Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

Kasprzak 29.03.2005 16:12

Ja właśnie zamówiłem bilety w kinie eMuletikino na Criminal..zapowiada sie ciekawie. Ktos ogladal?
Ps. A Machinist?
Ps2. Mam tez Hostage z Brusem Willisem - kiepska jakosc bo TS ale obejrzeć idzie.

Edwardo 29.03.2005 16:42

Machinist - niby horror mial byc, ale jak dla mnie to film jakich wielu... koles nie wie co sie z nim dzieje, a pod koniec filmu odkrywa prawde.

zreszta, juz wczesniej byla mowa na ten temat,

jak chcesz zobaczyc anoreksje w wykonaniu faceta, to sobie obejrzyj ;)

andrzejj9 29.03.2005 20:08

Cytat:

Napisany przez Edwardo
andrzejj9: chyba 99% filmow w nieczech jest z dubingiem...

Wiem i szczerze im współczuję ;) Zresztą Czechom też..

Jedyne co robią ciekawie, to że każdy aktor ma swojego stałego dublera, więc nawet można się do tego dubbingu na siłę przyzwyczaić.

demek 29.03.2005 22:10

a ja polecam Man On Fire - najlepszy film tego typu w historii - nic mu nie dorasta do piet - muzyka gregsona williamsa jest cudowna , efektow specjalnych brak w tym filmie co jest ogromnym plusem , nie ma bezsensownej strzelaniny

Weron 29.03.2005 22:15

Cytat:

Napisany przez demek
a ja polecam Man On Fire - najlepszy film tego typu w historii - nic mu nie dorasta do piet - muzyka gregsona williamsa jest cudowna , efektow specjalnych brak w tym filmie co jest ogromnym plusem , nie ma bezsensownej strzelaniny

Tak film bardzo dobry i to na faktach autentycznych.Swietna rola Denzel'a Washington'a...Miodzio.Takze polecam.

Damianos L 29.03.2005 22:52

Cytat:

Napisany przez Weron
Tak film bardzo dobry i to na faktach autentycznych.Swietna rola Denzel'a Washington'a...Miodzio.Takze polecam.

I swietna rola tej dziewczynki (Dakota Fanning). Ona ma talent i moze byc wielka gwiazda... Rowniez polecam :)

Ufil123 29.03.2005 23:31

a co powiecie na to??

Hotel.Rwanda.DVDRiP.XViD-DEiTY - warty obejrzenia
http://hotel.rwanda.filmweb.pl/

w sumie ma dość duże notowania

aha plecam:

Suspect.Zero.DVDRip.XViD-ALLiANCE

Hitch- całkeim przyjemny filmik

M@X 30.03.2005 00:28

demek, Weron, Damianos L : wszyscy macie racje... Jak na amerykanski dramat z elementami akcji to nie ma sobie rownych, goraco polecam MOF :-D!!!

Damianos L 30.03.2005 17:22

Cytat:

Napisany przez Ufil123
a co powiecie na to??

Suspect.Zero.DVDRip.XViD-ALLiANCE

Oki, zamowilem i czekam na przesylke tego filmu z TorrentShopa ;)

ed hunter 30.03.2005 18:15

EXORCIST the beginning - można ale nie trzeba (chyba, że się ktoś kocha w Scorupco :P )

demek 30.03.2005 18:30

widze ze tu sami maniacy p2p ;]

Bartez 30.03.2005 18:37

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wiem i szczerze im współczuję ;) Zresztą Czechom też..

Jedyne co robią ciekawie, to że każdy aktor ma swojego stałego dublera, więc nawet można się do tego dubbingu na siłę przyzwyczaić.

Ale za to jak to robią :) Jak byłem na którymś Matrixie i na LOTR 2 w Niemczech, to nie mogłem uwierzyć, że tak można dubbing zrobić. Też na początku bardzo sceptycznie do tego podchodziłem, ale podczas oglądania filmu wcale się tego nie odczuwa.

Mimo to wolę jednak filmy z oryginalną ścieżką :)

Edwardo 30.03.2005 18:56

Memories Of Murder - calkiem fajny film z kina azjatyckiego. historia dzieje sie gdzies na wiosce niedaleko Seulu, ktos morduje mlode kobiety. "Detektywi" proboja rozwiazac zagadke, z jakim skutkiem, to juz trzeba obejrzec.

Weron 30.03.2005 19:18

Nie lubie dubbingu.Wole filmy w oryginale.Uwazam, ze dubbing zabija film.Przeciez gra aktorska to nie tylko sposob poruszania sie, gesty itp.Ale i odpowiednia intonacja, ktora jest najlepsza jesli wykonuje ja aktor, ktory gra w tym filmie.
Poza tym jezyka mozna sie nauczyc :)

Ufil123 30.03.2005 19:22

Cytat:

Napisany przez Weron
Nie lubie dubbingu.Wole filmy w oryginale.Uwazam, ze dubbing zabija film.Przeciez gra aktorska to nie tylko sposob poruszania sie, gesty itp.Ale i odpowiednia intonacja, ktora jest najlepsza jesli wykonuje ja aktor, ktory gra w tym filmie.
Poza tym jezyka mozna sie nauczyc :)

popieram w 10000% - nie ma to jak orginał

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:10.