![]() |
Ja sobie właśnie ogladnołem Pulp Fiction ten film wymiata cały czas:D
|
Cytat:
|
Jeszcze faje filmy to Mission Immposible 2 i 1 i Cała trylogia Strasznych Filmów;)
|
A ja wczoraj (no, dzisiaj skończyłem) obejrzałem: Shaolin Soccer i hmmm.... Tak właściwie to trudno ten film opisać i trudno mi również stwierdzić moje wrażenia po nim. Generalnie w porównaniu do Kung Fu Hastle, które zrobione było w podobnej konwencji, to film był nawet niezły, ale... Cóż, powiem tak - jeśli ktoś chce zobaczyć Tsubasę w wersji filmowej, może trochę gorzej zrobionego, to polecam ;)
|
A czy oglądał ktoś może "Dom latających sztyletów" ??
Bo pojawił się w pewnym sklepie i niewiem czy zamówić ;). |
Cytat:
|
Film dobry.Nic poza tym Hero był wg mnie lepszy,można go oglądnąć raz może ze dwa.Ale warto,choć raz:D
|
"Hero" oglądałem więc ten też mi się chyba spodoba.
|
a wysyp żywych tryupów ktos widział??
|
Cytat:
A oglądałeś, świt zywych trupów? Jak nie to najpierw obejżyj świt a później wysyp, bo jest on parodią (komedią) do świtu :taktak: |
oki dzięki
|
Ja widziałem wysyp nie oglądając wcześniej świtu ;) i mam powiem szczerze mieszane uczucia. W sumie film nie jest zupełnie zły, ale jednak miałem po nim pewien niesmak. To tak, jakby reżyser nie mógł się zdecydować, czy chce zrobić horror, komedię, czy dramat, a może romansidło. Niektóre sceny były nieźle przemyślane, jak na poszczególne gatunki, ale razem stanowiły dla mnie średnio strawną mieszankę. Generalnie jeśli masz inne filmy, to ja nie traciłbym na ten czasu.
|
@Andrzej masz rację, że jest to dziwna mieszanka, ale nie jest też zły ;)
Idę zaraz po coś nowego do wypożyczalni, zobaczymy co mają :D |
Cytat:
|
"CubeZero" jest lepszy od czesci drugiej, ale pierwszej nei dorasta do piet pod wzgledem pomyslu. Za to "Wysyp zywych trupow" bardzo mi sie podobal. I bede sie z kolegami spieral - otoz moim zdaniem film ten nie jest mieszanka dramatu, romansidla, horrorul i komedii. Wedlug mnie to czysciutka, prosta komedia w ktorej romansidlo, dramat i horror zostaly sparodiowane do granic mozliwosci w charakterystycznym dla Anglikow nie dla wszystkich zrozumialym stylu (moim zdaniem dlatego akcja dzieje sie w Anglii). Ja ide ponownie obejrzec "Liste Schindlera" - jezeli ktos nie widizal to powinien chociaz czuc sie zobowiazany do uczynienia tego...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:46. |