Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

B@rtek 26.03.2006 10:27

Dzisiaj w nocy oglądałem Dr. Dolittle 3 i nawet fajny :D
Taki o film familijny :taktak:

P.S.
Nie ma jeszcze polskich napisów do niego :nie: :(

Smartek 26.03.2006 17:42

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
P.S.
Nie ma jeszcze polskich napisów do niego :nie: :(

fakt, nie ma to jak ogladac film po ang. :D
ostatnio jak Prison Break wyszedl to ogladalem bez, bo juz nie moglem wytrzymac :D

REi 27.03.2006 00:14

czy to takie straszne ogladac film po angielsku? ja od paru lat nie ogladalem filmu z pl napisami na pc.

Predi 27.03.2006 00:27

wszyscy mowili ze Hostel jest ch***owy
kumpel zaczal ogladac, wiec mu to powiedzialem , powiedzial "to zalezy kto mowi", wiec siedlismy i razem ogladnelismy... pierwsze pol godz bylo ok.... po calym filmie nasze zdanie brzmialo: "ch****owy"....
moral: bardziej wierzyc ocenie innych :|

mensir67pl 27.03.2006 07:24

Cytat:

Napisany przez REi
czy to takie straszne ogladac film po angielsku? ja od paru lat nie ogladalem filmu z pl napisami na pc.

No i co rozumiesz cos z tego ( :D :P || )

B@rtek 27.03.2006 07:39

Cytat:

Napisany przez Predi
wszyscy mowili ze Hostel jest ch***owy
kumpel zaczal ogladac, wiec mu to powiedzialem , powiedzial "to zalezy kto mowi", wiec siedlismy i razem ogladnelismy... pierwsze pol godz bylo ok.... po calym filmie nasze zdanie brzmialo: "ch****owy"....
moral: bardziej wierzyc ocenie innych :|

Pierwsze pół godziny leżeli na łóżku i dlatego ci się podobał? :D :> :P

andrzejj9 27.03.2006 08:44

Cytat:

Też mi się podobał :)
@all jaki nowy horror polecacie?
Wiecie weekend się zbliża :D :>

Weekend się zbliżył, a nawet już przeszedł, ale jak dalej masz ochotę na horror, to zobacz The Descent. Obejrzałem ostatnio, w sumie niejako przez przypadek, bo nie wiedziałem, że to horror, a tych zwykle nie oglądam, ale w sumie nie żałuję. Film całkiem poprawnie zrobiony i pomijając jedną *****ną scenę z zakończenia, to nawet dobry. W sumie polecam, ale oceny nie wystawiam, bo horror trudno jest mi oceniać.

Smartek 27.03.2006 15:16

@andrzej,
wlasciwie caly film moglby byc arcydzielem gdyby nie spaprana koncowka (sam pomysl.. sam wiesz czego z tymi "ludzikami" jest BEZNADZIEJNY)..
film trzymal w napieciu i az chcialo sie ogladac dalej dopoki nie zaczal sie po prostu chrzanic durnymi scenami.. blah
nie polecam..
ale kilka scen poczatkowych m.in. metalowe prety w samochodzie byly bardzo fajne ;)
pozdro ;)

andrzejj9 27.03.2006 16:19

Cytat:

Napisany przez Smartek
@andrzej,
wlasciwie caly film moglby byc arcydzielem gdyby nie spaprana koncowka (sam pomysl.. sam wiesz czego z tymi "ludzikami" jest BEZNADZIEJNY)..
film trzymal w napieciu i az chcialo sie ogladac dalej dopoki nie zaczal sie po prostu chrzanic durnymi scenami.. blah
nie polecam..
ale kilka scen poczatkowych m.in. metalowe prety w samochodzie byly bardzo fajne ;)
pozdro ;)

No mi właśnie najbardziej też podobało się do momentu, kiedy 'sam wiesz kto' ;) się pojawił. Nie wiedziałem wcześniej, że to horror i oglądałem to jako ciekawy film przygodowy, może lekki dramat. No a potem zaczęła się jatka i na początku byłem zdegustowany, ale potem uświadomiłem sobie, że to jednak horror i stwierdziłem, że ewentualnie mogę zaakceptować taki pomysł. I nawet mogłem to obejrzeć do końca, ze dwie sceny nawet mi się podobały, z jedna przestraszyła, ale jak doszło do.. powiedzmy 'konfrontacji' dwóch głównych bohaterek, to stwierdziłem, że tu już przegięli. Nie ma szans, żeby ktoś się w taki sposób w podobnych (jeśli w ogóle można wyobrażać sobie takie okoliczności) okolicznościach zachował. Ale cóż, pomysł autorów.. W każdym razie w tym momencie film przestał mi się podobać i nawet sensowna jak dla mnie sama końcówka nie dała rady tego naprawić..

Ale ogólnie film lubiącym horrory mogę polecić. Chociaż traktować raczej jako 'lekki' horror :)

B@rtek 27.03.2006 18:29

Jak tak mówicie to zacznę go zaraz ściągać :)

M@X 27.03.2006 18:44

Cytat:

Jak tak mówicie to zacznę go zaraz ściągać :)

Chciales powiedziec "Zajrze do wypozyczalni." ;-D!

TORQUE 27.03.2006 18:57

Mo***380;na te***380; wpa***347;***263; do sklepu z torrentami :D

B@rtek 27.03.2006 19:51

Cytat:

Napisany przez M@X
Chciales powiedziec "Zajrze do wypozyczalni." ;-D!

Ależ oczywiście to miałem na myśli :D
Później oddam kopię bezpieczeństwa innym :)

Predi 28.03.2006 09:44

Cytat:

Pierwsze pół godziny leżeli na łóżku i dlatego ci się podobał? :D :> :P

tez :D ale ogolnie jakas akcja byla, cos robili... a potem.... totalna nuuuuda i brak pomyslu,
koncowka the best :|

Matievoo 01.04.2006 17:23

Nie wiedziałem gdzie to pytanie zamieścić, więc tu zamieściłem???
O to one ma ktoś może kod do rozpakowania Final.Destination.3.CAM-HYdRO ?
Potrzebna mi jest, bo chciałbym obejrzeć film, a szukałem wszędzie i nie znalazłem.
Więc jak by ktoś miał to proszę napisać:(

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:07.