![]() |
Zauważcie ze nam sie dosc duzy topik zrobił z tego:D
|
Criminal wlasnie lecial u mnie w pokoju :)
polecam, dobry film! zakrecony! a zakonczenia chyba nikt nie wykmini podczas ogladania filmu. |
Zaciekawiliscie mnie tym serialem.Ide stanac w kolejke....
|
Cytat:
|
Cytat:
a napisy w PL juz do niego sa? pozdro ;) |
Cytat:
|
@Max popieram
pozdro ;) |
Cytat:
www.napisy.org pojawily sie chyba przedwczoraj, ale sa. zreszta sam zobacz :) |
Cytat:
w sumie jakby byc zlosliwym to mozna napisac jak sie film skonczyl, cala przyjemnosc z ogladania popsulibysmy innym :] ^_^ |
Cytat:
|
hmm.. wlasnie skonczylem ogladac [5 min temu] Hide and Seek...
film b.dobry imo i POLECAM! choc kim jest charlie zgadlem tuz po pierwszej smierci.. no.. drugiej :-) pozdro ;) |
Smartek: ogladalismy w tym samym czasie Hide and Seek :)
dla mnie film nie jest rewelacyjny, spodziewalem sie czegos lepszego. jest ok. fajnie sie oglada, ale myslalem ze czym mnie zaskoczy jak np Criminal. jaka ogladales wersje? ja Telecine Xvid Diamond. myslalem ze kopia bedzie do kosza, a tu prawie nie do odroznienia od dvdripa. |
Cytat:
Hide.And.Seek.2005.TELECINE.XviD-DiAMOND :) co do filmu - rewelacja nie jest, ale jest b. dobry :P - a Ty skapnales sie sam kim jest charlie? :> pozdro ;) -edit- ide wlasnie ogladac after the sunset |
ale w tym filmie chyba nie chodzilo zeby sie glowic kim jest Charli, no chyba ze ja sie zle nastawilem do filmu.
ale same napisy poczatkowe juz daly mi do zrozumienia ze bedzie cos straszylo itp...a tu lipa. tak, mowimy o tej samej wersji. skad ssales? edit: zebys sie nie rozczarowal, wiec nastaw sie do tego filmu, tak jak powinienes sie nastawic, dobra, zaczynam piepszyc od rzeczy ;) |
Ja film hide and seek(2005) miałem na dvd,jakiś pirat,kopia była taka sobie tak samo jak i film,myślełem,że będzie on horrorem(może dla niektórych i był)lecz okazał się thrilerem.W każdym bądź razie niczym mnie nie zachwycił,wolę już Saw.Zaraz będe oglądaj film So close(chyba japonski)ciekawe czy fajny
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:23. |