![]() |
To nie dużo nawet zobacze może poczekać na dodatek do NFS:U2;)
|
Ale czy nie wystarczy w takim razie wykupic aobnament (zalozenie konta) i grac na 'backupie"? Placisz wtedy tylko za abonament a gre oczywiscie masz "legalna inaczej", ale gra i tak sprawdza chyba tylko dane Twojego konta ktore sobie legalnei zlaozysz za te 10 dolcow... Niech mnie ktos oswieci czy mam racje?
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Po wstępnym opbliczeniu rok grania kosztuje 560 zł (w przyblizeniu)
|
Ale gra jest wypas.
Nie chce mi się wypisywać na ilu rzeczach zaoszczędziłęm grając w WOW. Jednak po ostatnim patchu pier.... tą grę. Nie zrozumię jak w tak błachy sposób mozna popsuć coś niepowtarzalnego ??? -edit- polecam Guild Wars, grałem w betę. Super. |
a gra ktos w MU moze? jak nie to moze zacznie? :)
ja mam 37lvl - z checia bym z kims pochodzil.. pozdro ;) |
@Tribunal byl juz taki temat :D nie lubisz opci szukaj :)
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=42461 |
Cytat:
podobnie ja ostatnio rzadziej gram w tibie, bo krety wprowadzili kolejkowanie (oczywiście tylko dla osób nie płacących abonamentu), w efekcie czego trzeba czasem czekać nawet godzinę :| mam to gdzieś... |
Cytat:
|
faktycznie link
oto sztandarowy przykład, jak można zj...ać coś, co dobrze działało. a wystarczyło tylko to przetestować na zamkniętej grupie userów... sama idea w wow jest dobra (na tibia się sprawdza), ale rozwiązanie już nie do końca. ps. guild wars jest płatna? |
Gdyby ktoś był zainteresowany, ruszyła fajna stronka opisująca zasady systemu honoru http://www.wow-europe.com/shared/wow...e/en/index.htm
|
Na jakich serwerach gracie, jakie tam wersje są ?
|
Cytat:
|
Podaj stronke prosze, znaczy "wersja" jakis "wczorajszy" bylem pisząc to ;)
Chodzi mi o to na jaka wersje musze miec aby tam grac, bo jak ostatnio(dwa miesiace temu) bralem sie za WoW to wiem ze bylo tego troche 1.2.4 , 1.3.1 i jeszcze jakies chyba, tak samo z patchami, wiec sie pytam tylko. Od dawna gram w MU i stad chyba pytanie "jaka wersja clienta?":) bo tez tego jest tam troche |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:09. |