![]() |
Harry Potter 1-6, zadna rewelacja, ponownie do tego nie powroce.
|
Dawno nic nie dopisalem, co nie oznacza ze nie czytalem.
Sapkowski: "Krew elfow" "Czas pogardy" "Chrzest ognia" I w "miedzyczasie": Douglas Adams: "Dlugi mroczny podwieczorek dusz" Peter Thompson, Chris Hutchins: "Elvis i Lennon - dzieje nienawisci" |
Ostatnio przeczytane:
- Feliks W. Kres - Prawo S***281;p***243;w - Feliks W. Kres - P***243;***322;nocna granica 2 kolejne ksiazki tego autora zamowione ;] Polecam! Cos o autorze: Cytat:
|
Przeczyta***322;em ostatnio :
- ***346;wiaty Honor (Dawid Weber i inni) - zbi***243;r opowiada***324; SF z uniwersum Honor Harrington - Galaktyczny Smakosz - James White - kolejna ksi***261;***380;ka z cyklu Szpital Kosmiczny |
he he Kod Leonarda... czytaj***261;c ***347;mia***322;em si***281; kto zaraz kogo zdradzi i oka***380;e si***281; ***380;e sam szuka Graala. :haha:
A u mnie Bramy Domu Umar***322;ych ci***261;g dalszy... :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
przeczytalem dzisiaj alchemika i zadnego wrazenia na mnie nie zrobil - przecietna ksiazka, spodziewalem sie czegos lepszego
|
Cały czas te same klimaty - R.A. Salvatore "Samotny drow".
Następne w kolejce V i VI tom Wojen Pajęczej Królowej... (tylko muszę ten VI najpierw zakupić :P ) |
Jestem w po***322;owie "Bram Domu Umar***322;ych" S. Eriksona. Przy Eriksonie, ***347;wiat Tolkiena to 'kawalerka'...
|
etykietk***281; od cidera - jab***322;kowego wynalazku made in Ireland :szczerb:
|
i ja zaczolem "Alchemika"
wolno idzie, bo Corcia zadko mi daje odpust a jak spi to sie bawie aparatem albo kompem :D |
po raz drugi sięgnąłem po książkę "Tortilla Flat" John'a Steinbeck'a. Polecam bardzo. Rewelacyjna książka jak dla mnie :spoko:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:34. |