![]() |
widzieliscie zwiastun "King Konga" zapowiada sie calkiem przyjemnie...premiera w grudniu 2005:D
|
|
Mnie sie stary King Kong podobal... Moje typy na wakacje:
Batman : Poczatek Madagaskar Szeregowiec Dolot ew. Wojna Światów (za numer jaki wywinal z pierwowzorem Orson Welles swego czasu + za Dakote Fanning) |
No to moje typy na ten rok :D
* Wojna światów (War of the Worlds) * Batman: Początek (Batman Begins) * Niewidzialny (Stealth) |
czy ma ktos moze i mogl by podac linka (osloskop) do bajki "madagaskar" tak zeby nie byl to jakis pie****** fikol i zeby nie bylo tez rosyjskiego lektora?!?
trafi mnie przez ta bajke (( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bylem na Madagaskarze wczoraj w kinie. IMHO zarabista bajka. Niezle sie smialem. Dubbing jest swietny, chociaz nie widzialem oryginalu wiec nie jest to zbyt obiektywna opinia. Ale bajka gites, szczegolnie Krol Lemurow (Julien) i Zyrafa (Melman). Polecam, duzo smiechu gwarantowane :spoko:
|
Cytat:
|
Ile osób, tyle opini... i bardzo dobrze :piwo:
|
Cytat:
Cytat:
np. Cytat:
pozdrawiam! |
A slyszeliscie o "Szeregowcu Dolocie"? Autorem listy dialogowej jest dobrze wszystkim znany Bartek Wierzbieta, samego Dolota "zagra" Piotr Adamczyk (fe...). Ponoc wystapi rowniez Gosia Kozuchowska. Sam film zapowiada sie ciekawie chociazby ze wzgledu na dubbing - mnie sam tytul kojarzy sie z "Jak rozpetalem II Wojne Swiatowa" ;-D!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kontroll - debiut węgierskiego reżysera, niezły film, zakręcony. :)
pokazana walka dobra ze złem na przykładzie kanarów z metra. :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:07. |