![]() |
jesli chodzi o American Pie to jedynka byla najlepsza pozniej to taki odgrzewany kotlet chodz oczywice kolejne czesci nie byly takie zle, ale i tak Rozrabiaki w Waszyngtonie sa najlepsze:))))
|
Ostatnio obejrzałem Amores Peres, dla mnie film niesamowity. Brytalne życie, walki psów... Pokazuje zezwierzęcenie (?) człowieka.
|
to dla odmiany polecam wam serial: 5ive days to midnight
koleś znajduje przy grobie swojej ukochanej teczkę z aktami śledztwa dottczącymi zabójstwa.... jego samego za 5 dni... :) niezły klimacik filmu. polecam. |
Cytat:
Co do Rozrabiaków w Waszyngtonie, to chciałem sobie ściągnąć, ale nie mogłem nigdzie znaleźć.. ' @ Woitas Brzmi interesująco, poszukam tego filmu. |
Cytat:
Generalnie rzadko oglądam komedie, ale jak już to najchętniej te z Leslie Nielsenem - koleś jest po prostu de Best !! |
Hawajskie Crime Story - polecam ;)
|
wlasnie skonczylem ogladac:
KONTROL (Kontrolerzy) - :spoko: :spoko: :spoko: :spoko: :spoko: :spoko: :spoko: :spoko: swoja droga... film jest wegierski... jezeli Wegrzy potrafia zrobic film.. to dlaczego Polacy nadal... a zreszta..... |
OSADA, ZAKŁADNIK, TERMINAL i RYBKI Z FERAJNY ;)
|
wczoraj bylem na "Skarb narodów"
Film świetny...nieprzerwana akcja...wciaga, fajne zakończenie, troche teksty z jajem...podchodzi pod Indiana Jones ;) ale ogolnie film swietny. Polecam Ladder 49 (Płonaca Pulapka) wlasnie mam na 2cd...kto ogladal? |
Cytat:
|
NIe oglądałem a kto tam gra i o czym jest???
|
no to dla tych co lubią filmy wojenne (tak jak ja :))
Ciemniniebieski Świat - czeski, naprawdę fajny, II WŚ Bitwa o Anglię... Zaginiony Batalion - I WŚ okrążony amerykański batalion składający się z irlandzkich, polskich, włoskich i żydowskich emigrantów. Ike - Odliczanie Do Inwazji - generał Dwicht D. Eisenhower (głównodowodzący) przygotowuje inwazję w Normandii |
Ja obejrzalem Grudge [Klatwa] i... w ogole mi sie nie podobala..., fabula beznadziejna, malo straszny i w ogole, bleh
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio sciągnąłem (wkoncu) R Point. Może dziś obejżę. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:39. |