![]() |
260lvl to pewnie tam mnoznik XP jest x1000 jak nie wiecej... 60lvl to sie nabija troche...
Bardzo duzo ludzi na serwie az 90-100, tyle to jest pod samym bankiem w IF :D Na onyxie sie chodzi minimum w 40 osob a i to jest ciezkie... Narazie mam maga na 53lvl na Burning Legion ale ten serwer jest zalagowany ostatnio zreszta czekam az mi przyjdzie moj ram bo na 256mb to sobie pochodze po IF :D Kkiedy ten nowy patch bedzie bo szamani sa troche przegieci na dzien dzisiejszy... totemy zbroje mail i do tego moze sie leczyc... Widzialem jak jeden szaman wykonczyl 2x 60lvl wariora i warlocka. Gra ktos warlockiem? bo po ostatnim patchu mocno mu oslabili FEAR i teraz to w zasadzie kapiata postac do gry solo |
Cytat:
|
Jak kto***347; chce pogra***263; na oficjalnych serwerach za free to zapraszam
http://teaser.wow-europe.com/index.html |
Cytat:
edit. ok ju***380; sytuacja opanowana, musia***322;em poda***263; inny mail. edit2. omg to ma 2.75 GB ! |
Cytat:
ale mozemy sie umowic np., ze zarejestruje sie kilka osob i ktos obeznany w WoWie nas oprowadzi? Byloby fajnie.. pozdro |
hehe, no ja wlasnie gram :D
fajne :D gram undeadem :D rejestrujcie sie :D |
Cytat:
:sciana: |
kurcze, gra jest super, je***347;li by nie trzeba by***322;o p***322;aci***263; abonamentu ju***380; bym lecia***322; do sklepu kupi***263; orgina***322;.
|
Cytat:
Chociaz - z drugiej strony, boje sie, ze moglbym zawalic szkole przy takiej grze :), wiec.. moze i dobrze, ze ten abonament jest :P |
serwer le***380;y :'( jak bym za to p***322;aci***322; to bym si***281; lekko zdenerwowa***322;.
|
Cytat:
A serwery ich są tak przeciążone że szkoda gadać :( |
Cytat:
|
Je***380;eli chcecie to rejestrujcie si***281; na serwerach Tarren Mill strona Ally, Hoamarush strona hordy. Wpisujcie imiona swoich postaci to jak b***281;d***281; w grze to do Was napisz***281; i pogramy razem.
-edit- Co ***347;rod***281; jest przerwa techniczna a dodatkowo wczoraj dogrywali nowego patcha z nowymi misjami i nowymi lokacjami. |
jest blokada lvl na tym trialu :'(
jak doszedłem do 20 to przestałem zdobywać expa :'( |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:56. |