![]() |
Poszukuję "Anioł przy moim stole" (albo coś tak) i "Kontrolerzy"
moja lista (na szybko): PI i Requiem dla snu - ten sam reżyser (Arnovsky) Trainspotting The Boondock Saints (Święci z Bostonu) Przekręt i Porachunki - tutaj reż.Guy Ritchie Matrix (13pietro i Mroczne miasto - podobne klimaty) Zaginiona Autostrada (Lynch) Podejrzani American Beauty Pulp Fiction Pluton z nowości (pomiędzy wieloma rozczarowaniami): Piła,Zakładnik,Mindhunters,Iniemamocni(naprawde mnie zaskoczyła ta bajeczka) |
...A najlepsza seria to "South Park" (pełnometrażowy to lipa)
(kiedys oglądałem jeszcze "Twin Peaks" i "Trzecia Planeta od Słońca" |
ostatnio ogladalem "50 milion baby" - "za wszelka cene" - miodzio :) :spoko:
|
Dzisiaj oglądałem Forgoten-Życie którego nie było,nawet ciekawy film.Polecam
|
"elektra"
Elektra Natchios to zabójcza femme fatale, która cudem uszła śmierci z rąk wrogów. Dziewczyna odcina się od świata i żyje tylko dla swego kolejnego zlecenia. Zbieg okoliczności zmusi ją do podjęcia decyzji, która dramatycznie zaważy na całym jej dalszym życiu ***8211; otworzy przed nią nowe możliwości lub zniszczy ją raz na zawsze. w filmie główną rolę gra Jennifer Garner :) i muszę wam powiedzieć, że film jest naprawdę dobry. dodatkowym atutem przemawiającym na korzyść filmu są bardzo dobre sceny walk. |
Ostatnio ogladalem Das Boot.Wyszla niby jakas dluzsza wersja czy cos w tym stylu bo sam film jest juz troche stary.Film opowiadajacy o zalodze lodzi podwodnej z czasow II wojny swiatowej.Jest dlugi bo cos kolo 4h no i chyba przez to mnie nudzil.Ksiazka, ktora takze czytalem byla o wiele lepsza.
|
Ja obejrzałem przedwczoraj Cube Zero. I muszę przyznać, że nawet niezły, nie rewelacyjny, ale oglądałem z przyjemnością, chociaż też zauważyłem, że to już powinien być ostatni film z tej serii, bo generalnie pomysł się przejadł.
Zwróciła też moją uwagę jedna kreacja aktorska - złego charakteru. Kto oglądał, zapewne wie, o kogo chodzi. Muszę przyznać, że aktor był świetny :) |
Spider Forest - film zakrecony na maksa, tylko dla lubiuacych rozkminiac, w dodatku po japonsku (albo chinsku)
ale polecam! |
Cytat:
|
a może mówia po koreańsku bo ten film jest produkcji korea południowa, ja wczoraj ogladalem apartamnet pierwsza godzina nuda ale druga jest ciekawa i fajny film sie robi...:D
|
Cytat:
wiem wiem, ale zawsze nie wiem jakiej produkcji to film... niegdy mi sie nie chce sprawdzic. wiec od dzis bede pisal japonski.chinski.koreanski ;) |
Cytat:
A z koreańskim to nie wdaję się w szczegóły, bo dla mnie ten język nie brzmi po ludzku ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
andrzejj9: chyba 99% filmow w nieczech jest z dubingiem...
wiec regola ze w japonskim filmie mowia po japonsku nie sprawdza sie :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:24. |