![]() |
Cytat:
Matrix - Matriksa Linux - Linuksa Xbox - Xboksa itd. pozdro ;) |
a ja polecam "jestem przy tobie" - odjechane kino z bollywood
|
a to nie wiem, nie polemizuje bo ja i ortografia to niezbyt udane polaczenie ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
film niezly, faktycznie bajka troche ale nawet dosyc zabawna, i naprawde swietnie zrobiona jezeli chodzi o efekty, dubbing tez calkiem udany koncowka zrobiona chyba jakby troche na szybko, jakos byle skonczyc juz film by sie zmiescic w okreslonym czasie projekcji, ale calosci nie zepsula warto ogladnac w kinie, bo dzwiek ma tu naprawde duze znaczenie jak dla mnie 4.5 w skali 6 |
Cytat:
inna sprawa, ze ostatnio troche lepiej zrozumialem 2. i 3. czesc po przeczytaniu pewnych eseji/esejow(?) nt. tychze czesci za namowa M@X'a :). Mam tez prosbo-pytanie - posiada ktos moze na DVD 1. i 2. czesc Matriksa najlepiej bez lektora z dobrym dzwiekiem i moglby mi zrobic kopie zapasowa? (oryginaly rzecz jasna mam na strychu, ale nie chce mi sie szukac ;)). Oczywiscie ewentualne koszty wysylki + koszty wypalenia bym oplacil! pozdro ;) |
dzisiaj ogladałem "Intacto" i moge szczerze polecic :)
wkońcu jakas odskocznia od monotonnej holyłódzkiej fabuły ... film traktujący o "szczęsciu" :) |
Hooligans-fajne nawalanki i Frodo.(zniszczył pierścień i teraz cwaniakuje) ;)
|
napadlo mnie na stare (mniej lub bardziej, raczej mniej) filmy z romansem...
polecam: Crazy Beautifull The Family Man You've Got Mail L.A. Story |
|
Cytat:
mam na kompie od dawna, ale zabrac sie ciezko :) i dlaczego nie ma nic lepszego HP niz Ts-maven'a?! |
taki mały ot :)
Kiedyś ktos w tym temacie podał linka do zajawki nietypowego filmu. Szukałem go chyba z 2h ale nie doszukałem się w tej górze postów. Pamietam ze był tam np kot z ludzką twarzą który się tak smiesznie uśmiechną szczerząc zęby... była jakaś scena w której wielka twarz zawieszona jakby w powietrzu rozmawiała z dziewczyną a potem z jej ust wyleciał ogromny rój owadów(?)... nie umiem sobie przypomnieć co było wiecej. W tv na którymś z kanałów leciał program o filmach i własnie był ten film o którym mówie... więc chyba go już zrobili... no tylko zobaczyłem końcówkę i niestety nie było juz powiedziane co to za film. Jak ktoś kojarzy o co mi chodzi to byłbym wdzięczny za przypomnienie tytułu :P |
:podbite: Stanowczo odradzam ''Jarhead'' ,tak beznadziejnego filmu dawno nie :blee: widziałem.
|
Cytat:
A co do moich propozycji to: -Dziewczyna z sasiedztwa - myslalem ze sie posikam ze smiechu :serdusz: -Transporter (obie czesci) -Twierdza -obie czesci SAW -Czterej Bracia (naprawde film godny polecenia) - czterech przybranych braci spotyka sie po kilku latach na pogrzebie swojej matki ktora zginela zabita za dlugi jednego z synow (granego przez Andre3000 z Outkasta) i zaczynaja vendette, ciekawy scenariusz i duzo zwrotow akcji -oraz ostatni na tej liscie ale na pewno nie ostatni wsrod moich ulubionych "11:14" Bardzo symboliczna godzina w tym filmie, akcja filmu obejmuje jakies pol godziny moze i jest seria niefortunnych zdarzen przedstawiona z perspektywy roznych osob bioracych udzial w akcji. Ze znany ch aktorow pojawia sie Swayze. Naprawde goraco polecam Jeszcze The ring- rowniez obie czesci, strasznie wkrecajacy film. Na serio sie balem ogladajac go |
Egzorcyzmy Emily Rose (The Exorcism of Emily Rose)
WART poswiecenia czasu na ogladanie i Wykolejony (Derailed) film przewidywalny ale mozna ogladnac ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:55. |