andrzejj9 |
27.03.2006 16:19 |
Cytat:
Napisany przez Smartek
@andrzej,
wlasciwie caly film moglby byc arcydzielem gdyby nie spaprana koncowka (sam pomysl.. sam wiesz czego z tymi "ludzikami" jest BEZNADZIEJNY)..
film trzymal w napieciu i az chcialo sie ogladac dalej dopoki nie zaczal sie po prostu chrzanic durnymi scenami.. blah
nie polecam..
ale kilka scen poczatkowych m.in. metalowe prety w samochodzie byly bardzo fajne ;)
pozdro ;)
|
No mi właśnie najbardziej też podobało się do momentu, kiedy 'sam wiesz kto' ;) się pojawił. Nie wiedziałem wcześniej, że to horror i oglądałem to jako ciekawy film przygodowy, może lekki dramat. No a potem zaczęła się jatka i na początku byłem zdegustowany, ale potem uświadomiłem sobie, że to jednak horror i stwierdziłem, że ewentualnie mogę zaakceptować taki pomysł. I nawet mogłem to obejrzeć do końca, ze dwie sceny nawet mi się podobały, z jedna przestraszyła, ale jak doszło do.. powiedzmy 'konfrontacji' dwóch głównych bohaterek, to stwierdziłem, że tu już przegięli. Nie ma szans, żeby ktoś się w taki sposób w podobnych (jeśli w ogóle można wyobrażać sobie takie okoliczności) okolicznościach zachował. Ale cóż, pomysł autorów.. W każdym razie w tym momencie film przestał mi się podobać i nawet sensowna jak dla mnie sama końcówka nie dała rady tego naprawić..
Ale ogólnie film lubiącym horrory mogę polecić. Chociaż traktować raczej jako 'lekki' horror :)
|