![]() |
Mialem przyjemnosc ogladnac - calkiem ciekawy film
OSCAR(2006)Najlepszy film zagraniczny: "Tsotsi" - RPA |
wlasnie obejrzalem film pt. "coyote ugly" i... poprostu bomba!! :)
dziewczyna wyjedza z malego miasteczka do nowego jorku zrobic kariere jako piosenkarka. bla, bla, bla... nie bede opowiadal :) choc film podpada lekko pod romansidlo to bylem nim naprawde zachwycony! :jupi: :spoko: polecam absolutnie kazdemu! ;) jak dla mnie 9,5/10 a z reszta... 10/10 ! :) |
one.missed.call -Nieodebrane Polączenie
:spoko: zalecane ogladanie po 23 |
Obejrzałem ''Good Night and Good Luck''.Swietny film bez krwi i przemocy oraz bardzo aktualny jeśli chodzi o ataki Kaczyńskiego na dziennikarzy.Pokazuje jak powinno wyglądać prawdziwe dziennikarstwo i jak ważna jest wolność słowa. :spoko:
|
Firewall - no fajnie sie kreci film (akcja) tylko ten(koniec) pies i ta obroza i ......... :P
|
''Syriana''-przedstawia kulisy handlu ropą z punktu widzenia kilku różnych bohaterów.Polecam. :spoko:
|
wczoraj wieczorkiem puscili na TVP2 "świeci z bostonu"
rewelacyjny film pod kazdym wzgledem :D wiec jesli ktos jeszcze nie ogladal to musi nadrobic zaleglosci! ;) |
niedawno na polsacie puscili film "dwudziesta piata godzina". zasiadlem do ogladania z czystej nudy i musze przyznac, ze byl to naprawde bardzo dobrze spedzony czas.
polecam wszystkim, ktorzy jeszcze nie ogladali, bo film warty jest obejrzenia <bynajmniej w moim odczuciu> :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kiss Kiss Bang Bang :spoko:
Dla mnie jakies 8/10 |
W ten piatek w enemefie we Wrocławiu jest noc grozy filmów japońskich. Zastanawiam się nad pójściem.
Jak oceniacie te filmy (kto oglądał): - NIEODEBRANE POŁĄCZENIE (PREMIERA!), - GRA WSTĘPNA, - R-POINT, - WIDMO - SHUTTER, |
@andrzejj9, polecam R-Point :spoko:
|
NIEODEBRANE POŁĄCZENIE i SHUTTER WIDMO polecam oglądać późnym wieczorem, bo wtedy czuje się krew sięw żyłach mrozi ;)
oba te filmy są świetne, naprawdę można się przerazić :) |
Cytat:
tzn. moze to nie byla swiatynia, ale.. jakies opuszczone miejsce? i zolnierze tam ida szukac sladow po poprzednich zolnierzach? to mniejwiecej o tym? :> jesli tak - rowniez polecam! @mattievo - co zlego i dziwnego w tym okresleniu? toz to normalny przymiotnik :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:10. |