![]() |
Super, od dzisiaj wchodza Pola Bitewne :jupi:
|
Baardzo jestem ciekaw jaka jest ta roznica pomiedzy tym niebem a ziemią ??
|
to wlasnie sa servy pirackie _^_ na oryginalnych jest zawsze najwyzsza a na takich wlasnie gra AIR.
powiem ci tyle - gralem na oryginale od kumpla, jak sie dowiedzialem ze sa piracke servy to czym predzej posciagalem potrzebne rzeczy i.... oprocz nazwy chyba ma to gowno wspolnego ze prawdziwa gra, jak niebo a ziemia. PS. i tak GW jest lepsze ;p |
http://www.wowstatus.net/serverlist_r_down.php zobacz tą liste, widzisz tam kolumne "version" wlasnie o to pytalem
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Pierwsze słyszę że trzeba mieć jakiś wymagany xp zeby wejść do miasta ??? Oczywiście, żeby dojść tam żywym, bo to żadna sztuka dojść jako "duch". Problemu (sporu) nie rozwiążemu tutaj. Możliwe że w GW grałem zbyt krótko bo co można zobaczyć w ciągu 1 dnia grania. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Spoko niech odchodzą bo drugiej takiej gry jak WOW nie zrobią. Wypalili się ;) |
Cytat:
A tak BTW wow'a - ponoc panowie z Blizzard umozliwili stosowanie makr.... zenada. Widac ze Blizzard zszedl na psy.... wszyscy najlepsi przeszli/stwozyli do ArenaNet i zrobili Guild Wars ;) |
|
Podaj stronke prosze, znaczy "wersja" jakis "wczorajszy" bylem pisząc to ;)
Chodzi mi o to na jaka wersje musze miec aby tam grac, bo jak ostatnio(dwa miesiace temu) bralem sie za WoW to wiem ze bylo tego troche 1.2.4 , 1.3.1 i jeszcze jakies chyba, tak samo z patchami, wiec sie pytam tylko. Od dawna gram w MU i stad chyba pytanie "jaka wersja clienta?":) bo tez tego jest tam troche |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:53. |