Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

Lukash 12.03.2005 11:22

ja wczoraj widzialem Bezdroza, i mam po nim mieszane uczucia..takie spojrzenie na zycie przez wino..czasem byl ciekawy czasem sie dluzy, ale obejrzec warto:)

Edwardo 12.03.2005 11:50

lowcy umyslow - wczoraj mi polecial, wrazenia: wciaga, ale wydawalo mi sie ze ogladam film Show polskiej produkcji. moze byc jak sie nie ma co robic.

Tribunal 12.03.2005 23:19

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Tribunal : a Muay Thay nie jest przypadkiem zabronione w Polsce ;-D?

Nie jest :p trenuje u Rafała Szlachty trenerya polskiej kadry i Rafałą Simonidesa
brązowego medaliste mistrzostw świata i goscie na treningi przychodzi gosć z tajlandi Salid Sawatpanich(nie wymówie ani nie napisze poprawnie :/)

tu masz inf www.thaiboxing.pl

PS
A moze CI chodziło o Muay Boran?

B@rtek 12.03.2005 23:20

Ja czekam na XXX2 :taktak:

Lukash 12.03.2005 23:25

obejrzalem przed chwila "Za wszelka cene" oscarowy film:) noi calkiem przywoity szczegolnie koncowka wciagajca i dramatyczna, fajnie tez pokazane sa sceny walki..boks:)

Tribunal 12.03.2005 23:33

A constantin'a ktoś juz ogladał?

Lukash 13.03.2005 00:51

miale zamiar sciagnac ale na dc++ jakies same fake i pewnie nie ma jeszcze w dobrej kopi:)

Ogldalem w TVP 2 Jak wykończyć Panią T.? fajny film...polecam, na 2 czasami wlasnie takie ciekawe filmy puszczaja nie to co na 1:)

Air 13.03.2005 01:05

****a mać, niech nikt nie ogląda Aliens VR Predator. Takiej kichy nigdy nie widziałem.

STRZESZCIE SIĘ!!

P.S. Może mnie poniosło, ale to ku przestrodze :)

Mich@ł 13.03.2005 07:37

Cytat:

Napisany przez Air
****a mać, niech nikt nie ogląda Aliens VR Predator. Takiej kichy nigdy nie widziałem.

STRZESZCIE SIĘ!!

P.S. Może mnie poniosło, ale to ku przestrodze :)

Powiem tak: Obejrzeć, obejrzałem... Strasznie głupie nie było... Ale spodziewałem się czegoś więcej po tym tytule... :blee:

Weron 13.03.2005 08:39

Ten caly aliens rzeczywiscie nienajlepszych lotow.Fabula beznadziejna.Szkoda w ogole o nim pisac.

Smartek 13.03.2005 09:47

Cytat:

Napisany przez Tribunal
A constantin'a ktoś juz ogladał?

ja, pare dni temu - super.., czekam na lepsza kopie by sobie jeszcze raz obejrzec :)
a, czytalem wywiad z keanu [chyba tak sie pisze?] i bylo napisane, ze role constantine pierwszy raz przeczytal jak pracowali nad matriksem :).. wspomnial tez jeszcze, ze rola constantine mu odpowiada i ze jak sie widza spodoba to moze w 2ojce zagrac :)
pozdro ;)

woitas 13.03.2005 10:42

Cytat:

Napisany przez Smartek
ja, pare dni temu - super.., czekam na lepsza kopie by sobie jeszcze raz obejrzec :)
a, czytalem wywiad z keanu [chyba tak sie pisze?] i bylo napisane, ze role constantine pierwszy raz przeczytal jak pracowali nad matriksem :).. wspomnial tez jeszcze, ze rola constantine mu odpowiada i ze jak sie widza spodoba to moze w 2ojce zagrac :)
pozdro ;)

aleś mi narobił smaka :ja_chce:

Edwardo 13.03.2005 11:25

The Notebook - wczoraj w nocy przy grzanym piwku, z popcornem w lapie i Miskiem u boku sobie obejrzelismy...

polecam, ale tylko dla tych co nie tylko lubia sensacyjne i akcje, bo srzelaniny tam zadnej, a i krwi wogole.

jeszcze polecam Ziemia Niczyja - dwoch zolniezy - Serb i Bosnika - w jednym okopie podczas wojny. polecam.

kraluk 13.03.2005 11:42

A widział ktoś Marzyciela???

Lukash 13.03.2005 12:42

Mam go na dysku ale obejrze dopiero w przyszlym tygodniu:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:30.