![]() |
Polecam cos z tego
Constantine Siła strachu (Hide and Seek) The Ring 2 (The Ring Two) Mechanik (The Machinist) Tłumaczka (The Interpreter) |
Cytat:
Pozatym jestem niesamowicie kontent po seansie Befere sunset, kontynuacji genialnego Before sunrise :) |
Cytat:
Film normalnie sie oglada.Pomijajac, ze trzeba byc wytrwalym aby doczekac sie jakiejs akcji.Nawet mozna uznac, ze jest ciekawy. Ale gdy doszedlem do momentu w ktorym Julia Roberts ma udawac w filmie Julie Roberts.Od razu chcialem zrobic delete.Jako, ze w tym momencie nie wiele mi zostalo jednak do konca to go jeszzce obejrzalem.Ten jeden moment zawazyl na tym, ze film dla mnie jest zwyklym smieciem. |
pewnie już było ale GARFIELD jest spoko! użyczony głos M. Konrada rewelacja!
|
Cytat:
Cytat:
to historia bokserki (h. swank) i jej trenera (c. eastwood). oscarowe role dla w/w oraz m. freemana. jeśli twoje słoneczko lubi dobre kino to polecam :spoko: "po zachodzie słońca: to nie jest komedia. to film sensacyjny z "jajem" :spoko: Cytat:
jest po prostu fenomenalna :spoko: szczególnie w scenie retrospekcji z 1919 do 1870... polecam. |
Cytat:
|
Cytat:
ale nie uważam do końca to za wyrzucenie kasy :) Film ma swój klimat i nie jest to do końca romans. Nie miałem zbytnio wyboru, chciałem iść na "Po Zachodzie Słońca", ale o tej porze już było grane co innego pozdro |
nie chcę być źle zrozumiany ale z kobietą najlepiej iść na ckliwy, ciemny film, romantyczny gdzie się całują. :)
|
mam wrazenie ze faceci boja sie przyznac do tego ze lubia komedie romantyczne, romanse, dramaty romantyczne itp.
kurde, zatancz ze mna to bardzo fajny film. w koncu nie musialem slcuhac poraz enty wystrzalu kuli, albo "fuck" w co drugim zdaniu. albo "havana nights"- fabula git, muzyka jeszcze lepsza. |
Edwardo : nie lubie nie jednego ani drugiego... Po prostu i to i to to wprawdzie rozne gatunki, ale i tak kazdy film z tych "gatunkow" jest taki sam... Jedyna komedia romantyczna ktora mi sie podobala to bylo THe Good Girl - za pomysl ;-D!
|
Cytat:
jeśli masz w planach po kinie małem barabara, to lepiej daruj sobie "za wszelką cenę". tak jak napisałeś - <<Za wszelka cene>> trzeba obejrzec za wszelka cene!" - tyle, że po obejrzeniu tego filmu przez kilka godzin miałem strasznego doła :| |
Cytat:
pozdr. ;) |
Cytat:
|
Cytat:
no i gicior! ja tez lubie komedie romantczyne. dramty, romanse z sensem, horrory, fabularne, s-fi, a czego nie lubie, to glupkowatych komedii i sensacji... a juz rambo to nie nawidze :P a najbardziej mnie wkurza jak ktos sie smieje z innych z tego co oglada. np ogladalem Upior w Operze, wpada kolega i zaczyna komentowac: "a co oni tak piszcza?" "ale drze morde, o w morde!" porazka... |
najlepsza komedia jaką ostatnio oglądałem to The Blair Witch Project ;) już to kiedyś widziałem ale tym razem myślałem, że się uduszę ze śmiechu. :bicz: ||
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:08. |