Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

Smartek 05.04.2005 12:43

ja polecam BitTornado - dla poczatkujacych jest w sam raz... jak sciagasz torrenty z serwisow z ratio'em to za kazdym polaczeniem [jesli masz zmienne IP] musisz sciagac na nowo/logowac sie :)
pozdro ;)

devil-80 05.04.2005 13:04

mam taki komunikat w każdym programie do pobierania torrentów
04/05/05 13:03:01 - rejected by tracker - Unrecognized host (80.53.102.202). Please go to http://www.filemp3.org:81 to sign-up or login.
A jestem zalogowany na tej stronie

Edwardo 05.04.2005 13:41

zmien porty tak jak pisalem, wyloguj sie, wylacz przegladarke, zapodaj wszytko od nowa jeszcze raz.
Osobiscie wlsnie zasysam kawalki z filemp3 wiec z trackerem jest wszytko ok.

devil-80 05.04.2005 13:53

tylko,że ja mam przekierowane porty i może to jest tego przyczyną:(dzięki za pomoc.

andrzejj9 05.04.2005 13:56

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Dla wielbicieli azjatyckiego kina : czekajcie wytrwale na "Dom latajacych sztyletow". Film rezysera "Hero" ktory podejrzewam ze bedzie naprawde czyms dobrym (wspolpraca z tym samym operatorem obrazu - uiiiii!!!).

Już w tym topicu z Edwardo o tym rozmawialiśmy. Ja go oglądałem chyba na początku tego roku. Ale jest naprawdę dobry :)

Edwardo 05.04.2005 15:03

zassalem filmik Koma.2004.DVDRip.XviD-FiCO, ponoc dobry tylko ze literek nie ma dopasowanych i nie moge sobie poradzic z dopasowaniem...szlag mnie trafia. sa PL ale coz z tego skoro nie zgrywa sie z filmem? agr... nie chce mi sie poprawiac co 3 minuty literek... a tras z 23klatek do 25 nic nie daje...

Smartek 05.04.2005 16:10

@Edwardo - o czym ten film? jak bedziesz mial dobre napisy [niestety czesto tak jest, ze z napisami dzieja sie rozne, dziwne rzeczy.. naszczescie odkad ogladam filmy na xbox'ie nie mialem ani razu problemu z napisami - zbieg okolicznosci, albo X je poprawia... w co watpie :)] to obejrzyj i powiedz czy warto..
pozdro ;)

Edwardo 05.04.2005 19:51

Smartek: www.filmweb.pl zajrzyj, tam jest opis. w skrocie Ci powiem ze jest o kims kto wycina zywcem nerki. wiecej nie pamietam, bo nie ogladalem. jak na weekendzie bedzie mi sie nudzic to moze dopasuje do mojej wersji FiCo i wrzuce na napisy.org

Smartek 05.04.2005 23:55

5 minut temu obejrzalem Hostage z Brucem Willisem.. i jestem pod wrazeniem, film ok, trzymal w napieciu :), ogolnie ~ 7/10 i polecam
pozdro ;)

MacGyver 06.04.2005 08:21

Cytat:

Napisany przez Smartek
5 minut temu obejrzalem Hostage z Brucem Willisem.. i jestem pod wrazeniem, film ok, trzymal w napieciu :), ogolnie ~ 7/10 i polecam
pozdro ;)

Czekam aż będzie do kupienia w znanym "hipermarkecie" ;)
Dziś chyba "kupie" Meet the fockers - Poznaj moich rodziców :)
btw: ostatnio oglądałem Constantine i film mi się totalnie nie spodobał :ysz:

Predi 06.04.2005 09:33

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Dziś chyba "kupie" Meet the fockers - Poznaj moich rodziców :)

mnie ten film zawiodl :( niby komedia miala byc a wyszlo to co wyszlo

woitas 06.04.2005 09:40

Cytat:

Napisany przez Edwardo
Smartek: www.filmweb.pl zajrzyj, tam jest opis. w skrocie Ci powiem ze jest o kims kto wycina zywcem nerki. wiecej nie pamietam, bo nie ogladalem. jak na weekendzie bedzie mi sie nudzic to moze dopasuje do mojej wersji FiCo i wrzuce na napisy.org

to ciekawe, bo jakiś czas temu oglądałem ten film (b. dobra jakość) i napisy pasowały idealnie.
widocznie masz inną wersję ściągnij sobie Koma.2004.DVDRip.XviD-TLF

Edwardo 06.04.2005 17:04

Cytat:

Napisany przez woitas
ściągnij sobie Koma.2004.DVDRip.XviD-TLF

no mam inna wersje co zaznaczylem na poczatku, moja wersja jest z oznaczeniem FiCO.

sciagnij sobie...dobre. nie ma co... film mi sie sciaga troche, to nie jest kopiowanie z cd na dysk. lacze mam takie jakie mam, jedynie 128 kilo.

teraz zasysam tworczosc Kinga, wiec Kome odpuszcze.

Damianos L 06.04.2005 19:44

Cytat:

Napisany przez Predi
mnie ten film zawiodl :( niby komedia miala byc a wyszlo to co wyszlo

Mnie tez, cienizna...

Ja polecam Komorke ;) calkiem niezle kino....

Lukash 06.04.2005 20:03

Cytat:

Napisany przez Damianos L
Ja polecam Komorke ;) calkiem niezle kino....

widzialem bardziej mi sie podobał telefon...komórka najdłuzsza reklama telefonu w historii:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:36.