![]() |
Widzialem Virgin takze. Sam nie wiem co myslec. Llubie takie pokrecone filmy ale moja dziewczyna marudzila i moze dlatego.
Przypomnialy mi sie dwa dobre filmy: - podejrzani (klasyka juz) z knypkiem z american bjuty - podejrzany (ten film ma w sobie to cos) z freemanem M@X - widze ze znalazles wybitny film z usa:) |
To Jadro Ciemnosci to zdaje sie taki film tez jest. Nie ogladalem. Jak bym mial tylko dramaty ogladac to bym schizme zalapal.
Lowce Jeleni ogladalem z 10 lat temu. Tez juz nie pamietam. Jedynie co moge powiedziec to film strasznie dlugi. :) ...no i dramat. Wiem, ze jeden z bohaterow stracil nogi jak spadl na te skaly czy tez kamienie kolo rzeki. Cos takiego bylo. Drugi strzelil sobie w glowe bo zwariowal i gral w rosyjska ruletke. Nie wiem co z trzecim. Trzeci to De Niro byl. Nie wiem jak skonczyl sie jego zywot. |
Po pierwsze jest film jadro ciemnosci.
Po drugie grzecznie prosze o umieszczanie info ze bedzie spojler ok ? Bo wlasnie stracilem ochote na ogladanie lowcy. Strasznie dlugie to byly filmy kurosawy, spac mi sie chcialo. I miales na mysli schize ? Bo jesli nie to nie wiem co :) |
Cytat:
American Beauty tez jest niezly. Ci ludzie w nim przedstawieni to jeden lepszy talent od drugiego. Ta cala otoczka. 2 sasiadow pedalow, nastepna rodzina to dzieciak z ta kamera, jego matka zastraszona, ojciec pedal. Potem Spacay i jego rodzina tez odjechane towarzystwo. Cytat:
Cytat:
|
W USA pojawily sie ciekawe filmy:
Black Dahlia http://www.filmweb.pl/Film?id=109908 Hollywoodland http://www.filmweb.pl/Film?id=205798 Nie wiem jak Wam ale mi taki klimat odpowiada. Mam nadzieje, ze bedzie to dobre kino. Obsade maja dobra. Nic tylko zacierac rece. Ten drugi ma lepsze notowania. Osobiscie patrzac na fabule to wedlug mnie pierwszy ma lepsza. |
Cytat:
Dodam tylko, że film ten absolutnie urzekł mnie swoim klimatem, zdjęciami i doskonałą rolą Billa Murray'a i zdecydowanie zliczam go do mojego osobistego Top 10 :spoko: |
Bo chodzi o klimat a nie o to gdzie powstal, kto gra i gdzie studiowal rezyser...
|
Cytat:
to ze sushii jest trendy nie znaczy ze nie mozna jesc mc.donalda wczoraj obejrzalem: Hollowmen 2 BloodRayne UltraViolet UnderWorld Evolution no i zaplakalem ... jedynie ostatni ktory sobie zostawilem na deser uratowal maraton przy hollowman zasnalem :D, bloodrayne gdybym nie gral w gre pewnie bym wylaczyl po 15min ogladania - to ze filmy na slowacji i na wegrzech kreci sie tanio nie znaczy ze trzeba krecic wszytko ultraviolet - juz bylo troche lepiej - fajne patenty ale nic wiecej zaraz zmykam na pokaz Po rozum do mrówek (The Ant Bully) zobaczymy jak to sie bedzie prezentowac ... :fiu: |
wlasnie w TV2 nadaja
FARGO kto nie ogladal polecam |
Cytat:
Schizme hmm, czyli ciebie jest dwoch, ewentualnie bedzie :P Black Dhalia to mi sie z gra kojarzy, nie gralem ale wiem ze to byl jakis interaktywny kryminal. A cos mi nawet swita ze to niedawno w emulu bylo. EDIT: Sie nie mylilem. Gierka ma 8 CD i jest powiazana tematem z filmem. Szkoda ze tego juz nie mozna kupic w jakiejs taniej serii na dvd lub uzywke jak na zachodzie. Ale to nie temat o grach. :D |
Co do kina europejskiego to polecam kino brytyjskie. Dobre filmy ostatnio kreca. Zreszta ich najlepsi aktorzy graja w hollywood.
Przekret, Porachunki - rezyser Guy Ritchie Do tego takie filmy jak: Insomnia, The Business, Football Factory, Layer Cake( gra wnim Daniel Craig - nowy James Bond.) Jeszzce tam pare widzialem. Ostatnio pojawily sie tez dwie produkcje Jeszcze nie ogladalem, naleze leza i nabieraja mocy urzedowej. |
MI3 - cenizna, chociaż trafi się sporo gorszych fimów
9. kompania - dobre rosyjskie kino P.S. ostatnio same dobre filmy do nas trafiają zza wschodniej granicy :taktak: moje zdanie |
Cytat:
2 BRACI(blizniakow) - powinno ogladnac a pozniej myslec czy wysylac polskie wojsko . |
Cytat:
1. ruscy byli - nic nie wskórali 2. amerykańce byli - także przetrzepali im tyłki 3. teraz wysyłają europejczyków na rzeź czysty idiotyzm, i nikt nie uczy się na niczyich błędach :( ale wszystko tylko KASA |
Czy kto***347; widzia***322; film pt. Efekt Motyla 2? Je***380;eli tak to prosz***281; o opinie.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:02. |