![]() |
no, np. Radom :sciana:
|
"Moon".
Kolejny ciekawy film sf w tym roku z megacienkim budżetem (jak na takie produkcje). Podobno "całe" 5 mln $. http://www.filmweb.pl/f473111/Moon,2009 |
Cytat:
|
co wy tak chcecie niszczyć polskie miasta?? wystarczy tylko jedną ulice w warszawie i po kłopocie:)
|
Wiejską :sciana:
|
Obejrzałem w końcu Star Treka - świetnie to wyszło Abramsowi, jestem pełen podziwu dla jego 'organicznego' walenia w kamerę. Jak wcześniej czytałem, że Sylar (Zachary Quinto) będzie grał Spocka, to jakoś sobie tego nie wyobrażałem. A zagrał rewelacyjnie. 9/10.
Up - lubię pixarowskie opowieści, bo są to bajki, które mogą obejrzeć i dzieciaki i dorośli. Ta nawet bardziej dla dorosłych niż dla dzieci. Świetnie się ogląda - 9/10. |
mnie UP nie wziął, ale moja Julka była zachwycona:spoko:
przynajmniej w spokoju i ciemności piwko sobie wypiłem:spoko: |
Chyba nikt nie wspominał o Orphan. Jeden z najlepszych thrillerów ostatnich lat. Trzeba przyznać Amerykanom niebanalną fabułę. Trzyma w napięciu od początku do końca (zakończenie miażdży) :spoko:
Film należy zaliczyć do "trzeba obejrzeć". |
Billy & Mandy's Big Boogey Adventure
http://www.imdb.com/title/tt1000070/ 10/10 Animacja z jajem, nic wiecej nie trzeba by dobrze spedzic czas. :) polecam, oczywiscie nie wszystkim Dawno sie tak dobrze nie bawilem przed ekranem. Ostatni raz chyba przy over the hedge. |
9
specyficzny klimat, ale wciaga nie pisze nic o fabule, bo ogromna przyjemnoscia jest okrywanie o czym jest film w czasie jego ogladania ;) |
Oby, bo kolejny film dla gimnazjalistow bez fabuly a'la transformers to by bylo przegiecie.
W koncu zmeczylem terminatora. Wpadka za wpadka, ale jakos sie to oglada. G.I.Joe - lepsze niz transformers a to juz sukces. |
Transformersi są świetni. Obie części.
Pod względem efektów rzecz jasna i nie uważam, że jest to film dla gimnazjalistów, a dla tych, którzy mają ochotę dobrze się bawić i rozerwać w jakiś nudny, jesienny wieczór ;-). |
Tych klientow tez szanujemy :P
|
ja z moim synkiem Transformersów oglądaliśmy z dużym zainteresowaniem zarówno w wersji pierwszej jak
i drugiej :) Jaśko podziwiał Optimus Prime`a a ja .... Megan`ke :P |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:22. |