![]() |
2012 - swietny film, szczegolnie zapieraly dech w piersiach sceny katastroficzne
szczerze polecam ale... czemu zawsze jest jakies ale :( filmu nie zalicze do dziel wybitnych, bo, jak zwykle, amerykanie bez patosu zrobic filmu (prawie) nie moga w ostatniej godzienie ponad pol to bylo wzdychanie, glebokie spojzenia i oh i ah jacy to dzielni sa bohaterowie... az sie :zygi: chcialo a naprawde szkoda, bo film byl przepiekny tylko czemu tak skopali koncowke :sciana: |
A pompatyczne/górnolotne słowa na tle gwiaździstego sztandaru były? :sciana:
:mruga: |
patryjotyzm musi byc !
|
owszem, ale bez przesady... co niestety w końcówce uczyniono...
|
Cytat:
Ale załatwili go inaczej: kilka miliardów ludzi poszło do piachu, a kilka setek ocalałych wpatruje się w monitory, bo tatuś nie wraca... A jak się zjawił, to oczywiście wybuch radości, ogólne gratulacje i klepanie się po plecach - typowe dla tego typu hamerykańskich produkcji. Ja na miejscu scenarzystów przerwał bym ten wybuch radości jakimś większym głazem rozwalającym ten stateczek - wszyscy giną i film od razu lepszy ;) |
co wyście oglądali,:wow:
ja po trajlerze poleciałem do klopa, aby się :rzygi: |
Może kiedyś, jak w telewizji puszczą, to obejrzę, ale... :niepow:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
w tv to film poleci w 2 częściach po 2h każda... :sciana:
|
Cloudy with the chance of meatballs - komedyjka animowana jakich wiele ostatnio
za to wiele genialnych gagow i tylko dla nich warto (bo fabula prosta i przewidywalna, jak to w bajkach) film z gatunku rodzinnego - dziecko ogladnie i sie ubawi, dorosly tez, choc wybuchy smiechu beda niekoniecznie w tych samych momentach ;) |
moja mała zakochała się w tym filmie,
muszę go szybko spiracić:sciana: |
Cytat:
|
ogladalismy EN, nie mam bladego, czy jest wersja PL
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:45. |