![]() |
a ja nie wytrzymam chyba do autobusu i przeczytam jeremiego wczesniej...:D
|
a wlasnie - ciezko to do ksiazek zaliczyc, ale od kilku miesiecy nalogowo sledze www.megatokyo.com
nadrobilem juz dawno zaleglosci i teraz czekam na kazdy kolejny odcinek komiksu jak kto lubi - ale dla mnie rewelka od kiedy czytam megatokyo, zaden inny ecomiks juz mnie nie interesuje (no dobra - na biezaco tez jestem z garfieldem - mam subskrypcje ;) ) |
Jestem w polowie "Zrob mi jakas krzywde" - genialne! Jak ktos napsial na Merlinie "Trudno przypuszczac, ze pokolenie lat 80tych umie stworzyc sensowna i ciekawa fabule". Kozackie porownania, swietnie oddany klimat wspolczesnej rzeczywistosci. No i niesmiertelne Nintendo, na ktorym "Kaska" uwielbia grac :-). Kazdy powinien to przeczytac, a kazdy Gracz obowiazkowo :-).
|
zaczolem studiowac "biegiem przez zycie" Jerzego Skarzynskiego
do tego dodrukowalem sobie pare artow o treningach z biegajznami.pl i chce w koncu bardziej swiadomie podejsc do mojego kochanego sportu ;) a ksiazke mam z dedykacja :D i zdjecie z autorem :D |
Dla tych, co s***261; zainteresowani ksi***261;***380;kami Sapkowskiego:
http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/487393 :D |
Chmm a ja aktualnie czytam sobie Cyfrow***261; Twierdz***281; Dan'a Brown'a i musz***281; przyzna***263;, ze spoko ! Nie ma to jak zaszyfrowa***263; tekst najstarsza metod***261; ***347;wiata (tj. metoda 'idealny kwadrat') :D
|
Cytat:
wczoraj kupiłem książkę "Najdłuższy dzień" o D-Day, mam nadzieję, że spodoba mi się:) |
A. Pilipiuk - Wiedzma Monika
J. Dukaj - Gotyk (cos podobnego juz kiedys czytalem) P. Coehlo - Alhemik (jak na moj gust przereklamowana, ale daje do myslenia) T. Pratchet - Swiat dysku 1-5 (wiecej nie dam rady) poszukuje D. Weber - Popioly zwyciestwa w wersji elektronicznej, prosze info na priv. |
Cytat:
|
Zabieram sie za Zulczyka :-)
http://www.literatura.gildia.pl/twor..._jakas_krzywde Urzekl mnie fragment opisujacy ukochana glownego bohatera : "Byla najpiekniejsza na swiecie... Tak piekna, jak ostatni level Prince of Persia." ;-) |
Witam, ostatnio co***347; mnie tkn***281;***322;o na klimat II Wojny ***346;wiatowej i szukam jakiej***347; dobrej ksi***261;***380;ki z tej kategorii
mo***380;e znajdzie si***281; kto***347;, kto poleci mi jak***261;***347; :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ale nie wiemy, czy nie bedzie za trudne: -Kantyczka dla Leibowitza. -Dick - Dr Futurity, Czlowiek z wysokiego zamku. I cala masa innych, ktorych tytulow teraz nie pamietam :) Harrison - Przestrzeni! Przestrzeni! , ........... |
Znacie moze jakies ksiazki dobre osadzone w postapokaliptycznym swiecie? :> (cos w stylu Fallouta :) )
|
Mnie sie kakos udalo dziadow nie przeczytac :)
A pana tadeusza lyknalem w kilka godzin :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:29. |