![]() |
Equilibrium - film :spoko:
Naprawdę warty obejrzenia... Przedwczoraj obejrzałem Skarb narodów (National Treasure) ...i polecam ten film :spoko: Aktualnie ściągam R Point bo był tu polecany 8 ) |
Cytat:
|
eMule rządzi ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale staram sie nie narzekać :) |
andrzejj to moze torrentem sie pobaw? u mnie na neo640 [nolimits] transferki wymiatajace wszystkie inne p2p ;)
pozdro ;) |
Cytat:
Byłem z kobietą na nim w kinie, film bardzo się jej podobał :fiu: :D |
ja ostatnio ogldalem dziwke taki sobie filmik, dokument...podbalo mi sie w nim jak latwo koles przekrecal dziewczyne zeby sie rozebrala..:)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Witam
Chciałbym polecić coś starego, ale kto nie oglądał ten niech żałuje i czym prędzej nadrobi zaległości :taktak: Chodzi o film ***8222;Four Rooms***8221; (cztery pokoje) znanego świetnie Quentina Tarantino. Obraz z roku 1995, ze świetną obsadą i niesamowitą dawką specyficznego, nieco makabrycznego humoru ala Pan Quentin. To co najbardziej mi się tutaj podoba to klimat Hotelu Mon Signor, który w wieczór noworoczny :sylwek: gości w swoich murach kompletnie popapranych ludków (chyba w szpitalu zabrakło miejsca i przenieśli imprezę). Historia dzieli się na 4 epizody, z których każdy kolejny jest lepszy, aż do morderczej :wow: kulminacji w ostatnim z nich. Całość uzupełnia świetna muzyka :fiu: , rewelacyjna gra aktorska i powalające dialogi (rozmowa telefoniczna Teddy-ieg z Margaret to mój absolutny faworyt). Film świetny do oglądania ze znajomymi po paru browarkach :piwo: . Ale walnąłem recenzję hehe, sam się dziwię ...... Polecam ! :spoko: |
Cytat:
@ Smartek Do torrenta nic nie mam i często korzystam, ale jeśli chodzi o muzykę. Bo co do filmów to nie znam żadnego dobrego adresu, gdzie można by je znaleźć. @ Arepo Zainteresowałeś mnie :) Poszukam filmu A co do samych filmów, to ja przed chwilą obejrzałem "Aroung the world in 80 days", ale muszę powiedzieć, że film mnie rozczarował.. Spodziewałem się, że z Jackie Chanem będzie to raczej głupia komedia, ale to, co zrobili, to bardziej taka bajeczka dla dzieci. Obejrzałem, jak już zacząłem, ale kilka razy w trakcie miałem ochotę już do sobie darować i wyłączyć. Szkoda.. |
W niedziele obejrzalem "Hitch" z Will Smith i Ewa Mendez.
Mozna sie usmiac na tym filmie :D Polecam :) |
Cytat:
|
Hitch w kinach w Polsce będzie chyba dopiero po 4marca, no chyba że był/mieszka w USA :D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:24. |