![]() |
Polecam "Sprawa Lecha Wałęsy" Sławomira Cenckiewicza. Bardzo ciekawa książka.
|
no to ja po latach po raz kolejny odkopalem The Bourne Supremacy Roberta Ludlum
|
Ziemkiewicz - Michnikowszczyzna
|
W czasie pobytu w Paryżu - nocą - Davida Webera - Bolo ! Kilka historii o broni przyszłości - inteligentnych czołgach Bolo (ostatnie serie wielkości dawnych okrętów liniowych). Ciekawe opowiadania o braterstwie ludzi i maszyn.
|
Właśnie czytam "Kapitan Cartis" A.M. Foxa. Książka o walce dobra ze złem, mająca w sobie coś z komiku :spoko:. Ciężko dostać, więc dorwałam ją w formie e-booka na goneta.net. Jako wielka zwolenniczka "komputeryzacji" życia, chyba przezrzucę się na taką formę czytania :taktak:
|
Post chyba lekko sponsorowany, czyz nie ;-)?
|
Na razie ciężko czytać coś na kompach czy telefonach. Ale czytniki ebooków rozwijają się.
|
tez tak uwazalem
proby czytania ksiazek na kompie u mnie spelzly na niczym - niewygodne itp o dziwo kiedys sprobowalem czytania na PDA i... teraz prawie tylko w ten sposob czytam ksiazki - rewelka! |
Cytat:
Ostatnio przeczytałem kolejną powieść w cyklu Bolo! - Weterani. Polecam fanom militarnej SF. |
Przeczytałem Jacka Komudy - Czarna Bandera (zbiór opowiadań) i Czarna Szabla (zbiór opowiadań). Rzeczy w typie fantasy/horror - pierwsza o piratach, druga o przygodach Jacka Dydyńskiego, polskiego szlachcica, byłego żołnierza.
http://technologie.gazeta.pl/technol..._swietami.html http://technologie.gazeta.pl/technol...s___Noble.html |
Pan lodowego ogrodu - tom 3
Juz 27 listopada br !!!!!!! Czekam. Po dosc kompromitujacej wpadce AS-a ze "Zmija" nadzieje na dobra ksiazke. |
Niestety, ksiazka zaplanowana jest na 4 tomy :(
O ksiazce opowiada autor |
Bractwo Mandylionu - Wojciecha Dutki. Thriller z czasów wypraw krzyżowych i pogromów heretyków w Prowansji. Polityczne intrygi, wojna z katarami i Saracenami, Templariusze, Asasyni...
|
Jabba!
Ty przecież nie umiesz czytać... |
chyba że w Brail`u
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:35. |