![]() |
Ja właśnie obejrzałem Out of Reach ze Stevenem Seagalem. I muszę przyznać, że film okazał się lepszy niż się spodziewałem. Mimo, że fabuła nie należy do najlepszych, to został naprawdę ciekawie i dobrze zrealizowany.
Dodatkową ciekawostką może być dla nas fakt, że w większości film miał miejsce (a tym samym był kręcony) w Polsce. Co czasami powodało u mnie uśmieszek politowania, kiedy widziałem super urządzoną komendę policji (ciekawe skąd taką wzięli), czy wspaniałe, szyste budynki i dobrze wyszkoloną policję. Swoją drogą muszę przyznać, że to się wydaje naprawdę żałosne wiedząc, jak wygląda to w rzeczywistości. Przynajmniej dróg nie udało im się pokazać wyidealizowanych, ale akurat żeby to zrobić, to musielibyśmy mieć w Polsce jakąś drogę w dobrym stanie, a do tego jeszcze daleko. Generalnie film polecam, chociażby ze względu na to miejsce akcji, ale nie tylko :) |
andrzejj9 : szkoda ze za bron dla Seagala musial zpalacic WFDiF (wymog gwiazdora, ktory przeciez nie bedzie wozil swojego sprzetu - lepiej przyczepe przeznaczyc na druga garderobe), a po skonczeniu zdjec Seagal nawet nei raczyl odkupic tej broni od wytworni i ona tam lezy do dzis...
|
Ostatnio obejrzalem 4 odcinki polskiego serialu Oficer, ktory leci na tvp w czwartki o 20.00.MI on sie podabal.Jako, ze lubie taka tematyke to ogladalem (ogladam) wiekszosc takich seriali, ktore ostatnio sie pojawily w tv (Kryminalni, Glina, Fala Zbrodni).To Oficer wedlug mnie wszystkie przebija.Polecam.Dobra, szybka akcja+fajna muzia :)
|
Chyba oglądałem ten film ;)
|
Ma ktos moze lub wie gdzie sa napisy do The Interpreter (Tłumaczka) ???
Mam wersje The.Interpreter.(V.O).[DvDRip].[WwW.LiMiTeDiVx.CoM] 695,4MB |
kryminalni - prosty aczkolwiek wciagajacy
oficer - bardzo dobry i bardzo wciagajacy.....ale poczekajmy na wiecej czy bedzie dobry glina - trzymajacy w napieciu non stop , zaraz po ekstradycji najlepszy polski serial tego typu (ale poczekajmy na oficera jak sie skonczy) aczkolwiek kijowe zakonczenie ale.....obiecujace nastepny "sezon" fala zbrodni - tez dobry ale nieco naciagany |
Assault.On.Precinct.13.DVDSCR.XViD-NOX
super efekty dzwiekowe podczas strzelaniny:) film nawet dobry w kazdym razie dvdrip sciagne jak sie pojawi:) |
widze ze screener to chyba ladna kopia??
zabieram sie za kupowanie z torrentshopu ;) |
Cytat:
|
juz zaciagam, tylko cosik slaby transferek :(
Ogladal ktos In Good Company, po polsku tytul brzmi W doborowym towarzystwie ??? dobry ??? |
lepszy jest SHREK 3D
|
Cytat:
|
Cytat:
taaa ciekawe, a co to jest ten Shrek3d :> bo chyba nie film, a gra i to kiepska ??? |
Otoz wyobraz sobie ze film, a raczej filmik, okolo kilkunastominutowy i na prawde, rzeczywiscie jest swietny :spoko:. Efekt z okularkami jest swietny :).
|
w takim badz razie czekam na linka jakiegos :) chetnie spojrze :taktak:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:23. |