![]() |
jeśli ktoś lubi kino azjatyckie (naprawdę dobre kino) i ma przy tym mocne nerwy - polecam film Duch... :P
masakra. momentami idzie dostać zawału... genialne budowanie atmosfery napięcia i grozy... :) |
Cytat:
A shark tale zaraz poszukam, dobre to? |
Ja polecam film "Ladder 49" o strażakach. Naprawdę dobry. Niezła obsada, do pośmiania, dreszczyka emocji i posmucenia.
|
Cytat:
Mnie sie podobalo tak sobie... nie przebije Gdzie jest nemo?, Shreków, itp... |
Ja ostatnio oglądałem film "Garfield" bardzo fajny moim zdaniem ;)
|
Cytat:
Oczym to jest mniej więcej coś takiego jak film pt."Gdzie jest nemo?"" ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
znalazłem coś takiego: Ryeong (AKA Dead Friend / Ryung) - Duch |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
a linka na torrenta masz moze? bo nie znalazlem... |
Polecam obejzec Ghost in the Shell 1 i 2 ale po kolei, dla nie wtajemnym moze sie wydawac ze to filmy senacyjne ale to thrilery polityczne - troche glebsze kino :D
Trailer GitS'a 2 - http://filmforce.ign.com/articles/53...html?fromint=1 poza tym polecam Matrixa 1 :D (inspirowanego pierwszym GitS'em) Telefon - Phone Booth the Time Mashine Leona zawodowca lubiacym anime i/lub grafike komputerowa polecam Appleseed (versje 2004) |
Cytat:
Ale mi się kompletnie nie spieszy z oglądaniem najnowszych pozycji, bo i tak bardzo rzadko mam czas, żeby włączyć jakiś film. Tak więc spokojnie poczekam, aż wszystko co chce zobaczyć będzie na DVD. Nie ma pośpiechu :) A na razie ściągam Fish Tale. Już myślałem, że przez noc się ściągnie, bo szło 50kB/s, ale jak zawsze, kiedy nie kontroluję ODC to spadło do 3... Można tam jakoś ustawić, żeby ściągał tylko na przykład powyżej 20kB/s (to wiem, że można), ale też sam wyszukiwał takie źródła? |
A mi się spodoało Yamakasi 1, bo 2 to juz jej nie rozumiem :| Jakąś trudna jest :|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:22. |