![]() |
Ja właśnie zamówiłem bilety w kinie eMuletikino na Criminal..zapowiada sie ciekawie. Ktos ogladal?
Ps. A Machinist? Ps2. Mam tez Hostage z Brusem Willisem - kiepska jakosc bo TS ale obejrzeć idzie. |
Machinist - niby horror mial byc, ale jak dla mnie to film jakich wielu... koles nie wie co sie z nim dzieje, a pod koniec filmu odkrywa prawde.
zreszta, juz wczesniej byla mowa na ten temat, jak chcesz zobaczyc anoreksje w wykonaniu faceta, to sobie obejrzyj ;) |
Cytat:
Jedyne co robią ciekawie, to że każdy aktor ma swojego stałego dublera, więc nawet można się do tego dubbingu na siłę przyzwyczaić. |
a ja polecam Man On Fire - najlepszy film tego typu w historii - nic mu nie dorasta do piet - muzyka gregsona williamsa jest cudowna , efektow specjalnych brak w tym filmie co jest ogromnym plusem , nie ma bezsensownej strzelaniny
|
Cytat:
|
Cytat:
I swietna rola tej dziewczynki (Dakota Fanning). Ona ma talent i moze byc wielka gwiazda... Rowniez polecam :) |
a co powiecie na to??
Hotel.Rwanda.DVDRiP.XViD-DEiTY - warty obejrzenia http://hotel.rwanda.filmweb.pl/ w sumie ma dość duże notowania aha plecam: Suspect.Zero.DVDRip.XViD-ALLiANCE Hitch- całkeim przyjemny filmik |
demek, Weron, Damianos L : wszyscy macie racje... Jak na amerykanski dramat z elementami akcji to nie ma sobie rownych, goraco polecam MOF :-D!!!
|
Cytat:
|
EXORCIST the beginning - można ale nie trzeba (chyba, że się ktoś kocha w Scorupco :P )
|
widze ze tu sami maniacy p2p ;]
|
Cytat:
Mimo to wolę jednak filmy z oryginalną ścieżką :) |
Memories Of Murder - calkiem fajny film z kina azjatyckiego. historia dzieje sie gdzies na wiosce niedaleko Seulu, ktos morduje mlode kobiety. "Detektywi" proboja rozwiazac zagadke, z jakim skutkiem, to juz trzeba obejrzec.
|
Nie lubie dubbingu.Wole filmy w oryginale.Uwazam, ze dubbing zabija film.Przeciez gra aktorska to nie tylko sposob poruszania sie, gesty itp.Ale i odpowiednia intonacja, ktora jest najlepsza jesli wykonuje ja aktor, ktory gra w tym filmie.
Poza tym jezyka mozna sie nauczyc :) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:10. |