![]() |
co wy chcecie od aviatora ???
kolo wymyslil herkulesa i do dzisiaj lata :> a co do filmu to "how high" - odjazd na maxa a zwlaszcza po :jupi_pet: |
A co mysliscie o Krolestwie niebieskim lepszy od Gladiatora :)
|
wlasnie ogladam Zatoichi...
juz godzinka minela nawet tego nie odczulem :) calkiem dobry film. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Skonczylem ogladac 13 Dzielnice - super francuski film; szczerze mowiac nie spodziewalem sie, ze francuzi potrafia zrobic DOBRY film, a jednak..
super sceny walk, ucieczek, skakania po dachach, a i fabula tez w miare niebanalna :) polecam! jak dla mnie 7,5/10 pozdro ;) |
Jestem swiezo po obejrzeniu "Pregow" Magdy Piekorz i... jestem pod ogromnym wrazeniem! "Ono" Szumowskiej bylo w miare dobre, "Moj Nikifor" Krauzego byl torche monotonny ale dalo sie obejrzec, natomiast "Pregi" bija wszystko. Mocny temat opowiedziany w stricte offowy sposob (niekotrzy moga doszukiwac sie elementow skandynawskiej dogmy) no i zaskakujace zakonczenie (nikt chyba nie spodziewal sie ze imie glownego bohatera jest nieprzypadkowe) - polecam! Ambitne i dobre polskie kino, jakie ostatnio na szczescie wyplywa na szerokie wody wypierajac komercyjne produkcje rozrywkowe typu "Vinci"...
|
Sekretne Okno z Deepem - super film!
|
A JA DZIS zaliczylem SIN CITY i cos moze jeszcze zmacze ELEKTRA
a na jutro Assault On Precinct 13 POZdrawiam |
Cytat:
pozdro ;) |
Wicker Park (Apartament) - syf jakich malo... Wszystko przekolorowane, tandetnie amerykanskie (wszystko do przewidzenia) i oczywiscie nadmiernie przeslodzone. Trzymac sie z daleka!!!
|
Cytat:
pozdro ;) |
straszna staroć :D
wypożyczyłem niedawno Tytus Andronikus (Titus) i oglądałem z zapartym tchem. Anthony Hopkins dał taki popis aktorstwa, że widząc to, Mr. William Shakespeare pewnie zemdlał by z zachwytu. |
Sir Hopkins jest genialny - w kazdej roli. Nieistotne czy jest to Titus, Joe Black czy Hannibal Lecter - zawsze jest doskonaly!
|
lata robia swoje:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:47. |