![]() |
toż to spam! Zbanować go xD
|
Gdzie, gdzie, który to? ;)
A tak na serio, naprawdę warto się zainteresować, jeżeli ktoś np szuka jakichś książek IT. Przeceny z 79 na 19,90 nie zdarzają się często. A jak wiadomo, książki IT należą do najdroższych tytułów :) |
Cytat:
Jeśli ktoś lubi fantastykę, i sf to wyszedł drugi tom z cyklu prawo milenium a mianowicie Anioł Burz autorki Trudi Canavan...(napisała m.in trylogię czarnego maga). Mogę z czystym sumieniem polecić :taktak: |
Cytat:
|
Miłej lektury. Cieszę się, że ktoś skorzystał. Sam też skorzystałem, tylko nie wiem, kiedy znajdę czas, żeby to wszystko przeczytać :D
Jakby ktoś się wahał, to tylko dodam, że promocja trwa jeszcze tylko 2 godziny. |
Ostatnia akcja cieszyła się sporym zainteresowaniem, więc pozwolę sobie podrzucić linka do kolejnej, jeszcze większej akcji noworocznej na ebookpoint.pl.
Tym razem 7200 tytułów (ebooków i audiobooków) mocno przecenionych. Szczegóły tutaj: http://www.cdrinfo.pl/news/zaczytani...-690-zl-58110/ |
Droga do Woodbury, Robert Kirkman, Jay Bonansinga
|
Tak się zaniedbałem, że dopiero tydzień temu dowiedziałem się, że Sapkowski w 2013 wydał kolejną książkę z wiedźmińskiego uniwersum. A teraz skończyłem (niemalże jednym tchem) czytać...
Miał widocznie stary wyga Sapkowski przez te wszystkie lata przy sobie notes pt. "luźne myśli o tym, co by jeszcze w Wiedźminie można było napisać" :D Szkoda, że nie zrobił z tego ze dwóch książek, bardziej spójnych, ale z drugiej strony może i dobrze, nic nie zostało rozwodnione... Dawno mnie tak książka fantasy nie wciągnęła. Ok, lekki niedosyt jest, lecz znacznie więcej zadowolenia, że mogłem się niespodzianie cofnąć o lat niemal 20 do czasów kiedy czytałem sagę :) |
Rzadko się słyszy pochlebne opinie o "nowym" Wiedźminie...
|
Bo też wyraźnie odstaje od reszty. Ale ja bardzo się ucieszyłem możliwością przeczytania jeszcze jednej książki o Wiedźminie, czego już się po prostu nie spodziewałem. Część wątków bez wahania całkiem bym wyrzucił, ale i tak całość czytałem z ogromną przyjemnością. No i stwierdziłem że po jakichś 10 latach przerwy trzeba sobie odświeżyć całą sagę :)
|
Ja odświeżam sagę endera... o niebo lepsze od filmu... ;)
Już 1 tom za mną ;) |
Cytat:
mam na myśli sam początek, czyli opowiadanie z Fantastyki z 1986 r. |
ja właśnie męczę "Resortowe dzieci. Służby" - dużo ciekawych informacji... coś dla Zetoxy ||
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 76567 |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Od kiedy mam Kindle (jeszcze wersja clasic) nie wyobrażam sobie czytania wersji papierowej... i kolekcjonowania kolejnych tomów jak wszystko można mieć w "Calibre" |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:38. |