![]() |
Cytat:
...książki Clancy'ego (te dotyczące Jacka Ryana, Johna Clarka i Dinga Chaveza) trzeba czytać w odpowiedniej kolejności bo inaczej całkiem się pogubisz ;) Jak coś to mogę odsprzedać "Niedźwiedzia i smoka" :) [twarda oprawa] http://img122.imageshack.us/img122/6387/aaa7fg.jpg |
nareszcie ktoś coś napisał, dzięki Mac ;)
niedawno sobie kupiłem książkę "Suma wszystkich strachów" i niedługo zabiorę się za nią chciałbym przeczytać wszystkie książki Clancy'ego ale brak czasu i motywacji :) |
Cytat:
Na podstawie książek Clancy'ego powstały takie filmy jak "Polwanie na Czerwony Październik", "Stan zagrożenia", "Czas patriotów", "Suma wszystkich strachów", "NetForce". |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wlasnie skonczylem: "Sprawa pana X i inne"
|
Ja przeczytalem "Manifest Komunistyczny" Marksa i Engelsa oraz "Socjalizm a religia" Lenina. Bardzo ciekawe lektury, obecnie biore sie za "Mein Kampf" oraz "Socjalizm czy anarchizm" Stalina.
|
Cytat:
|
Ostatnio naszła mnie jakaś dziwna chęć przeczytania jakiejś książki, ale nie wiem jakiej
Lubię takie klimaty jak Władca pierścieni itp., choć niekoniecznie, byleby było bardzo ciekawe i wciągające Zdam się na wasze propozycje ;) edit: kumpel polecił mi serię książek Toma Clancy'ego, co o nich sądzicie? |
Wczoraj: Armegedon (na podstawie scenariusza) - dla zabicia czasu. Gniot jescze gorszy niz film.
Wczesniej: "Budo - japonskie sztuki walki" "John Lennon - wlasnymi slowami" "Skrzydlate wspomnienia" |
Cytat:
Ja w każdym razie gorąco polecam, prawdopodobnie jedynie na rynku antykwarycznym (ja też tak kupowałem). Udało mi się przeczytać chyba wszystko, co Grabiński napisał, warto, oj warto... :tak!: |
Cytat:
Cytat:
Byl wydawany kiedys, przez Wyd Literackie w serii Stanislaw Lem Poleca. :) Razem z Dickiem "Ubik", etc...........:) |
Właśnie czytam pierwszą część "Pięcioksięgu Caddrly'ego" pt. "Kantyczka" - po prawie 100 storonach mogę stwierdzić, że jest naprawdę fajna i jeśli ktoś lubi książki a'la Sapkowski, Tolkien, fantasy, to polecam! :)
PS. Dzięki Pagerus! :piwo: |
ja wlasnie po raz kolejny przeczytalem "Pięć lat kacetu" i "Na marginesie życia"
Stanisława Grzesiuka, dzis sie biore za za "Kod leonarda ..." Browna i w planie (musze dopiero kupic) to co tygryski lubia najbardziej czyli Bogusław Wołoszański i najnowsza ksiazka "Operacja Talos" jak ktos zna jakies ciekawe wspomnienia lub pamietniki obozowe to pisac :piwo: |
przebywajac w szpitalu dostalem (na chwile nudy) od cioci do poczytania narrenturm sapkowskiego, przeczytalem 10 stron i stwierdzilem, ze to "nie moje klimaty" i odlozylem..
hm, wlasciwie to zastanawiam sie o co chodzilo w tej ksiazce ?:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:08. |