![]() |
#1 Obejrzalem prestige :D
Tak wlasnie powinien wygladac iluzjonista. Dobrze jednak ze rozne wytwornie chwytaja ten sam temat rownoczesnie. Wiedzialem ze gra tam david bowie, ale o nim zapomnialem i nie moglem skumac ktory to, dopiero na liscie plac go odnalazlem. Te wasy mnie znudzily. Swietna charakteryzacja. 8-9/10, chociaz nie wiem czy nie wiecej, film mnie wzial z zaskoczenia, wiedzialem ze jest ale o nim zapomnialem. Polecam wszystkim. SPIOLER Czy te blizniaki sie sklonowalyni jeden sie poswiecil idac na szubienice, czy tez moze nie. I cutter (bodajze-ten dziadek) powiedzial tylko o maszynie ''klonujacej'' coby jeden ocalaly brat sie zemscil? Ale tego chyba nie da sie wywnioskowac z filmu. #2 Obejrzalem do konca space above and beyond. Wycofuje to co powiedzialem wczesniej. Nie ma co krecic dalej. Tworcy chyba wiedziaedzieli ze nie dostana kolejnego sezonu i specjalnie tak zakonczyli. Biorac pod uwage male fundusze to swietna robota. |
Nadal polecam the Tudors ! Leci ju***380; 6 cz***281;***347;***263;. Seks, krew, przemoc, polityka, intrygi. Co***347; jak ROME ale bardziej zakr***281;cone. M***261;drzy zrozumiej***261; ten serial. Nie wiem czy princeski. Ale warto popatrzy***263;.
|
wlasnie wrocilem z Spider-Man 3 ... wyszedlem po 45minutach z kina :|
|
Cytat:
wiedzialem, ze dno to bedzie |
pare dni temu obejzalem w koncu "Krwawy diament" z DiCaprio
imho ciekawy, ale Zonie sie nie podobal za to wspolnie nasmialismy sie z Borata (dopiero teraz...) choc musze przyznac ze poziom dowcipow bardzo rynsztokowy |
Cytat:
Jeśli chodzi o postacie grane przez Christian Bale'a, to na wielu forach toczy się dyskusja, czy byli to bracia bliźniacy, czy też został on sklonowany. Moim zdaniem mógł zostać sklonowany podczas pierwszego pokazu u Tesli. |
Cytat:
Oglądałem 1 odcinek serialu DEXTER. Dość dziwne. O psychopacie - mordercy pracującym w policji Miami. Zabija, szatkuje, ale...tylko złych i przestępców. Dość ciekawie skonstruowana postać. Bez uczuć. |
Cytat:
deja vu slabe 5/10 zakochany bez pamieci mocne 8/10 |
Je***347;li kto***347; jeszcze nie widzia***322;, dzisiaj TVN 7, godz. 22:10 Stargate.
Od tego si***281; wszystko zacz***281;***322;o... |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Nie mam TVN7 więc będę oglądał na kompie 8-) |
|
Cytat:
ales wymyslil |
|
hot fuzz - nawet fajne... obejrzec na zmule :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:37. |