![]() |
Cytat:
Blizzard skupił się na rynkach rozwiniętych czyli Anglia, Francja, Niemcy. |
Cytat:
|
Oj naprawde szkoda... ale nie ma co sie dziwic..
|
Mnie Star Warsy leciutko ciely, prawie niezauwazalnie... ale WC bedzie piekny...
a nie odnoscicie wrazenia ze te wszystkie gry typu WC i BG i filmiki je zapowiadajace to juz co raz bardziej przypominaja Władce Pierscieni... czasem mi sie wydaje ze posciagane motywy ;) |
Czy ktoś zamierza kupić tą grę. Polska premiera jest 11 lutego. Trochę drogo + abonament ale poprostu mi szczena opadła jak widziałem beta testy u kolegi.
Piszcie jeżeli zdecydujecie się na zakup a może będziemy grali razem. Pozdrawiam Dla zainteresowanych, właśnie wyszła recenzja na wp.pl + nowe screeny http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0...,3142,1#igbody |
mniam, mniam, nie moge sie doczekać :)
|
Ja na 90% kupuje. Tylko z abonamentem moge miec problem czasami.
|
eee... nie stać mnie na taki bajer - 200 zeta + 50 zl/m-c
a poza tym, nie tylko grafika się liczy... :P |
Cytat:
|
Szukam osób które grają w Betę europejską. Jeżeli macie ochotę gram na serwie nr 15 w hordzie, postać Tauren. Weekend przed nami ;)
|
ja gram :) Smartekpl, hordzie - undead 5lvl :)... gra wymiata
pozdro ;) |
Nie robcie smaka bo nie wytrzymam do piątku...
|
Cytat:
Jakimi postaciami zamierzacie grać?? Po stronie Hordy czy przymierza?? Może jakaś gildia by się przydała :) |
szkoda, ze beta do 11. lutego - za dlugo sobie nie pogramy... ja tez gralem bardzo krotko i nic praktycznie nie wiem...
a na serwerze jakim? kurcze, tez nie wiem.. nigdzie nie wybieralem zadnego :P pozdro ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:43. |