![]() |
Widział może już ktoś The Grudge - Klątwa ?? bo nie wiem czy warto ogldac??
|
Cytat:
warto! |
Ilość załączników: 1
Cytat:
ps. nigdy nie kupowałem płyt na giełdzie, więc niewiem o czym mówisz... |
a widzial z Was cos takiego ??
Replacements Remember The Titans Secondhand Lions Green Mile Blood In Blood Out to sa wedlug mnie wprost niesamowite produkcje... :P :) |
Zielona Mila, owszem, reszty nie czaje...
|
Może ktoś wie o co chodzi z napisami do Ghost in the Shell 2. Mianowicie w ogóle nie pokrywają się z napisami angielskimi wyświetlanymi w filmie - dodam, że szukałem już troche innych i wszystkie mniej wiecej są takie same
|
Bo polscy tlumacze sa po prostu genialni - w GitS1 zdanie 'Must be a lose wire' przetlumaczono jako 'To pewnie ta pora miesiaca' :/
|
No ale to żeby jedno zdanie a to cały film (no przynajmniej pierwsze 10 min które widziałem) jest takie. Na to samo by wyszło jakbym je w ogóle wyłączył :)
|
No to chyba będę pierwsza osobą której się film "Aleksander" podobał. Nie wiem czego się spodziewaliście po tym filmie, bo jeśli jadki w stylu Troi to napewno mogliście się zawieść. Jest to typowy film historyczno- biograficzny. Niektóre fakty może niecałkiem sie zgadzają ale jak dla mnie rewelacja.
Kostiumy genialne, sceny walki które były zrobione bardzo realistycznie, tak jak opisano w książkach. No i sam Babilon - majstersztyk. Może w niektórych momentach przydługie dialogi, ale ujdą w tłumie. P.S. Klatwa do dupy. Film się kupy nie trzyma. Jedynie z uwagi na Sarah Michelle Gellar można zobaczyć. |
Cytat:
jak to sie nie tzyma? bo nie jest wszytko puszczone po kolej co sie dzialo? no bez jaj... ;) troche wyobrazni i skupienia... |
Cytat:
|
ogladnijcie "SAW" - film jest MOCNY :spoko: wczoraj mi polecil znajomy, dzisiaj ja rekomenduje dalej :)
edit: nie czytajcie zadnych recenzji itd przed ogladnieciem filmu bo sobie popsujecie "zabawe" |
Cytat:
a zakonczenie wgniata w podloge.. pozdro ;) |
sorka nie zauwazylem... serio :) nawet wyszukiwalem SAW ;) a zakonczenia nie bardzo rozumiem... :| albo rozumiem ale wtedy jest takie troche....
|
Cytat:
Czy Kroniki Ridicka były w polsce w kinach?? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59. |