![]() |
Cytat:
|
Cytat:
The I Inside spoko film :D dość zamotany jak Basic, Fight club czy Efekt motyla. |
Cytat:
ale tak sobie myśle że i tak nic nie pobije MOMENTO (film ogladałem dwa razy bo cały czas sie gubiłem) polecam |
Oglądałem w weekend "Hidalgo" - wspaniałe zdjęcia. Jak ktoś lubi piękne obrazy, to polecam. Ogólnie film również dobry!
Poza tym: - Obcy (wszystkie części), - Pulp Fiction, - Przekręt, :) - Porachunki, - Milczenie owiec, - Vanilla Sky, - LOTR, - Efekt Motyla, - Inni, - Ring, - Troja, - no i dla rozluźnienia: Harry Potter, Blade, Underworld (świetny). |
A ja nie rozumiem tego całego zachwytu nad Butterfly Effect... Film jest cokolwiek śreni. Zamiast tego polecam Donniego Darko lub The I inside...
|
Krucjata Bouerne'a też super ale najpierw Tożsamość
|
Cytat:
A co do Tożsamości to masz namyśli Tożsamość (Identity) - film mi sie nie podobał; czy raczej Tożsamość Bourne'a - film :spoko: :spoko: ?? Ogólnie oba filmy "Bourne'a" są naprawdę warte obejżenia :) |
Cytat:
|
Oglądał ktoś może wersję reżyserską Resident Evil: Apocalypse ???
Wzbogacona o 4 minuty dodatkowych scen...ktoś wie jakich ??? ..::Update::.. Wczoraj obejrzałem Exorcist: The Beginning i czegoś mi brakowało w tym filmie...ale ogólnie film OK :) |
na tyłach wroga też jest fajny
ostatni batalion - oki bylismy żołnierzami szeregowiec ryan i wiele innych wojennych |
Cytat:
|
A ja właśnie obejrzałem Spidermana 2 i muszę przyznać, że tak jak jedynka niespecjalnie mi się podobała, tak tą część oglądało się bardzo przyjemnie :)
|
mam dokladnie odwrotne wrazenia ;) co do spidera
ostatnio ogladalem polski film - "Vinci" - spox mozna polecic :) nie jest to moze kto wie co, ale bardzo milo sie oglada... wreszcie cos bez stalych twarzy |
Cytat:
|
polecam film 101 Reykyavik. film produkcj Islandzkiej. troche czytania ale super filmik.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:37. |