Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

mello 22.01.2005 20:28

Ladder 49 !!!!

sc0rpi0 22.01.2005 21:40

Cytat:

Napisany przez Predi
ogladnijcie "SAW" - film jest MOCNY :spoko: wczoraj mi polecil znajomy, dzisiaj ja rekomenduje dalej :)

Właśnie go oglądnąłem i wrażenia - no super, szkoda tylko, że takie zakończenie, film troche podobny do "Phone Booth". Naprawdę polecam, lubie filmy, w których trzeba mysleć :D

TORQUE 22.01.2005 23:00

ja polecam film THE GATHERING film z odrobinę dreszczyku i jeszcze OBCY VS. PREDATOR

Air 23.01.2005 00:22

Cytat:

Napisany przez TORQUE
ja polecam film THE GATHERING film z odrobinę dreszczyku i jeszcze OBCY VS. PREDATOR

Apropo Zgromadzenia, film beznadzieny, dlaczego nie zobaczyła się na zdjęciach ołtaża??

andrzejj9 23.01.2005 01:07

A ja właśnie obejrzałem: The girl next door.

W sumie można było obejrzeć i oglądało się całkiem przyjemnie, ale jak większość amerykańskich filmów, momentami był zbyt wyidealizowany. Ale może być, od czasu do czasu lubię obejrzeć tego typu film :)

Stef 23.01.2005 09:21

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A ja właśnie obejrzałem: The girl next door.

W sumie można było obejrzeć i oglądało się całkiem przyjemnie, ale jak większość amerykańskich filmów, momentami był zbyt wyidealizowany. Ale może być, od czasu do czasu lubię obejrzeć tego typu film :)

a nie chcialbys miec takiej sasiadki ;P ktora ma pokoj akurat naprzeciwko twojego i czasem sie rozbiera przy otwartym oknie ;)
i w ogole jest chetna i ponetna <rotfl>
moim zdaniem w tych wszytskich amerykanskich filmach dziewczeta/mezczyzni zbyt latwo sie soba "fascynuja" i wpadaja sobie w "ramiona" ;)a konczy sie to wiadomo gdzie
haha

Air 23.01.2005 09:24

Cytat:

Napisany przez Stef
moim zdaniem w tych wszytskich amerykanskich filmach dziewczeta/mezczyzni zbyt latwo sie soba "fascynuja" i wpadaja sobie w "ramiona" ;)a konczy sie to wiadomo gdzie

wiadomo gdzie - w sądzie :)

woitas 23.01.2005 09:28

to jeszcze ujdzie.
nie mogę patrzeć na filmy, gdzie w ostatnich scenach pozakazywana jest flaga usa i następuje ******enie o braterstwie, odwadze i jedności narodu amerykańskiego (jak chociażby w "Ostatni Bastion" z R. Redfordem :| )

miles 23.01.2005 09:55

The.Life.of.David.Gale stray dosyc filmki 2002 z Kevinem Spacey.
Ale ja uwielbiam filmy ktore niosą wiece z soba niz braterstwo predatora z człowiekiem ktorzy uciekają przed wybuchem. Oczywiscie w zwolnionym tempie i udaje im sie iciec :blee:

Air 23.01.2005 10:07

Cytat:

Napisany przez miles
The.Life.of.David.Gale stray dosyc filmki 2002 z Kevinem Spacey.
Ale ja uwielbiam filmy ktore niosą wiece z soba niz braterstwo predatora z człowiekiem ktorzy uciekają przed wybuchem. Oczywiscie w zwolnionym tempie i udaje im sie iciec :blee:

Bardzo dobry filmik, polecam również.

woitas 23.01.2005 12:06

a Cube Zero?
właśnie kończę ściągać trailer'a.
mam nadzieję, że warto...

Predi 23.01.2005 12:12

Cytat:

Napisany przez Air
Apropo Zgromadzenia, film beznadzieny, dlaczego nie zobaczyła się na zdjęciach ołtaża??

dokladnie film fajny... ale strasznie naciagany :| juz nie pamietam ale wiecej loli bylo........

miles 23.01.2005 12:51

Cytat:

Napisany przez woitas
a Cube Zero?
właśnie kończę ściągać trailer'a.
mam nadzieję, że warto...

Wyłaczyłem i skasowałem po niecałych 20 minutach. Liczyłem na cos innego
Ale JA to Ja. Moze sie bedzie podobac ale raczej nie

Collateral film mnie nie porwał ale miał ciekawe zdanie na końcu.....nie powiem sami zobaczcie :)
Zdanie te juz gdzieś slyszałem tylko pamieć moja zawodna 8 ) .....nie pamietam czy to taka sytuacja się wydarzyła, czy to ksiazka, czy Kogoś to cytat kurde ...cieżka głowa w czasie wolnym od szkoły ||

ed hunter 23.01.2005 13:12

Cytat:

Napisany przez woitas
to jeszcze ujdzie.
nie mogę patrzeć na filmy, gdzie w ostatnich scenach pozakazywana jest flaga usa i następuje ******enie o braterstwie, odwadze i jedności narodu amerykańskiego (jak chociażby w "Ostatni Bastion" z R. Redfordem :| )

no właśnie film fajny a koniec jak w związku radzieckim :D

M@X 23.01.2005 14:46

Cytat:

Napisany przez Air
propo Zgromadzenia, film beznadzieny, dlaczego nie zobaczyła się na zdjęciach ołtaża??

Doprawdy detale... Czepiacie sie naprawde dobrze wykonanego filmu amerykanskiego, co niestety w wypadku tych filmow rzadko sie zdarza...

Cytat:

Napisany przez stef
a nie chcialbys miec takiej sasiadki ;P ktora ma pokoj akurat naprzeciwko twojego i czasem sie rozbiera przy otwartym oknie
i w ogole jest chetna i ponetna <rotfl>

Nie, bo by mi to spowszednialo i podejrzewam ze znudzilbym sie nie tylko ta sasiadka, ale i samym seksem... Ja tam uwazam ze warto sie pomeczyc ;-D!

Cytat:

Napisany przez woitas
nie mogę patrzeć na filmy, gdzie w ostatnich scenach pozakazywana jest flaga usa i następuje ******enie o braterstwie, odwadze i jedności narodu amerykańskiego

Spider-Man niestety rowniez sie do tego gowna zalicza ;-D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:02.