![]() |
|
Cytat:
A tak BTW wow'a - ponoc panowie z Blizzard umozliwili stosowanie makr.... zenada. Widac ze Blizzard zszedl na psy.... wszyscy najlepsi przeszli/stwozyli do ArenaNet i zrobili Guild Wars ;) |
Cytat:
Spoko niech odchodzą bo drugiej takiej gry jak WOW nie zrobią. Wypalili się ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pierwsze słyszę że trzeba mieć jakiś wymagany xp zeby wejść do miasta ??? Oczywiście, żeby dojść tam żywym, bo to żadna sztuka dojść jako "duch". Problemu (sporu) nie rozwiążemu tutaj. Możliwe że w GW grałem zbyt krótko bo co można zobaczyć w ciągu 1 dnia grania. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.wowstatus.net/serverlist_r_down.php zobacz tą liste, widzisz tam kolumne "version" wlasnie o to pytalem
|
to wlasnie sa servy pirackie _^_ na oryginalnych jest zawsze najwyzsza a na takich wlasnie gra AIR.
powiem ci tyle - gralem na oryginale od kumpla, jak sie dowiedzialem ze sa piracke servy to czym predzej posciagalem potrzebne rzeczy i.... oprocz nazwy chyba ma to gowno wspolnego ze prawdziwa gra, jak niebo a ziemia. PS. i tak GW jest lepsze ;p |
Baardzo jestem ciekaw jaka jest ta roznica pomiedzy tym niebem a ziemią ??
|
Super, od dzisiaj wchodza Pola Bitewne :jupi:
|
Mój kolega jeden właśnie od swojego kolegi pożyczył WoW i sobei oglądałem jak to wygląda. No muszę przyznać, że całkiem całkiem. Ale od zawsze jakoś mnie średnio podniecały MMORPGi :P Zawsze wolałem klasyczne cRPG, bądź (ostatnimi czasy) MUDy. Zwłaszcza MUDy :cool:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:48. |