![]() |
Ladder 49 !!!!
|
Cytat:
|
ja polecam film THE GATHERING film z odrobinę dreszczyku i jeszcze OBCY VS. PREDATOR
|
Cytat:
|
A ja właśnie obejrzałem: The girl next door.
W sumie można było obejrzeć i oglądało się całkiem przyjemnie, ale jak większość amerykańskich filmów, momentami był zbyt wyidealizowany. Ale może być, od czasu do czasu lubię obejrzeć tego typu film :) |
Cytat:
a nie chcialbys miec takiej sasiadki ;P ktora ma pokoj akurat naprzeciwko twojego i czasem sie rozbiera przy otwartym oknie ;) i w ogole jest chetna i ponetna <rotfl> moim zdaniem w tych wszytskich amerykanskich filmach dziewczeta/mezczyzni zbyt latwo sie soba "fascynuja" i wpadaja sobie w "ramiona" ;)a konczy sie to wiadomo gdzie haha |
Cytat:
|
to jeszcze ujdzie.
nie mogę patrzeć na filmy, gdzie w ostatnich scenach pozakazywana jest flaga usa i następuje ******enie o braterstwie, odwadze i jedności narodu amerykańskiego (jak chociażby w "Ostatni Bastion" z R. Redfordem :| ) |
The.Life.of.David.Gale stray dosyc filmki 2002 z Kevinem Spacey.
Ale ja uwielbiam filmy ktore niosą wiece z soba niz braterstwo predatora z człowiekiem ktorzy uciekają przed wybuchem. Oczywiscie w zwolnionym tempie i udaje im sie iciec :blee: |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale JA to Ja. Moze sie bedzie podobac ale raczej nie Collateral film mnie nie porwał ale miał ciekawe zdanie na końcu.....nie powiem sami zobaczcie :) Zdanie te juz gdzieś slyszałem tylko pamieć moja zawodna 8 ) .....nie pamietam czy to taka sytuacja się wydarzyła, czy to ksiazka, czy Kogoś to cytat kurde ...cieżka głowa w czasie wolnym od szkoły || |
Cytat:
no właśnie film fajny a koniec jak w związku radzieckim :D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:02. |