![]() |
@Burt na przyszłość pisz samo Bartek :)
Dominion jest o egzorcyzmach, ale powiem, że mnie nie zaciekawił jak narazie po 30min. :nie: |
Cytat:
|
A więc tak po dzisiejszym nocnym seansie filmowym:
"Dominion" nudny jak dla mnie 4/10 :taktak: "Klątwa 2" lepiej nie mówić film słaby, gorszy od 1 części i daję 3/10 :taktak: |
Cytat:
Przeciez to klasyka :D:D Do tego filmu trzeba z dystansem podejsc ;) Brecht jak nic :rotfl: Wczoraj widzialem Jarhead i musze przyznac, ze bardzo mi sie spodobal, ciekawie byla przedstawiona przemiana glownego bohatera. Film nie nuzyl, mimo ze wiele akcji w nim nie ma. Jak dla mnie 7,5/10 :) Przedwczoraj z kolei wykorzystalem odkodowane HBO i obejrzalem oba odcinki Rome - jak dla mnie rewelacja!! :respect:. HBO naprawde robi znakomite seriale (Kompania Braci, 6 stop pod ziemia, Rodzina Soprano). Super - zabieram sie za sciaganie nastepnych odcinkow :) Obejzalem takze Troje i musze przeznac ze jestem dosyc mile zaskoczony tym filmem. Sceny walki byly nawet fajne, ogolnie naprawde fajny film :) 7/10 |
Jarhead-pierwsza polowa filmu-bardzo dobra,ale koncowka juz mniej.
dalbym 7/10. |
Cytat:
Cytat:
|
Ale i tak nie wiem co on mówi bo nie znam tego języka to na jedno wychodzi!
Ale wsumie masz troche racji, z tym że głos ,jest prawie jak antentycznego papieża! Ja chce tą polską wersje ze względu na rodzine;) |
Cytat:
A od czego są napisy? ??? |
Morris wiem ,wiem ale jakoś wolą z dubbingiem!
Dziś oglądałem Firewall-fajny film,przygodowy,naprawde polecam do obejrzenia! |
Cytat:
a filmy z dubbingiem sa glupie! zagluszaja dzwieki filmu i _oryginalne_ glosy aktorow nie wiem dlaczego wolicie dub/lektorow? czytac sie nie chce? :) |
Cytat:
Ale przejdzmy do sedna sprawy: Star Wreck: In the Pirkinning. Super film, dawno sie tak nie usmialem. Do sciagniecia ze strony: www.starwreck.com |
Cytat:
tylko waga tego pliku mnie zastanawia- 541 mb:hmm: nie za glugi chyba ten film albo jakosc lipna?!? |
Cytat:
|
Warto i dobre ;-). W nowym "Filmie" jest artykul o tym - uswiadamia, jak niedalek jest w dizsiejszych czasach filmowi amatorskiemu do efektow znanych z Hollywood. Film kosztowal bajecznie male pieniadze - w perspektywie wielomilionowych budzetow smieszne 30 000 dolcow to grosze... Ale jak spozytkowane!
|
Jezeli chodzi o jakosc to jest ok. Moze jak sie Wam film spodoba to zrobimu mala zrzutke na wydanie DVD :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:42. |