Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

Smartek 01.07.2005 13:24

ja wczoraj obejrzalem Constantine'a, poniewaz wczesniej jak sie pojawil byly tylko TC i obejrzal go tylko tata, a ja poczekalem na dvdripka i wczoraj jak nikogo procz mnie i ojca w domu nie bylo - puscilismy sobie ten filmik z prawie maksymalna glosnoscia...
film robi wrazenie - efekty, fabula sa bardzo fajne, polecam
podro ;)

REi 01.07.2005 22:46

The Godfather - TVN 23:05 :]

M@X 01.07.2005 22:52

REi : juz wyczekuje z wypiekami! Z najwieksza rozkosza obejrze po raz kolejny najwybitniejsze dzielo kinematografii jakie kiedykolwiek powstalo!

P.S. Dzis ogladalem "Elektre" - gniot jakich malo, odradzam!

Weron 01.07.2005 23:05

Wlasnie sie zaczal :)

Divxtom 01.07.2005 23:37

To ja proponuję obejrzeć "Pana Kleksa w kosmosie" ;)

georg 02.07.2005 00:22

a ja proponuję obejrzeć " o dwóch takich co zajumali księżyc " ||

joujoujou 02.07.2005 00:42

Albo Seksmisję. :tak!:

Arepo 02.07.2005 00:46

Cytat:

Napisany przez georg
a ja proponuję obejrzeć " o dwóch takich co zajumali księżyc " ||

Filmów politycznych nie oglądam ;)

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Albo Seksmisję. :tak!:

Albo Rejs ! :spoko:

Burak_PL 02.07.2005 11:22

Pewnie było ale wczoraj zobaczyłem sobie chyba "enty" raz EUROTRIP to sie nie nudzi!!

Lukash 02.07.2005 12:00

Eurotrip,...bardzo mi sie niepodobal...malo smieszny duzo zeny,...wczoraj obejrzalem sobie "House of Wax" z Paris Hilton i Elisha Cuthbert...myslalem ze bedzie totalna porazka ale na szczescie sie mylilem calkiem przyjemnie sie ogladalo mozna bylo sie przestraszyc w paru momentach...oczywiscie Paris Hilton pokazala swoje beztalencie film oceniam 7/10

Weron 02.07.2005 12:59

Nie obejrzalbym filmu z Paris Hilton....No chyba, ze XXX, a i te sa z nia marne. 8 )

andrzejj9 02.07.2005 15:18

Ja wczoraj byłem w kinie na Sin City i generalnie film raczej mi się nie podobał. Konwencja muszę przyznać, że ciekawa, ale po prostu zabrakło treści. I tak całość była jak zlepek niepowiązanych ze sobą historyjek, nawet atrakcyjnych jako osobne (ale niekoniecznie do oglądania w kinie), jednak jako całość po prostu nużące.

Predi 02.07.2005 17:28

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ja wczoraj byłem w kinie na Sin City i generalnie film raczej mi się nie podobał. Konwencja muszę przyznać, że ciekawa, ale po prostu zabrakło treści. I tak całość była jak zlepek niepowiązanych ze sobą historyjek, nawet atrakcyjnych jako osobne (ale niekoniecznie do oglądania w kinie), jednak jako całość po prostu nużące.

mam podobne wrazenia, film ciekawie zrobiony za*biscie czuc klimat mrocznego komiksu... ale to tyle... caly film czekalem na to, ze te historyjki beda jakos powiazane a tu nic... praktycznie 3 krotkometrazowki... rosmieszyl mnie tez komentarz Alby w Teletygodniu ktora uwaza ze to jest film... romantyczny!... jak dla mnie to to jest czarna, mroczna sieka z marginesem milosci... ale ta milosc jest chora (do prostytutki, do killing mamy itd)
Alba przestala mi sie podbac :D jak ma tak dziwne pojecie milosci i romantycznosci to... ;)

Lukash 03.07.2005 00:26

wlasnie obejrzalem: Lemony Snicket: Seria niefortunnych zdarzeń, całkiem ciekawy film familijny z rodzinka warto obejrzec szczegolnie dobra jak zwykle rola Jim-a Carrego POLECAM Ocena:8/10....film troche sie kojarzy z Harrym Poterem

s_tuden_t 03.07.2005 01:27

Cytat:

Napisany przez Smartek
ja wczoraj obejrzalem Constantine'a. film robi wrazenie - efekty, fabula sa bardzo fajne, polecam
podro ;)

hmmm... dobrze wiedziec! mam ten film na twardzielu juz miesiac ale jakos nie moglem sie pozbierac zeby go obejrzec (na usprawiedliwienie powiem ze byla sesja :D).
teraz, jak juz wiem ze warto pewnie- zapewne w koncu go obejrze!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:54.