![]() |
Wczoraj: Armegedon (na podstawie scenariusza) - dla zabicia czasu. Gniot jescze gorszy niz film.
Wczesniej: "Budo - japonskie sztuki walki" "John Lennon - wlasnymi slowami" "Skrzydlate wspomnienia" |
Ostatnio naszła mnie jakaś dziwna chęć przeczytania jakiejś książki, ale nie wiem jakiej
Lubię takie klimaty jak Władca pierścieni itp., choć niekoniecznie, byleby było bardzo ciekawe i wciągające Zdam się na wasze propozycje ;) edit: kumpel polecił mi serię książek Toma Clancy'ego, co o nich sądzicie? |
Cytat:
|
Ja przeczytalem "Manifest Komunistyczny" Marksa i Engelsa oraz "Socjalizm a religia" Lenina. Bardzo ciekawe lektury, obecnie biore sie za "Mein Kampf" oraz "Socjalizm czy anarchizm" Stalina.
|
Wlasnie skonczylem: "Sprawa pana X i inne"
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na podstawie książek Clancy'ego powstały takie filmy jak "Polwanie na Czerwony Październik", "Stan zagrożenia", "Czas patriotów", "Suma wszystkich strachów", "NetForce". |
nareszcie ktoś coś napisał, dzięki Mac ;)
niedawno sobie kupiłem książkę "Suma wszystkich strachów" i niedługo zabiorę się za nią chciałbym przeczytać wszystkie książki Clancy'ego ale brak czasu i motywacji :) |
Cytat:
...książki Clancy'ego (te dotyczące Jacka Ryana, Johna Clarka i Dinga Chaveza) trzeba czytać w odpowiedniej kolejności bo inaczej całkiem się pogubisz ;) Jak coś to mogę odsprzedać "Niedźwiedzia i smoka" :) [twarda oprawa] http://img122.imageshack.us/img122/6387/aaa7fg.jpg |
ch***281;tnie bym kupi***322;, ale najpierw musz***281; przeczyta***263; 2 tomy "suma wszystkich strach***243;w" :)
narazie musz***281; zbiera***263; kase na nowego blaszaka ;) |
Ksiazki do ktorych najczesciej powracam to : "Mistrz i Malgorzata", oraz "Potop". Jestem caly czas w poszukiwaniu czegos podobnego do Mistrza, ale nic...
|
Gabriel García Márquez - "Sto lat samotności"
|
Polecam wszystkim serię "Świat dysku" Pratchett'a. Pozdrawiam
|
Witam, ma ktos jakies ciekawe e-booki? Mozna by sie powymieniac, jezeli ktos ma ochote, oczywiscie.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:36. |