![]() |
Cytat:
|
ja polecam "hostage" z willisem - calkiem odjazdowa i swiertna sensacja.
a "podwodnego zycia ze stevem zissou" - nie polecam - kompletna kicha |
szkoda ze tylko tc jest ;]
|
Cytat:
|
jutro do kin w USA wchodzi Sin City do nas niestety dotrze dopiero 17 czerwca,...dlugo czekac trzeba,..a ja sie juz doczkeac nie moge wiecej info o filmi - moj podpis na dole:D
|
A mi się bardzo podabał filmy "Szybcy i Wściekli " jak i jego druga część "Za szybcy za wściekli " czy jakoś tak :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@woitas szczerze mowiac matrix 3 podobal mi sie.. [a juz przynajmniej BARDZIEJ od 2-jki, ktora imo byla koszmarna..]
pozdro ;) |
kontrolerzy.....constantine(jest tam mniej akcji niż możnaby się spodziewać ale za to fabułka jest dość fajnie skręcona i rola keanu dość mroczna)...delicatessen...dark city...pi(absolutny,matematyczno-psychodeliczny odpał:))...barton fink...naked lunch...no to tyle...w sumie najbardziej "akcyjnym" filmem jest tutaj constantine...pozdrawiam
....no i jeszcze SAW...i nie wiem dlaczego wszyscy nazywają ten film piła, przecież saw po angielsku to także widzieć... |
Cytat:
|
Cytat:
|
a wiecie ze ma byc Saw2? jakos w pazdiernku 2005.
PS w tlumaczeniu dla niektorych: Widziec Podwojnie ^_^ |
Oglądałem wczoraj polki film "Wesele" - hehe typowa polska rzeczywistoś, za pieniądze można wszystko, polecam (a niech ktoś z ciekawości liczy przez cały film ile ten gostek wydał kasy ;p).
A "Meet the Fockers" (poznaj moich rodziców) jakoś mi się nie widział, zapowiadał się lepiej. |
Ogladal ktos moze serial LOST ???
Podobno wymiata, niezly klimat, wyszlo juz 18 czy 19 odcinkow. Zasatanawiam sie nad sciagnieciem tego, tylko cos nie moge znalezc wszystkich odcinkow :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:47. |