![]() |
Cytat:
ja stracilem wzrok na kilka sekund :blee: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dzisaj mialem okazje obejrzec dwa filmy jeden tajlandzki "Shutter - Widmo"...przypomina nieco Ring oraz Darko Water..ale jest kilka swietnych momentow oraz fajne zakonczenie wiec bardzo polecam.....drugim film jaki mialem przyjemnosc obejrzec..nie wiem czy do konca byla to przyjemnosc byl film Tajemnice Brokeback Mountain...film nominowany w 8 kategoriach do oskara..4 zlote globy..po obejrzeniu stwierdzam ze nie bylo to jakies wybitne dzielo...jednynie fajne widoki gor....mysle ze ten film dostal tyle nagord za to ze porusza temat gejow i tyle.
|
Ja obejrzałem wczoraj w końcu Króla Artura. Przyznam, że spodziewałem się raczej kiepskiego filmu, ale zostałem pozytywnie zaskoczony. Oczywiście, żadne to niezapomniane dzieło, ale nawet przyjemnie się oglądało. Dla mnie 7.5/10.
Natomiast jedna rzecz w tym filmie jest wybitna - muzyka. Nie wiem, czy ścieżka dźwiękowa z niego zdobyła Oskara, ale zdecydowanie na to zasługuje. To chyba najlepszy soundtrack, jaki w życiu słyszałem. Wielbicielom Zimmera czy Williamsa polecam zdeycdowanie. |
ja skonczylem ogladac pierwszy sezon "24" - bardzo dobry serial :)
zaczalem drugi, ale narazie wydaje sie glupi :( pozdro ;) |
Cytat:
Pierwszy wypada blado na tle drugiego i trzeciego ;) choc z poczatku wydaje sie, ze cezko zrobic cos lepszego :) |
Cytat:
na serio - mam caly 1., 4., troche 5 i 18 epizodow z 2. (ile ma drugi?) pozdro ;) |
Kazdy sezon ma 24 odcinki :P (logiczne chyba? ;))
Wszystkie sezony znalazlem na demonoidzie; 1 i 2 DVDRip, 3 i 4 HDTVRip Najwolniej sie sciagal 4, ale juz mam wszystkie; 3 juz za mna, kolejne jak bede mial czas :) |
Cytat:
no tak.. nie wiem co mnie wzielo :| |
mi kumpel pożyczył pierwszy sezon 4400
serial bomba. polecam. właśnie jestem świeżo po obejrzeniu Memoirs Of A Geisha. "Wyznania gejszy" to film oparty na powieści Arthura Goldena. Historia opowiedziana w filmie rozpoczyna się w 1929 roku, kiedy to córka japońskich biedaków zostaje oddana do domu gejsz, by pracować tam jako służąca. Pomimo wielu trudności i przeszkód dziewczyna wyrasta na bardzo piękną kobietę i staje się legendarną gejszą Sayuri, która podbija serca najpotężniejszych i najbardziej wpływowych mężczyzn swoich czasów. polecam chociażby ze względu na świetną muzykę oraz grę Ziyi Zhang :] http://pub.tv2.no/multimedia/na/arch...ha_210690m.jpg |
Cytat:
Trzeci to tematyka, która bardzo mi pasuje. Ale pewnie wybiorę się na to do kina :) |
film naprawdę udany.
może niektórych czasem razić angielski aktorów, ale mnie to wcale nie przeszkadzało. wręcz przeciwnie. a sama historia jest tak płynnie i wciagająco opowiedziana, że ogladamy film i nagle... pojawiają się napisy końcowe :] http://images.thewavemag.com/images/...4000/13690.jpg |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:27. |