Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

Lukash 22.02.2005 00:05

jesli chodzi o American Pie to jedynka byla najlepsza pozniej to taki odgrzewany kotlet chodz oczywice kolejne czesci nie byly takie zle, ale i tak Rozrabiaki w Waszyngtonie sa najlepsze:))))

radw 22.02.2005 06:32

Ostatnio obejrzałem Amores Peres, dla mnie film niesamowity. Brytalne życie, walki psów... Pokazuje zezwierzęcenie (?) człowieka.

woitas 22.02.2005 06:37

to dla odmiany polecam wam serial: 5ive days to midnight
koleś znajduje przy grobie swojej ukochanej teczkę z aktami śledztwa dottczącymi zabójstwa.... jego samego za 5 dni... :)
niezły klimacik filmu.
polecam.

andrzejj9 22.02.2005 09:44

Cytat:

Napisany przez Lukash
jesli chodzi o American Pie to jedynka byla najlepsza pozniej to taki odgrzewany kotlet chodz oczywice kolejne czesci nie byly takie zle, ale i tak Rozrabiaki w Waszyngtonie sa najlepsze:))))

A mi się w sumie każda część podobała. Nie faworyzowałbym żadnej, bo to cały czas mniej więcej to samo - albo się ten typ lubi albo nie :)

Co do Rozrabiaków w Waszyngtonie, to chciałem sobie ściągnąć, ale nie mogłem nigdzie znaleźć..

'
@ Woitas

Brzmi interesująco, poszukam tego filmu.

tengu 22.02.2005 11:11

Cytat:

Napisany przez Lukash

No szczególnie ta scena: uhhh.... Ahhhh..... gdy koleś dostaje zawału a jeden z uczniów pisze dalej uhhh.... Ahhhh..... na lekcji informy:P No i KRÓL TRAWKI - wymiata :)

Generalnie rzadko oglądam komedie, ale jak już to najchętniej te z Leslie Nielsenem - koleś jest po prostu de Best !!

Burak_PL 22.02.2005 18:16

Hawajskie Crime Story - polecam ;)

Predi 26.02.2005 02:11

wlasnie skonczylem ogladac:

KONTROL (Kontrolerzy) - :spoko: :spoko: :spoko: :spoko: :spoko: :spoko: :spoko: :spoko:

swoja droga... film jest wegierski... jezeli Wegrzy potrafia zrobic film.. to dlaczego Polacy nadal... a zreszta.....

Burak_PL 26.02.2005 08:48

OSADA, ZAKŁADNIK, TERMINAL i RYBKI Z FERAJNY ;)

Kasprzak 26.02.2005 08:52

wczoraj bylem na "Skarb narodów"
Film świetny...nieprzerwana akcja...wciaga, fajne zakończenie, troche teksty z jajem...podchodzi pod Indiana Jones ;) ale ogolnie film swietny. Polecam

Ladder 49 (Płonaca Pulapka) wlasnie mam na 2cd...kto ogladal?

mello 26.02.2005 08:56

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
Ladder 49 (Płonaca Pulapka) wlasnie mam na 2cd...kto ogladal?

ja !! dla mnie swietny uwielbiam takie filmy . Dobra obsada swietna realizacja .Naprawde warto

Burak_PL 26.02.2005 09:06

NIe oglądałem a kto tam gra i o czym jest???

ed hunter 26.02.2005 09:09

no to dla tych co lubią filmy wojenne (tak jak ja :))

Ciemniniebieski Świat - czeski, naprawdę fajny, II WŚ Bitwa o Anglię...

Zaginiony Batalion - I WŚ okrążony amerykański batalion składający się z irlandzkich, polskich, włoskich i żydowskich emigrantów.

Ike - Odliczanie Do Inwazji - generał Dwicht D. Eisenhower (głównodowodzący) przygotowuje inwazję w Normandii

Smartek 26.02.2005 10:12

Ja obejrzalem Grudge [Klatwa] i... w ogole mi sie nie podobala..., fabula beznadziejna, malo straszny i w ogole, bleh
pozdro ;)

Maciej 26.02.2005 10:20

Cytat:

Napisany przez Smartek
Ja obejrzalem Grudge [Klatwa] i... w ogole mi sie nie podobala..., fabula beznadziejna, malo straszny i w ogole, bleh
pozdro ;)

Potwierdzam ...beznadzieja.

MacGyver 26.02.2005 10:21

Cytat:

Napisany przez Smartek
pozdro ;)

Mam ten film ale jeszcze nie oglądałem...
Cytat:

Napisany przez Maciej
Potwierdzam ...beznadzieja

hmm...i chyba nie obejżę :P

Ostatnio sciągnąłem (wkoncu) R Point. Może dziś obejżę.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:39.