![]() |
Cytat:
mi sie podobal :) :) |
Cytat:
Zle spojrzalem na wyniki :jezyk: :jezyk: |
Bylem na Batmanie, fajny podobal mi sie chodz moze troche wiecej efektow sie spodziewalem, czekam na kolejna odslone:D
|
obejrzałem Rejs po raz.......................nie wiem :nieee: który
i mogę jeszcze raz. :cool: mam tylko VCD z gazety ale przy tym filmie to nie szkodzi. |
byłem na garbi :d dało sie zobaczyc :D
|
Z filmów które ostatnio oglądałem :D:
- Atak na posterunek - super film, chyba najlepszy jaki oglądałem jak dotąd tego lata, extra gra Fishbourne'a :) [8,5/10] - Boogeyman - osobiście myślałem, że będzie to lepszy horror, ale czas nie był na marne stracony [5/10] - Cień strachu (Shadow of fear) - Lipa jakich mało, w ogóle mi się nie spodobał, prawie usnąłem [2/10] - Daleko jeszcze? (Are we there yet?) - Taka rodzinna komedyjka na niedzielne popołudnie, można się pośmiać ale nic nadzwyczajnego [6,5/10] - Mr and Mrs Smith - Brad Pitt i Angelina Jolie. Dość ciekawy film z fajnymi elementami akcji, typowe kino Hollywood. [7/10] - Zgadnij kto? (Guess who) - Komedia mająca wiele śmiesznych momentów, ale do śmiania w stylu "Głupi i głupszy" czy "Eurotrip" to jeszcze daleko :D [7/10] |
bylem dzisiaj na madagaskarze :D
fajna bajka, dopracowana animacja, fajne, smieszne teksty i gagi, polecam! cos jak epoka lodowcowa :) pozdro ;) |
Cytat:
|
Dla @kolegi m@x666 gratulacje nowe fuknkcje obowiazki i dodadki jak w opisie Moderator - czy mi sie cos zwidzialo. /?
POlecam filmek - Crash |
Cytat:
|
Ja idę na Batman'a do kina. Tylko czekam na bułe kiedy ją dostanę ;)
Nie wiem tylko czy warto grać w tą gre, jeśli jest taka krótka... |
Z troszkę wcześniejszych produkcji polecam: Saharę, Krucjatą Bourne`a, 13 dzielnicę, Vinci
|
dziszobaczyłem
starsza pani musi zniknąć 5/10 sposób na teściwowa 7/10 cud w lake palcid 9/10 a nawet 10/10 super film polecam oparty na faktach olimpiada '80 r. USA pokonuje ZSRR :D |
jeszcze nie zobaczyłem a zobaczę w kinie:
Skazany na Bluesa opowieść o największym polskim bluesmenie, muzyku...........drugi taki za naszego życia się nie trafi - tak dobrze nie bywa..................................... piszę bardzo emocjonalnie. dla młodszej części - Ryszard Riedel.....http://www.republika.pl/lokatek/ |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:26. |