![]() |
A ja ostatnio niestety czytałem rachunki do zapłacenia :), przykra sprawa
|
Nie mam czasu na czytanie,ale ostatnio mnie powaliła książka Browna "Zaginiony symbol" kto lubi tajemnice to warto po nią sięgnąć.
|
"Nie mam czasu na czytanie" to najgorsze pseudousprawiedliwienie z mozliwych.
Miliarderzy z listy Top 100 Forbesa czytaja przynajmniej pol godziny dziennie. I nie *******y z internetu, ktore w ogole nie rozwijaja, lecz normalne ksiazki. Ja jestem w trakcie "Automomia Slaska" Tomasza Cwienka. Warto. Jednak da sie spojrzec obiektywnie na sprawe tego regionu - mozna byc jednoczesnie i Slazakiem i Polakiem. Grunt to otwarty umysl, a nie uprzedzenia. |
Cytat:
|
Żartujesz, prawda?
Naprawdę wydaje Ci się, że mając miliardy ma się wolny czas? Wracając do tematu, ostatnio - powodowany zapowiedziami kinowymi - chciałem zobaczyć, co to zacz ten "Więzień labiryntu". Okazało się, że proza to niezbyt wysokich lotów. Doczytałem, ale filmu oglądać raczej nie będę. |
A ja ze dwa dni temu kupiłem sobie... Panią Domu ;)
i... był to naprawdę dobry zakup :) . . . a dla niewatjemniczonych - do wydawania była dołączona biografia Schwarzennegera i całość (książka prawie 700 stron, twarda oprawa) kosztowała 12 zł :) Na razie nie będę książki czytał w całości, ale wczoraj trochę sobie ją poprzeglądałem i muszę przyznać, że jest napisana zaskakująco dobrze czytającym się językiem. Ogólnie polecam. |
Obecnie "przerabiam" Czarną Serię - czyli serię skandynawskich kryminałów, która co 2 tygodnie pojawia się w sprzedaży. Czyta się całkiem przyjemnie choć część książek z tego co wiem została dość mocno zjechana za niezbyt ambitny styl itp. No kurde - w końcu nie czytam "Pana Tadeusza" czy jakiejś innej super hiper epopei - więc dla człowieka, który podchodzi bez jakiejś jawnej mega krytyki czyta się całkiem sympatycznie. Mimo sporu zajęć mam nawet niezłe tempo i czytam prawie na bieżąco zgodnie z tym co wychodzi - obecnie jestem tylko jakieś 2 książki w plecy :spoko:
|
Beksińscy. Portret podwójny\Magdalena Grzebałkowska
Bardzo mi się kniga podobała choć bardzo zaskoczony jestem bo raczej Tomasza pamietam z kultowych audycji głównie w Trójce i tłumaczeń The Wall Pink Floydów i filmów i troszkę miałem muzyczne wyobrażenia \Zdzisława kojarzyłem z obrazów w Sanoku z muzeum. |
dobrałem się do Metro 2033 :D
|
Cały ebook darmowy z tego co widzę, polecam
JAK ZABEZPIECZYĆ SWOJĄ FIRMĘ I MAJĄTEK PRZED PAZERNYMI ŁAPAMI URZĘDNIKÓW https://www.asbiro.pl/wp-content/upl...-CID423423.pdf |
Universum Metro wciaga jak bagno swa niebaczna ofiare - wlasnie siegam po W mrok Diakowa
|
Przyjemnie się czyta to fakt, szkoda że nie wszystkie książki są na polski przekładane.
|
Korzenie niebios - Tullio Avoledo
|
Cytat:
Polecam "Bogaty ojciec, biedny ojciec" Robert Kiyosaki to jest właśnie o zdobywaniu bogactwa i to napisał koleś co te bogactwo zdobył |
Dostałem informację o ciekawej promocji. Z okazji 4 urodzin ebookpoint.pl, można kupić 4000 ebooków po atrakcyjnych cenach. Może ktoś znajdzie coś ciekawego dla siebie :)
Szczegóły tutaj: http://ebookpoint.pl/page/690M/promocja/1903/ (link afiliacyjny) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:50. |