![]() |
W podziemiu, ze strachu w piwnicy, i papier toaletowy w gacie wsadzony. :P
|
Cytat:
Gratulacje, że czytałeś :) Ty miałeś okazję czytać w podziemiu a ja musiałem się urodzić ;) |
Może trochę nie na temat, ale wpisać na YT "Szczepan Twardoch: Czytanie jest przereklamowane".
Nie mogę wkleić linku, bo nie mam min. 10 postów... |
|
Kindle odnowił moją pasję
niedawno skończyłem sagę Pieśń ognia i lodu Martina, a przynajmniej to co dotychczas się ukazało i zabrałem się za trylogię Roth Niezgodna, Zbuntowana, Wierna jestem już w ostanim tomie i pewni go szybko skończę w każdym razie kniga ewidentnie dla młodzieży i to dla jej żeńskiej części (już wiem, czemu moja Pati mi tak zachwalała), ale pomijając umizgi podlotków fabuła super |
Factfullness H.Roslinga, polecam :)
|
I pułapki myślenia Daniela Kahemana-fajnie otwiera głowę.
|
OMG!
Trafił się nam tutaj jakiś młody, wykształcony, z dużego miasta. Toż to literatura która powinna być zakazana. Jest niebezpieczna - ludzie mogą zacząć wątpić w to co widza i słyszą (na ogol w TV - niekoniecznie i nie wyłącznie reżimowej) |
ja co chwila czytam paragony jak żona z zakupów wraca... to są dopiero k***a emocje, łzy i dramaturgia... a jakie zwroty akcji :sciana:
|
Cytat:
Tyle, że w moim przypadku, to ja wracam z zakupów i jest Armageddon, Rangarok i Apokalipsa razem wzięte. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:00. |