![]() |
ja polecam BitTornado - dla poczatkujacych jest w sam raz... jak sciagasz torrenty z serwisow z ratio'em to za kazdym polaczeniem [jesli masz zmienne IP] musisz sciagac na nowo/logowac sie :)
pozdro ;) |
mam taki komunikat w każdym programie do pobierania torrentów
04/05/05 13:03:01 - rejected by tracker - Unrecognized host (80.53.102.202). Please go to http://www.filemp3.org:81 to sign-up or login. A jestem zalogowany na tej stronie |
zmien porty tak jak pisalem, wyloguj sie, wylacz przegladarke, zapodaj wszytko od nowa jeszcze raz.
Osobiscie wlsnie zasysam kawalki z filemp3 wiec z trackerem jest wszytko ok. |
tylko,że ja mam przekierowane porty i może to jest tego przyczyną:(dzięki za pomoc.
|
Cytat:
|
zassalem filmik Koma.2004.DVDRip.XviD-FiCO, ponoc dobry tylko ze literek nie ma dopasowanych i nie moge sobie poradzic z dopasowaniem...szlag mnie trafia. sa PL ale coz z tego skoro nie zgrywa sie z filmem? agr... nie chce mi sie poprawiac co 3 minuty literek... a tras z 23klatek do 25 nic nie daje...
|
@Edwardo - o czym ten film? jak bedziesz mial dobre napisy [niestety czesto tak jest, ze z napisami dzieja sie rozne, dziwne rzeczy.. naszczescie odkad ogladam filmy na xbox'ie nie mialem ani razu problemu z napisami - zbieg okolicznosci, albo X je poprawia... w co watpie :)] to obejrzyj i powiedz czy warto..
pozdro ;) |
Smartek: www.filmweb.pl zajrzyj, tam jest opis. w skrocie Ci powiem ze jest o kims kto wycina zywcem nerki. wiecej nie pamietam, bo nie ogladalem. jak na weekendzie bedzie mi sie nudzic to moze dopasuje do mojej wersji FiCo i wrzuce na napisy.org
|
5 minut temu obejrzalem Hostage z Brucem Willisem.. i jestem pod wrazeniem, film ok, trzymal w napieciu :), ogolnie ~ 7/10 i polecam
pozdro ;) |
Cytat:
Dziś chyba "kupie" Meet the fockers - Poznaj moich rodziców :) btw: ostatnio oglądałem Constantine i film mi się totalnie nie spodobał :ysz: |
Cytat:
|
Cytat:
widocznie masz inną wersję ściągnij sobie Koma.2004.DVDRip.XviD-TLF |
Cytat:
sciagnij sobie...dobre. nie ma co... film mi sie sciaga troche, to nie jest kopiowanie z cd na dysk. lacze mam takie jakie mam, jedynie 128 kilo. teraz zasysam tworczosc Kinga, wiec Kome odpuszcze. |
Cytat:
Mnie tez, cienizna... Ja polecam Komorke ;) calkiem niezle kino.... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:36. |