Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

MacGyver 16.02.2005 21:47

Equilibrium - film :spoko:
Naprawdę warty obejrzenia...

Przedwczoraj obejrzałem Skarb narodów (National Treasure) ...i polecam ten film :spoko:

Aktualnie ściągam R Point bo był tu polecany 8 )

andrzejj9 16.02.2005 21:56

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Equilibrium - film :spoko:
Naprawdę warty obejrzenia...

Przedwczoraj obejrzałem Skarb narodów (National Treasure) ...i polecam ten film :spoko:

Aktualnie ściągam R Point bo był tu polecany 8 )

R Pointa nie mogłem znaleźć (na DC), znajdywał mi tylko jakieś bzdury nie związane z filmem, natomiast Skarb Narodów znajduje tylko tragiczne kopie :(

MacGyver 16.02.2005 22:09

eMule rządzi ;p

andrzejj9 16.02.2005 22:14

Cytat:

Napisany przez MacGyver
eMule rządzi ;p

Niestety nie u mnie :( Jeden film bym chyba przez tydzień ściągał, a i to zakładając, że nie wyłączałbym komputera... Niestety, tylko oDC...

MacGyver 16.02.2005 22:19

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Niestety nie u mnie :( Jeden film bym chyba przez tydzień ściągał, a i to zakładając, że nie wyłączałbym komputera... Niestety, tylko oDC...

Mam SDI i własnie film ciągnie mi sie w tydzien (a i to przy dobrym wietrze)...
Ale staram sie nie narzekać :)

Smartek 16.02.2005 22:28

andrzejj to moze torrentem sie pobaw? u mnie na neo640 [nolimits] transferki wymiatajace wszystkie inne p2p ;)
pozdro ;)

Maciej 16.02.2005 22:38

Cytat:

Napisany przez MacGyver

Widziałem, Widziałem ...
Byłem z kobietą na nim w kinie, film bardzo się jej podobał :fiu: :D

Lukash 16.02.2005 23:06

ja ostatnio ogldalem dziwke taki sobie filmik, dokument...podbalo mi sie w nim jak latwo koles przekrecal dziewczyne zeby sie rozebrala..:)

Skubi 16.02.2005 23:18

Cytat:

Napisany przez Maciej
Widziałem, Widziałem ...
Byłem z kobietą na nim w kinie, film bardzo się jej podobał :fiu: :D

Tez byłem na tym w kinie z dziewczyną, ale bardziej mi sie podobał film "Poznaj moich rodziców"

Arepo 16.02.2005 23:33

Ilość załączników: 1
Witam

Chciałbym polecić coś starego, ale kto nie oglądał ten niech żałuje i czym prędzej nadrobi zaległości :taktak:

Chodzi o film ***8222;Four Rooms***8221; (cztery pokoje) znanego świetnie Quentina Tarantino.

Obraz z roku 1995, ze świetną obsadą i niesamowitą dawką specyficznego, nieco makabrycznego humoru ala Pan Quentin.

To co najbardziej mi się tutaj podoba to klimat Hotelu Mon Signor, który w wieczór noworoczny :sylwek: gości w swoich murach kompletnie popapranych ludków (chyba w szpitalu zabrakło miejsca i przenieśli imprezę). Historia dzieli się na 4 epizody, z których każdy kolejny jest lepszy, aż do morderczej :wow: kulminacji w ostatnim z nich. Całość uzupełnia świetna muzyka :fiu: , rewelacyjna gra aktorska i powalające dialogi (rozmowa telefoniczna Teddy-ieg z Margaret to mój absolutny faworyt).

Film świetny do oglądania ze znajomymi po paru browarkach :piwo: .

Ale walnąłem recenzję hehe, sam się dziwię ......

Polecam ! :spoko:

andrzejj9 17.02.2005 00:29

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Mam SDI i własnie film ciągnie mi sie w tydzien (a i to przy dobrym wietrze)...
Ale staram sie nie narzekać :)

W sumie to też bym nie narzekał, bo jeden filmik na tydzień w zupełności starczy (w czasie semestru to i tak więcej niż mam czas oglądać...), ale jednak nie lubię Emule przez to, jak wolno chodzi. Z tym tygodniem zresztą to była bardzo optymistyczna wersja, bo akurat próbuję ściągnąć jeden film i przez cały dzień z 700MB ściągnęło się 4... Zdecydowanie wolę oDC, gdzie przez ostatnie 3 godziny prawie mi się ściągnął cały film Walking Tall :)

@ Smartek

Do torrenta nic nie mam i często korzystam, ale jeśli chodzi o muzykę. Bo co do filmów to nie znam żadnego dobrego adresu, gdzie można by je znaleźć.

@ Arepo

Zainteresowałeś mnie :) Poszukam filmu

A co do samych filmów, to ja przed chwilą obejrzałem "Aroung the world in 80 days", ale muszę powiedzieć, że film mnie rozczarował.. Spodziewałem się, że z Jackie Chanem będzie to raczej głupia komedia, ale to, co zrobili, to bardziej taka bajeczka dla dzieci. Obejrzałem, jak już zacząłem, ale kilka razy w trakcie miałem ochotę już do sobie darować i wyłączyć. Szkoda..

bubson 17.02.2005 03:05

W niedziele obejrzalem "Hitch" z Will Smith i Ewa Mendez.

Mozna sie usmiac na tym filmie :D Polecam :)

andrzejj9 17.02.2005 10:21

Cytat:

Napisany przez bubson
W niedziele obejrzalem "Hitch" z Will Smith i Ewa Mendez.

Mozna sie usmiac na tym filmie :D Polecam :)

W kinie byłeś, czy na kompie oglądałeś?

Maciej 17.02.2005 10:30

Hitch w kinach w Polsce będzie chyba dopiero po 4marca, no chyba że był/mieszka w USA :D

andrzejj9 17.02.2005 11:03

Cytat:

Napisany przez Maciej
Hitch w kinach w Polsce będzie chyba dopiero po 4marca, no chyba że był/mieszka w USA :D

W takim razie pozwólcie, że przeformułuję pytanie: - czy jest już na sieci dobra kopia? :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:24.