Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

Lukash 22.01.2005 12:06

Widział może już ktoś The Grudge - Klątwa ?? bo nie wiem czy warto ogldac??

Edwardo 22.01.2005 12:10

Cytat:

Napisany przez Lukash
Widział może już ktoś The Grudge - Klątwa ?? bo nie wiem czy warto ogldac??

warto!

Pierwszy 22.01.2005 13:10

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wiesz, bardzo dobra jakość to też pojęcie względne.

oceń sam
ps. nigdy nie kupowałem płyt na giełdzie, więc niewiem o czym mówisz...

Zelea 22.01.2005 13:18

a widzial z Was cos takiego ??

Replacements
Remember The Titans
Secondhand Lions
Green Mile
Blood In Blood Out

to sa wedlug mnie wprost niesamowite produkcje... :P :)

Edwardo 22.01.2005 14:58

Zielona Mila, owszem, reszty nie czaje...

knydel 22.01.2005 15:46

Może ktoś wie o co chodzi z napisami do Ghost in the Shell 2. Mianowicie w ogóle nie pokrywają się z napisami angielskimi wyświetlanymi w filmie - dodam, że szukałem już troche innych i wszystkie mniej wiecej są takie same

REi 22.01.2005 15:58

Bo polscy tlumacze sa po prostu genialni - w GitS1 zdanie 'Must be a lose wire' przetlumaczono jako 'To pewnie ta pora miesiaca' :/

knydel 22.01.2005 16:00

No ale to żeby jedno zdanie a to cały film (no przynajmniej pierwsze 10 min które widziałem) jest takie. Na to samo by wyszło jakbym je w ogóle wyłączył :)

Air 22.01.2005 17:23

No to chyba będę pierwsza osobą której się film "Aleksander" podobał. Nie wiem czego się spodziewaliście po tym filmie, bo jeśli jadki w stylu Troi to napewno mogliście się zawieść. Jest to typowy film historyczno- biograficzny. Niektóre fakty może niecałkiem sie zgadzają ale jak dla mnie rewelacja.

Kostiumy genialne, sceny walki które były zrobione bardzo realistycznie, tak jak opisano w książkach. No i sam Babilon - majstersztyk.

Może w niektórych momentach przydługie dialogi, ale ujdą w tłumie.

P.S. Klatwa do dupy. Film się kupy nie trzyma. Jedynie z uwagi na Sarah Michelle Gellar można zobaczyć.

Edwardo 22.01.2005 17:45

Cytat:

Napisany przez Air
P.S. Klatwa do dupy. Film się kupy nie trzyma.

jak to sie nie tzyma?
bo nie jest wszytko puszczone po kolej co sie dzialo?
no bez jaj... ;)
troche wyobrazni i skupienia...

Air 22.01.2005 17:57

Cytat:

Napisany przez Edwardo
jak to sie nie tzyma?
bo nie jest wszytko puszczone po kolej co sie dzialo?
no bez jaj... ;)
troche wyobrazni i skupienia...

Film zrozumiałem, tylko chodziło mi o to dlaczego niektórzy ginęli a niektórzy nie, patrz policjanci :)

Predi 22.01.2005 18:40

ogladnijcie "SAW" - film jest MOCNY :spoko: wczoraj mi polecil znajomy, dzisiaj ja rekomenduje dalej :)

edit: nie czytajcie zadnych recenzji itd przed ogladnieciem filmu bo sobie popsujecie "zabawe"

Smartek 22.01.2005 19:08

Cytat:

Napisany przez Predi
ogladnijcie "SAW" - film jest MOCNY :spoko: wczoraj mi polecil znajomy, dzisiaj ja rekomenduje dalej :)

edit: nie czytajcie zadnych recenzji itd przed ogladnieciem filmu bo sobie popsujecie "zabawe"

przeciez tez go polecalem, faktycznie - film wymiata, nie wiem czy nie jeden z lepszych jakie w zyciu widzialem :)..
a zakonczenie wgniata w podloge..
pozdro ;)

Predi 22.01.2005 19:26

sorka nie zauwazylem... serio :) nawet wyszukiwalem SAW ;) a zakonczenia nie bardzo rozumiem... :| albo rozumiem ale wtedy jest takie troche....

Air 22.01.2005 19:27

Cytat:

Napisany przez Smartek
przeciez tez go polecalem, faktycznie - film wymiata, nie wiem czy nie jeden z lepszych jakie w zyciu widzialem :)..
a zakonczenie wgniata w podloge..
pozdro ;)

czytałem że już dwójkę mają kręcić, a u nas w kinach nawet pierwszej części nie było :(

Czy Kroniki Ridicka były w polsce w kinach??

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59.