesymistycznie nastawiasz :blee: nie ma rzeczy niemozliwych
takie cos mi wyskakuje jak na razie |
Cytat:
to i to jest dobre ale wole jak sie akcja dzieje znacznie szybciej |
Cytat:
|
Cytat:
zobaczymy czy masz racje |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
A jak sie gra dynamicznie to sie ma 0 deaths'ow :) W wolfa mozna grac tak szybko jak w kleja tylko trzeba umiec || |
przede wszystkim quke jest szybki - czytaj laz i strzelaj, ja wole wolniejsze typu - laz, mysl i strzelaj
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=10386 |
a co mam powiedzieć ja?
mam legala i od rana wyskakuje mi to: :blee: http://img199.exs.cx/img199/15/steamwarning7le.png |
najnowsze wiesci z pola bitwy: bede mogl postawic serwer dopiero w przyszly weekend - powod - ogolny pad windozy (a konkretniej neta w windozie)
|
Cytat:
ostatni spotkalismy sie na jednym z Woitasem ;) http://img136.exs.cx/img136/3466/cd12gw.jpg |
Cytat:
|
eh, ostatnio słabo mi idzie, szczyt formy mnie opuscił :[
Grałem jeszcze wczoraj w nocy to było troszeczke lepiej, ale nie to co kiedyś :| http://img136.exs.cx/img136/9228/cs28ql.jpg |
I tak nieźli killerzy z Was - ja to muszę jeszcze duuuuużo potrenować - ale niestety w najbliższym czasie nie mam czasu na solidne treningi :(
|
a czy ktoś gra w America`s Army?
|
gram.
tylko w tym roku jeszcze nie miałem natchnienia. ale w przyszły weekend zaczynam naginać w AA. |
a masz taki program TEAMSPEAK2?
|
Ilość załączników: 1
gallus... to może zagramy kiedyś? :P
jeśli co to możesz mnie zawsze poszukać na serwerach WP [Pro/Strefa A] |
Cytat:
|
No to do gry w wolfa mamy kolejnego gracza :D
http://forum.cdrinfo.pl/member.php?userid=41773 Mój kumpel jakby co :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
kto zagra dzisiaj o godz. 14 na 84.244.130.33:27960 ? :D Będę ja z kumplem :taktak: |
Cytat:
Nie tyle co sie wstydze co nie miałem czasu tutaj wbic :P Pozdro i do 14.00 :D |
Siemka!
Mam problem z "Wolfenstein - Enemy Territory", ściągnołem go sobie wczoraj i dzisiaj zainstalowałem. Włączyłem go i tu nagle gra zlazła do pulpitu i się wyłączyła? Co robić? Potrzeba jakiegoś "patcha" czy co? A może "cracka" Pozdro i z góry dziękuje! :D :D |
Cytat:
laczy sie z serverem, albo jeszcze wczesniej sciaga cos a gdy ma sie zaladowac mapa to wychodzi do pulpitu |
Cytat:
Wiesz co mi się wydaje że jest potrzebny jakiś "PATCHE"? :( |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro |
w tym topicu byl link SZUKAJ!
|
Cytat:
Ale i tak ci dziękuje za dobre chęci! :D |
Cytat:
byl wczesniej http://returntocastlewolfenstein.fi...h_Windows;18627 |