![]() |
@smartek
ja bym się skusił na - Hide.And.Seek.2005.TELECINE.XviD-DiAMOND i Constantin (ale z tym poczekałbym na troche lepsza wersję -co najmniej TeleCinema) pozdro |
ale .. ten SVCD na OTV calkiem DOBRZE wyglada!
pozdro ;) |
Cytat:
film naprawdę dobry i nieźle się przy nim uśmiałem :) |
Cytat:
Właśnie sie nastawiam na dobrą komedię, widziałem urywek z rekinem...:haha: |
widzial ktos moze bezdroza??? sciagam i nie wiem czy dobry film..
|
Nie widzialem, ale podobno warto przez duze "W"!
|
obejrzałem "team america - world police" twórców south park.
"Team America" to kukiełkowa produkcja podpisana przez Matta Stone'a i Treya Parkera twórców serialu i filmu kinowego "South Park". Centralną postacią "Team America" jest początkujący superbohater, który dołącza do tytułowego zespołu, grupy zajmującej się zwalczaniem zła, niegodziwości, terroryzmu i przestępców mogących zagrozić pokojowi na świecie. masakra. w filmie lecą takie teksty, że mało nie spadłem z krzesła ^_^ to mała próbka tego, co tam usłyszycie :D : Są trzy kategorie ludzi: ku...asy, c...py i d...py. C...py dążą do harmonii. Ku...asy chcą się non stop bezmyślnie rżnąć. I są jeszcze d...py, koleś. A d...py sr...ją na wszystko. C...py się czasem gniewają na ku...asy, bo są przez nie rżnięte. Ale ku...asy rżną też d...py, koleś. Gdyby nie rżnęły d...p, wiesz, co by się stało? Ku...as i c...pa byłyby całe oblepione gó...nem. bez pardonu nabijają się z polityki USA, zakłamania hollywood, ONZ etc. nic dziwnego, że w ameryce film ten nie odniósł sukcesu. kilka screenów: http://www.imdb.com/title/tt0372588/photogallery |
Team America- fuktycznie, zarabisty film, myslalem ze lipa bedzie, a tu wymiata.
jedna z lepszych scen to jak nagie kukielki "piepsza" sie w paru roznych pozycjach. niesamowite... no i mimika twarzy.... az trudno uwierzyc ze to kukielki. |
Hmm.
A ja zaraz sobie wlacze Krola Artura bo jeszzce go nie widzialem. Zobaczymy co to.Pozniej wezme sie za Bezdroza(Sideways).Niekoniecznie dzisiaj ale obejrze.Ogolnie musze zaczac ogladac filmy "dwuplytowe" bo mi miejsca na dysku juz brakuje.Calosc 160GB. :) |
sobie ponagrywaj na dvd.... ja juz mam 60 krazkow dvd z filmami... nie wyrobilbym z dyskiem
|
na co do kina?
hej!
Mam pytanko, planuje jutro iść na coś do Kina z Kobietą :) i nie mam pojęcia co teraz grają i na co warto iść. To repertuar niektórych kin na jutro w Toruniu >> LINK << "Za Wszelką Cenę" chyba za bardzo sesnacyjny "Po Zachodzie Słońca" słyszałem że dosyć płytka komedia, ale może lepiej na to. doradźcie czekam pzdr:) |
Upior w operze! polecam!
no chyba ze opera i muzyka klasyczna dla Ciebie to shit. ja z moim Miskiem w pelni zadowoleni bylismy z filmu. w dodatku ogladajac go w domu, a nie w kinie. moim zdaniem warto. acha, Marzyciel. brak mi slow. super. Zatancz ze mna tez jest gicior. |
a oglądał ktoś Oceans twelve..., jak oceniacie??
Jutro musze sobie obejżeć :) |
Cytat:
absolutnie nie wiem po co to nakrecili i czy to miala byc komedia czy jakis film do przemyslen, ale dla mnie jest totalnie bezlplciowy, chociaz b. fajnie dobrano aktorow |
Cytat:
jest OK |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:27. |