![]() |
Cytat:
|
Wczoraj widziałem "Wiosła w dłoń" :D Grali: Seth Green, Matthew Lillard, Dax Sheppard Burt Reynolds (mistrz kierownicy ) ......... KOmedia o trójce nierozłacznych przyjaciół z dzieciństwa których losy po latach znów sięsplatają za sprawą tajemniczej śmierci kolegi :D polecam 9/10 :D
|
Ja przed wczoraj byłem na "Batman-Początek" film był zrobiony bardzo sprawnie bardziej bazował na komiksach niz poprzednich filmach i kreskówkach. Efekty były bardzo dobre , film polecam kazdemu.
|
kilka dni temu bylem na pokazie prasowym nocnej strazy (night watch - nocznoj dozor) ...
kiepski, miejscami kiczowaty ... tak to juz jest jak ruscy biora sie za efekciarskie kino ... no coz podobno druga czesc filmu nie zapowiada sie lepiej ocena 1/5 nie polecam |
dobra to ja sie pochwale co widzialem wczoraj :)
"monster in law" - z J.Lo. i musze przyznac ze nawet calkiem smieszny film, pani @ll in one zagrala niezle, Fonda tez pokazala kawal dobrej gry aktorskiej - ogolnie polecam - mnie i zonke rozbawil :spoko: P.S. a nocna straz to dno, ale efekty lepsze niz w "wiedzminie" :> a co do "batmana-poczatek" - to troche pozostal niesmak poplatania z pomieszaniem nie majacy nic wspolnego z "batmanem" od Tima Burtona jak dla mnie wielka niekonsekwencja, spojrzmy na role mordercy rodzicow Bruce'a Wayne'a czyli Jokera/Jack Napier ktorego gral Jack Nicholson - nie urazajac nikogo - moglby byc lepszy |
Reasumując, gdybym miał nawet ochotę zobaczyć "Batman początek" po przeczytaniu Wszych opini powinien odpuścić bo nie warto :fiu:
|
Cytat:
polecam rowniez swiatła stadionów z B.B. Thorontonem o futbolu amerykańskim :D |
dzisiaj zarzucam "pana i pania s." ze szczegolnie teraz uwielbiana przez gazetki para aktorow, wiec jutro napisze cosik od siebie
|
icemac : prosze o obszerna relacje... Jestem wlasnie ciekaw ogromnie, jako ze zdania na temat tego filmu sa podzielone!
|
@M@X.666
alez oczywiscie ze opisze |
UWAGA - opisuje film
DNO na maksa, przerost formy nad trescia, a nawet ta forma nie byla dobra |
Cytat:
a mi sie podobal :P szczegolnie Angelina :serdusz: |
Dla Angeliny można filmik pooglądać ! :fiu:
|
Panowie to ze Angelina jest ladna a Brad jest przystojny i tworza calkiem dobrana pare to...
ale chodzi o fabule :tak!: naiwne, plytkie i okolo 2h meczarni przed ekranem, no dobra moze dwie sceny ktore mozna uznac za smieszne (pojawil sie jakis grymas wykrzywiajacy moja twarz) |
Nie przesadzajmy ;)
Fabuła w holywoodzkiej komercji? Film może nie jest najwyższych lotów, ale przez cały czas coś się dzieje, nie można się nudzić. Typowa, dobrze zrealizowana komercja ze świetną obsadą... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:23. |