Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

Divxtom 05.08.2005 11:31

Cytat:

Napisany przez ed hunter
jeszcze nie zobaczyłem a zobaczę w kinie:

Skazany na Bluesa

opowieść o największym polskim bluesmenie, muzyku...........drugi taki za naszego życia się nie trafi - tak dobrze nie bywa.....................................

piszę bardzo emocjonalnie.

dla młodszej części - Ryszard Riedel.....http://www.republika.pl/lokatek/

Widziałem tzw. zajawki i raczej odpuszczę sobią tą "superprodukcję" ;)

Burak_PL 05.08.2005 11:47

Wczoraj widziałem "Wiosła w dłoń" :D Grali: Seth Green, Matthew Lillard, Dax Sheppard Burt Reynolds (mistrz kierownicy ) ......... KOmedia o trójce nierozłacznych przyjaciół z dzieciństwa których losy po latach znów sięsplatają za sprawą tajemniczej śmierci kolegi :D polecam 9/10 :D

Tribunal 05.08.2005 12:34

Ja przed wczoraj byłem na "Batman-Początek" film był zrobiony bardzo sprawnie bardziej bazował na komiksach niz poprzednich filmach i kreskówkach. Efekty były bardzo dobre , film polecam kazdemu.

AleX69 06.08.2005 11:23

kilka dni temu bylem na pokazie prasowym nocnej strazy (night watch - nocznoj dozor) ...

kiepski, miejscami kiczowaty ...

tak to juz jest jak ruscy biora sie za efekciarskie kino ... no coz podobno druga czesc filmu nie zapowiada sie lepiej

ocena 1/5

nie polecam

icemac 06.08.2005 17:22

dobra to ja sie pochwale co widzialem wczoraj :)

"monster in law" - z J.Lo. i musze przyznac ze nawet calkiem smieszny film, pani @ll in one zagrala niezle, Fonda tez pokazala kawal dobrej gry aktorskiej - ogolnie polecam - mnie i zonke rozbawil :spoko:

P.S. a nocna straz to dno, ale efekty lepsze niz w "wiedzminie"

:>

a co do "batmana-poczatek" - to troche pozostal niesmak poplatania z pomieszaniem nie majacy nic wspolnego z "batmanem" od Tima Burtona
jak dla mnie wielka niekonsekwencja, spojrzmy na role mordercy rodzicow Bruce'a Wayne'a czyli Jokera/Jack Napier ktorego gral Jack Nicholson - nie urazajac nikogo - moglby byc lepszy

Divxtom 06.08.2005 22:35

Reasumując, gdybym miał nawet ochotę zobaczyć "Batman początek" po przeczytaniu Wszych opini powinien odpuścić bo nie warto :fiu:

Burak_PL 07.08.2005 01:06

Cytat:

Napisany przez icemac
dobra to ja sie pochwale co widzialem wczoraj :)

"monster in law" - z J.Lo. i musze przyznac ze nawet calkiem smieszny film, pani @ll in one zagrala niezle, Fonda tez pokazala kawal dobrej gry aktorskiej - ogolnie polecam - mnie i zonke rozbawil :spoko:

P.S. a nocna straz to dno, ale efekty lepsze niz w "wiedzminie"

:>

a co do "batmana-poczatek" - to troche pozostal niesmak poplatania z pomieszaniem nie majacy nic wspolnego z "batmanem" od Tima Burtona
jak dla mnie wielka niekonsekwencja, spojrzmy na role mordercy rodzicow Bruce'a Wayne'a czyli Jokera/Jack Napier ktorego gral Jack Nicholson - nie urazajac nikogo - moglby byc lepszy

też byłem na sposób na teściową i polecam :D

polecam rowniez swiatła stadionów z B.B. Thorontonem o futbolu amerykańskim :D

icemac 08.08.2005 15:03

dzisiaj zarzucam "pana i pania s." ze szczegolnie teraz uwielbiana przez gazetki para aktorow, wiec jutro napisze cosik od siebie

M@X 08.08.2005 15:13

icemac : prosze o obszerna relacje... Jestem wlasnie ciekaw ogromnie, jako ze zdania na temat tego filmu sa podzielone!

icemac 08.08.2005 15:18

@M@X.666

alez oczywiscie ze opisze

icemac 08.08.2005 20:11

UWAGA - opisuje film

DNO na maksa, przerost formy nad trescia, a nawet ta forma nie byla dobra

Damianos L 08.08.2005 21:21

Cytat:

Napisany przez icemac
UWAGA - opisuje film

DNO na maksa, przerost formy nad trescia, a nawet ta forma nie byla dobra

a mi sie podobal :P

szczegolnie Angelina :serdusz:

georg 08.08.2005 22:30

Dla Angeliny można filmik pooglądać ! :fiu:

icemac 09.08.2005 08:26

Panowie to ze Angelina jest ladna a Brad jest przystojny i tworza calkiem dobrana pare to...

ale chodzi o fabule :tak!:

naiwne, plytkie i okolo 2h meczarni przed ekranem, no dobra moze dwie sceny ktore mozna uznac za smieszne (pojawil sie jakis grymas wykrzywiajacy moja twarz)

Reetou 09.08.2005 16:09

Nie przesadzajmy ;)
Fabuła w holywoodzkiej komercji? Film może nie jest najwyższych lotów, ale przez cały czas coś się dzieje, nie można się nudzić. Typowa, dobrze zrealizowana komercja ze świetną obsadą...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:23.