![]() |
ja nawet nie zaczynałem k***a
|
Ja zaś Pottera zakończyłem na połowie drugiej części. NUDA ! :]
|
Cytat:
Uważam, że to najlepsza, najbardziej dojrzała część Pottera. Oglądałem wczoraj i byłem w szoku. Raz, dlatego, że film jest bardzo dobrą adaptacją, dwa, że nie rozumiem, jak rodzice swoje małe pociechy mogli puszczać na taki film. |
Ksiazki nie czytalem. Film przegadany i nudny jak dla mnie. Ale na Hermione zawsze warto popatrzec :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
Harry Potter and the Deathly Hallows
Aż dziwne, że po ostatnich trzech częściach piszę o tym filmie w tym dziale, ale.. niezły, niezły.. :) Obejrzałem z przyjemnością, chociaż (biorąc pod uwagę długość i jakość poprzednich części) myślałem, że obejrzę kawałek i może kiedyś wrócę do reszty. Ale obejrzałem całość i oglądało się bardzo dobrze. Momentami może było trochę dłużyzn, ale biorąc pod uwagę treść książki i jej główną część - tak właśnie akcja w niej wyglądała i to potrzebne było, żeby pokazać tą bezradność i zaszczucie. Zostało to zrobione naprawdę nieźle. W ogóle cały film mi się podobał i w sumie nawet nie mam większych zarzutów. Dawno nie widziałem Pottera nakręconego tak, że nie musiałem przy co drugiej scenie zastanawiać się, czy reżyser filmu w ogóle czytał książkę (a jeśli to czemu postanowił obrzydzić ją innym). Szkoda, bo poprzednie części miały taki sam potencjał (co ciekawe reżyser się nie zmienił). Polecam, bo choć film długi i w sumie akcji jest tu mniej niż można by się spodziewać, to film jest po prostu dobry. 8/10 |
Cytat:
Nie w tym sensie :) |
Cytat:
|
Jaśku, a momenty były :>
|
Jestem Bogiem -Limitless
Reżyseria - Neil Burger Warto, bo jest to film dla półinteligentów, i dla inteligentów. Każdy coś znajdzie dla siebie. Narkotyki, bijatyki, mafia............. Niby wszystko było, ale jak ładnie i efektownie podane. No i Robert deNiro! |
Sanctum Camerona - choc koncowke mozna przewidziec w zasadzie od razu, to po prostu milo sie oglada
|
Cytat:
Cytat:
Chyba wyraźnie napisałem -nie polecam filmu :) |
też znalazłem TS, co to jest TS ?
|
Hm, widze tylko ts i cam:) Do czasu r5 nie liczyl bym na 720p chyba ze ktos podniesie rozdzialke, ale to i tak bedzie kiszka:)
Zreszta premiera byla tydzien temu. |
Cytat:
Jak coś, to --> PW. :> |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:23. |