![]() |
Coś co Allegro zmontowało ostatnimi czasy.
I drugi: |
Nie, no tylko z napisami, z dubbingiem ogląda się powyżej 3 promili. :D
|
Cytat:
Mój ojciec był na wersji z dubbingiem 3D (aż się zdziwiłem - bo nigdy do kina nie chodził). Mówił, że dubbing był nawet spoko - nie zepsuli jak w trzeciej cześć. |
W środę są tanie bilety w najbliższym kinie, to pójdę na Gwiezdne Wojny, warto 3D, czy jednak nie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gwiezdne Wojny - Przebudzenie Mocy
Byłem, widziałem ,dla mnie 7/10 Film luźno nakręcony,brak patetycznych scen jak w 3 pierwszych częściach na pewno na plus, na minus i to duży ,główna negatywna postać , ot co - taka szczurza morda siusmajtek, mało w niej walki na miecze świetlne ale jest to usprawiedliwione No i oczywiście będą kolejne części ;-) Przed seansem widziałem reklamę kolejnego StarTreka :spoko: |
Nie wiem. Ale z pewnością mi to wyjaśnisz.
|
Cytat:
|
Wyznawcy jediizmu! :D
|
Byłem, obejrzałem.
7/10, może nawet 8/10. I byłem mile zaskoczony "grzeczną" widownią. :spoko: Ale to może dlatego, że pomimo premierowego pokazu na sali kinowej było raptem 12 osób (wliczając mnie). I 6 z tych dwunastu twardo siedziało aż do końca napisów. |
Polecam "Początek (I Origins)" wszystkim, którzy lubią filmy z gatunku sci-fi.
|
BTW Obejrzałem No escape. Ciekawy obraz z dość nietypową rolą Owena Wilsona, który w tejże, o dziwo, dał radę. Polecam.
A Gwiezdnych wojen trochę się obawiam po niektórych zwiastunach, ale cóż, oceniać będę po seansie. Must see. Ale z dzieciakiem, więc albo przeszły tydzień, albo dopiero po świętach. |
@Joujoujou
Szczerze, nie wiem. Ostatni raz byłem wtedy kiedy już nie pamiętam. Męczy mnie też patrzenie się w górę na ekran, a już nie znoszę kiedy jest ciemno i świeci tylko ekran. Sam fakt, że w sali jest ktoś jeszcze oprócz mnie już by nie dekoncentrował. |
Cytat:
Co do hołoty - wystarczy wybrać dobrą godzinę... jak pójdziesz w południe to jest dzieciarnia - jak wieczorkiem to jest spokój i pełna kultura (przynajmniej w Heliosie w Legnicy) :czytaj: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:23. |