![]() |
Witam
Nie wiem czy ktos wspominał ale Peter Jackson znowu wywinął fajny numerek ze swoim filmem a mianowicie ten sknera krecil 3 filmy na raz Sa juz 3 czesci King Konga!! Druga ma podtytul "The Son Of Kong" a trzecia "In Wolves Lair" ale bedzie puszczal raz na rok :/ (skad my to znamy??;)) Ogladalem fajny dokument o tym jak krecono filmy, bedzie duuzo fajnych potworkow duzoo Esesmanow i takie tam no nic czekamy... |
przed chwila obejrzalem film "hooligans" i jak sie zapewne z nazwy domyslacie jest to film o kibicach, huliganach.
myslalem, ze wiekszosc czasu film bedzie pokazywal jak sie kibice naparzaja i tu mile zaskoczenie... owszem, jest kilka dosyc brutalnych scen (i jesli ktos tego nie trawi niech nie traci czasu) ale film posaiada rowniez dosyc ciekawa fabule. pokazuje chlopaczka, ktorego wyrzucili z harwardu i po przyjezdzie do londynu (celem odwiedzenia siostry) trafaia w takie wlasnie towarzystwo. ogolnie film mi sie podobal. milosnikom tego typu filmow szczerze polecam! |
Hooligans - fajny film,ale mogli obsadzić główną rolę innym aktorem,bo Frodo mi tam nie pasuje.
|
Jak w niebie - bardzo fajny film :taktak:
Mnie sie podobal :) 7,5 - no może 8/10 :D |
Cytat:
Cytat:
|
Wczoraj oglądałem Hostel i powiem tylko, że to dno :| :taktak:
Wiedziałem, że taki będzie, bo to film Quentina Tarantino :> Polecam jeszcze Widmo z ostatnio oglądanych :) Dzisiaj będę oglądał: Dom woskowych ciał Dominion Lęk Marzyciel Martwica mózgu Sex is zero :) |
Kiedy wyjdzie wersja polska filmu"Jan Paweł II" ?
Bo czekam specjalnie na tą wersje! |
Cytat:
|
Cytat:
i tak tez Pulp Fiction wywarlo na mnie bardzo pozytywne wrazenie, a Kill Billa po dzien dzisiejszy nie moge zrozumiec :).. koles ma swoj styl - trza mu przyznac.. :respect: pozdro ;) |
Cytat:
|
heh.. ja przed chwilą na TVN obejrzałem Matrixa dwójkę. No i cóż, chcąc coś dobrego o tym filmie powiedzieć, raczej bym milczał, więc tylko napiszę, że dla mnie jakieś 3/10, ale to raczej za pojedyncze sceny bo film jako całość do oglądania się nie nadaje. Gdyby nie sława jedynki, to chyba ten film byłby głównym faworytem do złotych malin i innych tego typu 'wyróżnień'..
|
hmmm tak z glowy to ciezko:
wielki szu
ziemia obiecana lalka kroniki riddicka malena mechaniczna pomarancza przekret meet joe black ghost in the shell 1 i 2 siedem pump up the volume 5 element equlibrium a knight's tale desperado ( NIE 2 - porazka ) maverick banditas hackers matrix - ale kto tego nie widzial ? ( 2 i 3 to ja passs ) pierwsze 3 czesci gwiezdnych wojen najlepiej NIE POPRAWIONE (bez jabby wilkosci hana solo :/ ) ( znaczy nie te z "disneyem" tylko stare 3 czesci ) :D american psycho ... nie pamietam wiecej ale jest troche fajnych filmow.... |
Cytat:
|
Właśnie oglądałem 3 filmy i tak:
"Dom woskowych ciał" i musze przyznać, że mi się podobał 7,5/10 :) Jeszcze bardziej będzie sie podobał tym, którzy lubią Paris Hilton :> "Martwica mózgu" nawet nie będę komentował 1/10 :taktak: "Marzyciel" nie oglądałem całego, bo nie lubię takiego kina, więc nie oceniam :nie: Aktualnie oglądam Dominion :) |
Widział ktoś ''Siriana'' albo ''Good night and good luck''Zastanawiam się czy warto iść na nie do kina?Reklamy wyglądały obiecująco.
@Bartek1989 o czym jest ''Dominion''? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:19. |